Αποδόσεις για να κερδίσει η Ρουμανία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Ρουμανία στους ημιτελικούς του Euro 2024; 

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Ρουμανία ελπίζει να αγωνιστεί μέχρι τέλους στη νοκ-άουτ φάση. Αλλά, ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Ρουμανία στους προημιτελικούς του Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η Ρουμανία είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες όσον αφορά το διεθνές ποδόσφαιρο, καθώς συμμετείχε στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1930. Το Βέλγιο, η Γαλλία και η Γιουγκοσλαβία είναι οι μόνες άλλες ευρωπαϊκές ομάδες που έλαβαν μέρος μαζί με τη Ρουμανία. Έκτοτε, έχει προκριθεί συνολικά σε επτά Παγκόσμια Κύπελλα, αλλά δεν έχει συμμετάσχει στο τουρνουά από το 1998. Η πιο διάσημη στιγμή στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρουμανίας ήρθε το 1994, όταν ο θρυλικός Γκεόργκε Χάτζι κατάφερε να κερδίσει με 3-2 την Αργεντινή και να προκριθεί στους προημιτελικούς. Αυτή εξακολουθεί να είναι η καλύτερη πορεία των Ρουμάνων μέχρι σήμερα.

Στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, η Ρουμανία γνωρίζει καλά από προημιτελικούς, αφού έχει φτάσει στην τελική οκτάδα τέσσερις φορές, το 1960, το 1972, το 1984 και το 2000. Ωστόσο, η τελευταία πρέπει να καταγραφεί ως η πιο εντυπωσιακή ευρωπαϊκή τους εμφάνιση, αφού προκρίθηκαν από έναν όμιλο που περιελάμβανε την Αγγλία, τη Γερμανία και την Πορτογαλία. Μόνο η μετέπειτα πρωταθλήτρια Ιταλία κατάφερε να αποκλείσει τη Ρουμανία από το Euro 2000.

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

Προπονητής: Έντουαρντ Ιορντανέσκου
Αρχηγός: Νικολάε Στάντσιου

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Ρουμανία το Euro 2024;

Η Ρουμανία τοποθετήθηκε στον Όμιλο Ε’ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας αυτό το καλοκαίρι, μαζί με την Σλοβακία, την Ουκρανία και το Βέλγιο. Ενώ το Βέλγιο, το οποίο βρίσκεται στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, είναι σίγουρα το φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο, η δεύτερη θέση φαίνεται να είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό προς διεκδίκηση.

Η Ουκρανία είναι η επόμενη ομάδα στην 22η θέση στον κόσμο, με τη Ρουμανία στην 46η θέση και την Σλοβακία στην 48η θέση. Αν και η Ουκρανία είναι φαβορί στα χαρτιά για τη δεύτερη θέση στον Όμιλο Ε’, η Ρουμανία θα έχει την ευκαιρία να προσπαθήσει για την ανατροπή. Τέσσερις τρίτες θέσεις επίσης κερδίζουν πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Euro 2024, οπότε η Ρουμανία θα μπορούσε να ενισχύσει τις πιθανότητές της με μια νίκη επί της Σλοβακίας.

Παρόλο που η Ρουμανία έχασε τον τελευταίο της αγώνα με 3-2 από την Κολομβία, πριν από αυτό το ματς έτρεξε ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 12 αγώνων. Η πορεία αυτή περιλάμβανε νίκες επί της Μολδαβίας, της Ανδόρας, της Λευκορωσίας, του Κοσσυφοπεδίου, του Ισραήλ και της Ελβετίας. Οι Ρουμάνοι θα χρειαστούν τέτοιου είδους ανθεκτικότητα, αν θέλουν να έχουν ελπίδες κόντρα στην Ουκρανία και την Σλοβακία για να εξασφαλίσουν μια θέση στη νοκ-άουτ φάση του Euro 2024.

Δυστυχώς για τη Ρουμανία, ένας από τους καλύτερους παίκτες της δεν παίζει σήμερα κανονικά ποδόσφαιρο σε επίπεδο συλλόγου. Όταν ο Ράντου Ντραγκούσιν άλλαξε τον Ιανουάριο την Τζένοα για την Τότεναμ είχε στόχο να περάσει τους Κριστιάν Ρομέρο και Μίκι φαν ντε Φεν και να μπει στην αρχική ενδεκάδα, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα για τον κεντρικό αμυντικό. Η Ρουμανία επίσης έχει τον Ραζβάν Μαρίν από την Έμπολι, τον Ιονούτς Νεντελτσεάρου από την Παλέρμο και το δίδυμο της Πάρμα Ντένις Μαν και Βαλεντίν Μιχαΐλα. Οι περισσότεροι Ρουμάνοι παίζουν ποδόσφαιρο εκτός των πέντε κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Αυτή την στιγμή η Ρουμανία έχει αποδόσεις 1,60 για πρόκριση από τον Όμιλο E’, 5,50 για να προκριθεί στους προημιτελικούς, 17,00 για να περάσει στους ημιτελικούς και 200,00 για να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το Euro 2024.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.