Αποδόσεις για να κερδίσει η Σερβία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Σερβία στη φάση νοκ-άουτ του Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Σερβία ελπίζει να προκριθεί από τον Όμιλο Γ’. Αλλά, ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Σερβία στη φάση νοκ-άουτ του Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Μετά τη διάλυση της Σοσιαλιστικής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας το 1992, η Σερβία συνέχισε να παίζει ποδόσφαιρο με το όνομα Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Γιουγκοσλαβίας. Αυτή η νέα ομάδα αποτελούνταν από παίκτες από τη Σερβία και το Μαυροβούνιο, αλλά αρχικά της είχε απαγορευτεί η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα λόγω διαφόρων διεθνών κυρώσεων.

Στη συνέχεια, το όνομα άλλαξε σε Σερβία και Μαυροβούνιο από το 2003 έως το 2006, πριν το τελευταίο κηρύξει την ανεξαρτησία του. Έκτοτε, η Σερβία έχει αγωνιστεί με το δικό της όνομα σε πολλά Παγκόσμια Κύπελλα. Το Euro 2024 θα είναι η πρώτη συμμετοχή της Σερβίας μετά από 24 χρόνια και το ντεμπούτο της με το δικό της όνομα. Αυτή την στιγμή έχει αποδόσεις 1,57 για να βγει από τον Όμιλο Γ’ και να περάσει στα νοκ-άουτ παιχνίδια.

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Προπονητής: Ντράγκαν Στοΐκοβιτς
Αρχηγός: Ντούσαν Τάντιτς

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Σερβία το Euro 2024;

Η Σερβία βρίσκεται σε έναν δύσκολο όμιλο αυτό το καλοκαίρι στο Euro 2024 της Γερμανίας. Η Αγγλία είναι το φαβορί των στοιχημάτων για την κατάκτηση του τροπαίου και ένας τρομακτικός αντίπαλος για τόσο νωρίς στη διαδικασία. Η Δανία κατατάσσεται ως η 21η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, ενώ η Σερβία βρίσκεται στην 33η θέση και η Σλοβενία στην 57 η θέση. Στα χαρτιά, φαίνεται σίγουρα ότι θα είναι μια μονομαχία μεταξύ των Σέρβων και των Δανών για τη δεύτερη θέση πρόκρισης, πίσω από την Αγγλία.

Η Σερβία μπαίνει στο τουρνουά με τα πιο έντονα σκαμπανεβάσματα. Κάθε καλό αποτέλεσμα ακολουθείται από μια άμεση ήττα. Η νίκη με 3-1 επί της Λιθουανίας ήρθε λίγο πριν από την ήττα με 2-1 από την Ουγγαρία. Η Σερβία νίκησε την Κύπρο και αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Βουλγαρία, αλλά ενδιάμεσα έχασε με 4-0 από τη Ρωσία. Αν θέλουν οι Σέρβοι να έχουν ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Euro 2024, θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να πραγματοποιήσουν δύο ή τρεις θετικές εμφανίσεις στη σειρά.

Ωστόσο, δεν είναι όλα μαύρα και ζοφερά για τη Σερβία! Στα χαρτιά, διαθέτουν μια θαυμάσια ταλαντούχα φουρνιά παικτών στην ομάδα που πάει στη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού. Ο αρχηγός Ντούσαν Τάντιτς μπορεί να είναι πλέον 35 ετών, αλλά έχει μακρά και εντυπωσιακή καριέρα στον Άγιαξ και στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Σαουθάμπτον. Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είναι ένας από τους πιο μαχητικούς και τεχνικά ικανούς μέσους στον κόσμο εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για πλάκα κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Αγγλία με τη Φούλαμ. Ο Φίλιπ Κόστιτς είναι επίσης βασικός παίκτης της Γιουβέντους στη Serie A και ο Σάσα Λούκιτς έχει εντυπωσιάσει με τη Φούλαμ φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή την στιγμή, η Σερβία έχει αποδόσεις 1,57 για να προκριθεί από τον Όμιλο Γ’, 4,25 για να περάσει στους προημιτελικούς, 10,00 για να συμμετάσχει στους ημιτελικούς και 80,00 για να φτάσει μέχρι τέλους και να κερδίσει το Euro 2024.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.