Αποδόσεις για να κερδίσει η Σκωτία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Σκωτία στους ημιτελικούς του Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Σκωτία ελπίζει να αγωνιστεί μέχρι τέλους στη νοκ-άουτ φάση. Αλλά, ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Σκωτία στους προημιτελικούς του Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Γνωρίζατε ότι η Σκωτία είναι η αρχαιότερη ομάδα στον κόσμο; Ο πρώτος διεθνής αγώνας ποδοσφαίρου στην ιστορία διεξήχθη το 1872 μεταξύ Σκωτίας και Αγγλίας, γι’ αυτό και έχουν τη μακροβιότερη αντιπαλότητα στο παιχνίδι. Η Σκωτία και η Αγγλία έχουν παίξει μεταξύ τους πάνω από 125 φορές από εκείνη την ημέρα του 1872.

Ωστόσο, αν ο Στρατός που φορά Ταρτάν θέλει να αντιμετωπίσει τα Τρία Λιοντάρια στη Γερμανία, θα πρέπει πρώτα να καταφέρει να βγει από τον όμιλό του. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα με αυτό – η Σκωτία δεν έχει καταφέρει ποτέ να προκριθεί από τη φάση των ομίλων ενός μεγάλου τουρνουά. Έχει συμμετάσχει σε οκτώ Παγκόσμια Κύπελλα και τρία Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα πριν από αυτό το καλοκαίρι, αλλά ακόμη δεν έχει βιώσει τη νοκ-άουτ φάση.

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΩΤΙΑΣ

Προπονητής: Στιβ Κλαρκ
Αρχηγός: Άντριου Ρόμπερτσον

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Σκωτία το Euro 2024;

Μόλις στην 39η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, η Σκωτία είναι μία από τις ομάδες με τη χαμηλότερη κατάταξη που προκρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024. Όμως, έχει σοβαρές πιθανότητες να προκριθεί από τον όμιλό της για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι Σκωτσέζοι παίζουν με τη διοργανώτρια Γερμανία, την Ουγγαρία και την Ελβετία στον Όμιλο Α’ και θα ξεκινήσουν το τουρνουά με τον εναρκτήριο αγώνα τους απέναντι στους Γερμανούς. Η Ουγγαρία και η Ελβετία βρίσκονται μόλις στην 26η και τη 19η θέση της παγκόσμιας κατάταξης αντίστοιχα, ενώ ακόμη και η Γερμανία φέρεται ως μόλις η 16η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αυτό αφήνει κάτι παραπάνω από ένα μικρό περιθώριο για την Σκωτία που μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανατροπές αυτό το καλοκαίρι.

Δυστυχώς, η Σκωτία έρχεται στο Euro 2024 σε χείριστη κατάσταση. Η τελευταία φορά που κέρδισε ένα παιχνίδι ήταν τον Σεπτέμβριο του 2023 με νίκη 3-0 επί της Κύπρου, αλλά από τότε ο Στρατός που φορά Ταρτάν έχει χάσει πέντε παιχνίδια και έχει φέρει δύο ισοπαλίες. Για να είμαστε δίκαιοι με την Σκωτία, δοκιμάστηκε απέναντι σε μερικές από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας, συμπεριλαμβανομένων των ηττών από την Αγγλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ολλανδία. Πιθανότατα δεν θα αντιμετωπίσουν τέτοιου επιπέδου αντίπαλο μέχρι τη φάση νοκ-άουτ στη Γερμανία, αν φτάσουν μέχρι εκεί.

Αν και πέρασε μια δύσκολη σεζόν στην Λίβερπουλ, το αστέρι της σημερινής ομάδας της Σκωτίας πρέπει να είναι ο Άντριου Ρόμπερτσον, ο οποίος παραμένει ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο. Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επίσης αποδειχθεί σημαντικός για τους Σκωτσέζους τον τελευταίο χρόνο, σκοράροντας περισσότερα από μερικά γκολ από τη μεσαία γραμμή. Ο Τζον ΜακΓκίν της Άστον Βίλα έρχεται στο Euro 2024 μετά από μια απίστευτη σεζόν στην Πρεμιέρ Λιγκ, κατά την οποία ο ίδιος και οι συμπαίκτες του εξασφάλισαν την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σκωτία διαθέτει αρκετούς έμπειρους επαγγελματίες της Πρέμιερ Λιγκ για να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου της.

Αυτή την στιγμή η Σκωτία έχει αποδόσεις 1,80 για πρόκριση από τον Όμιλο Α’, 4,00 για να περάσει στους προημιτελικούς, 12,00 για να πάει στους ημιτελικούς και 100,00 για να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το Euro 2024.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.