Αποδόσεις για να κερδίσει η Πορτογαλία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Πορτογαλία το Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα προσπαθήσει να εμπνεύσει την Πορτογαλία για μια ακόμη τεράστια επιτυχία. Αλλά, ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Πορτογαλία το Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ελπίζει σε έναν τελευταίο χορό με την αγαπημένη του Πορτογαλία αυτό το καλοκαίρι, καθώς φτάνει στη Γερμανία για το Euro 2024. Η Πορτογαλία, που ιδρύθηκε το 1921, έχει μια πλούσια ιστορία στην ανάδειξη μερικών από τους πιο επιδέξιους παίκτες στον πλανήτη, από τον Ρονάλντο μέχρι τον Λουίς Φίγκο, τον Εουσέμπιο και άλλους. Η Πορτογαλία δεν συμμετείχε σε τελική φάση μεγάλου τουρνουά μέχρι το 1966, αλλά από τότε είναι τακτικό μέλος σε Παγκόσμια Κύπελλα και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Η Πορτογαλία τερμάτισε δεύτερη στο Euro 2004, πριν φτάσει στον ημιτελικό του Euro 2012. Ωστόσο, το αποκορύφωμα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου ήρθε το 2016, όταν κατέκτησε το πρώτο μεγάλο τρόπαιο της ιστορίας της, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γαλλία. Τρία χρόνια αργότερα, πρόσθεσε στο παλμαρέ της και το Πρωτάθλημα Εθνών. Ενόψει του Euro 2024, συναντάμε την Πορτογαλία με απόδοση 8,25 για να φτάσει μέχρι τέλους.

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Προπονητής: Ρομπέρτο Μαρτίνεθ

Αρχηγός: Κριστιάνο Ρονάλντο

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Πορτογαλία το Euro 2024;

Η Πορτογαλία θα πρέπει να θεωρηθεί αουτσάιντερ για το Euro 2024, επειδή θα ήταν παρατραβηγμένο να την κατατάξουμε στα φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά. Αλλά, όταν έχεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πλευρό σου, όλα είναι πιθανά!

Ας μην προσποιούμαστε ότι δεν έχουν πλούσιο ταλέντο και πέρα από τον πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μπερνάρντο Σίλβα και ο Ρούμπεν Ντίας είναι από τους πιο παρασημοφορημένους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή χάρη στην επιτυχία τους στην Αγγλία με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ντιόγκο Ζότα και ο Πέντρο Νέτο προσφέρουν επίσης μια έκρηξη ταχύτητας στην κορυφή του γηπέδου, ενώ οι Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Φέλιξ και Ζοάο Κανσέλο είναι ικανοί να δημιουργήσουν ευκαιρίες από το τίποτα.

Η Πορτογαλία έχει τοποθετηθεί σε έναν θεωρητικά ευνοϊκό όμιλο λαμβάνοντας πάντα υπόψη την ποιότητα και την εμπειρία της. Βρίσκεται στον 6ο Όμιλο με την Τσεχία, τη Γεωργία και την Τουρκία για παρέα και η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον στα χαρτιά οι Πορτογάλοι έχουν τον πρώτο λόγο για να τερματίσουν άνετα στην κορυφή της βαθμολογίας και να προκριθούν στους νοκ άουτ γύρους.

Εκτός από ένα πρόσφατο στραβοπάτημα απέναντι στη Σλοβενία, η Πορτογαλία βρίσκεται επίσης σε καλή φόρμα. Μάλιστα, μεταξύ 2023 και 2024 είχαν ένα σερί νικών σε 11 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων νικών επί της Σουηδίας, της Ισλανδίας και της Σλοβακίας. Αυτή τη στιγμή, κατατάσσεται ως η 6η καλύτερη ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο, πίσω μόνο από τη Βραζιλία, την Αγγλία, το Βέλγιο, τη Γαλλία και την Αργεντινή.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κλείνει φέτος τα 39 του χρόνια, αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το τελευταίο του μεγάλο τουρνουά με την Πορτογαλία και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αποχωρήσει εντυπωσιακά. Φυσικά, ο Ρονάλντο δεν παίζει πλέον στην ελίτ της Ευρώπης μετά τη μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία, αλλά έχει σκοράρει 128 φορές σε 206 παιχνίδια για τη χώρα του, οπότε θα ήταν ανόητο να τον αποκλείσουμε. Έπειτα, υπάρχει και η προσωπική του φιλοδοξία. Στη συζήτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών μεταξύ εκείνου και του Λιονέλ Μέσι, ο Αργεντινός τον ξεπερνά μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη πίεση στον Ρονάλντο να ανταποδώσει. Πηγαίνει στο Euro 2024 με περισσότερες Χρυσές Μπάλες στο όνομά του από κάθε άλλον παίκτη στο τουρνουά. Όμως, μπορεί να πετύχει μερικές ακόμα μαγικές στιγμές για την Πορτογαλία με απόδοση 8,25;

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.