Αποδόσεις για να κερδίσει η Σλοβακία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Σλοβακία στη φάση νοκ-άουτ του Euro 2024; 

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Σλοβακία ελπίζει να αγωνιστεί μέχρι τέλους στον Όμιλο Ε’. Αλλά ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Σλοβακία στη νοκ-άουτ φάση του Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η Σλοβακία αγωνιζόταν υπό τον τίτλο της Τσεχοσλοβακίας μέχρι τη διάσπαση το 1992. Από το 1993, αγωνίστηκε ως Σλοβακία και έκτοτε έχει προκριθεί σε τέσσερα μεγάλα διεθνή τουρνουά. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, η Σλοβακία πέρασε από τον όμιλό της με μια περίφημη νίκη 3-2 επί της Ιταλίας και ηττήθηκε από την Ολλανδία στη φάση των 16 – η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο τουρνουά.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η Σλοβακία έφτασε στους «16» του Euro 2016, που είναι η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει ποτέ στη διοργάνωση. Υπάρχει ακόμα μια πιο λαμπρή ιστορία στη διεθνή σκηνή από την εποχή της Τσεχοσλοβακίας, έχοντας κερδίσει το Euro το 1976 και έχει φτάσει σε δύο τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1934 και το 1962. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο κύριος αντίπαλος της Σλοβακίας στην ευρωπαϊκή σκηνή είναι η Τσεχία.

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ

Προπονητής: Φραντσέσκο Καλτσόνα
Αρχηγός: Μίλαν Σκρίνιαρ

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Σλοβακία το Euro 2024;

Η Ρουμανία βρέθηκε στον Όμιλο Ε’ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας αυτό το καλοκαίρι, μαζί με τη Σλοβακία, την Ουκρανία και το Βέλγιο. Αν και το Βέλγιο είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο, καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, η δεύτερη θέση μπορεί να είναι αμφίρροπη.

Η Ουκρανία είναι η επόμενη ομάδα στην 22η θέση στον κόσμο, με τη Ρουμανία στην 46η θέση και τη Σλοβακία στην 48η θέση. Αν και η Ουκρανία είναι φαβορί στα χαρτιά για τη δεύτερη θέση στον Όμιλο Ε’, η Σλοβακία θα έχει την ευκαιρία να προκαλέσει την ανατροπή. Τέσσερις τρίτες θέσεις επίσης οδηγούν στη φάση νοκ-άουτ του Euro 2024, οπότε η Σλοβακία θα μπορούσε να ενισχύσει τις πιθανότητες πρόκρισης με μια καλή νίκη επί της Ρουμανίας.

Η Σλοβακία έρχεται στο Euro 2024 σε ανάμεικτη φόρμα, με μερικά σκαμπανεβάσματα τους τελευταίους 12 μήνες. Στους δύο τελευταίους αγώνες της, η Σλοβακία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Νορβηγία και ηττήθηκε με 2-0 από την Αυστρία, ενώ έχει επίσης δύο ήττες από την Πορτογαλία τον τελευταίο χρόνο. Ωστόσο, η Σλοβακία σημείωσε νίκες επί της Ισλανδίας, του Λιχτενστάιν, του Λουξεμβούργου και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι Σλοβάκοι έχουν καλό ρεκόρ στο να κερδίζουν ομάδες γύρω τους στην παγκόσμια κατάταξη, κάτι που θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμο απέναντι στη Ρουμανία αυτό το καλοκαίρι.

Είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς σούπερ σταρ παγκόσμιας κλάσης στην τωρινή ομάδα της Σλοβακίας, αλλά σίγουρα έχει πλούσια εμπειρία για να την αξιοποιήσει. Ο 37χρονος αμυντικός της Χέρτα Βερολίνου, Πέτερ Πέκαρικ, έχει πάνω από 120 συμμετοχές στην εθνική, ενώ ο Γιουράι Κούτσκα έχει επίσης πάνω από 100 συμμετοχές στη μεσαία γραμμή. Μπροστά, ο 33χρονος πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ που πλέον αγωνίζεται στην Σίντνεϊ FC, Ρόμπερτ Μακ με 80 συμμετοχές στην εθνική Σλοβακίας. Όσον αφορά το ταλέντο στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η Σλοβακία διαθέτει τον Στάνισλαβ Λομπότκα της Νάπολι, καθώς και άλλους τέσσερις παίκτες της Serie A, τους Νόρμπερτ Γκιόμπερ, Άνταμ Όμπερτ, Όντρει Ντούντα και Τόμας Σούσλοφ.

Αυτή την στιγμή η Σλοβακία έχει αποδόσεις 1,90 για πρόκριση από τον Όμιλο Ε’, 10,00 για να συνεχίσει στους προημιτελικούς, 35,00 για να περάσει στους ημιτελικούς και 500,00 για να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το Euro 2024.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.