Αποδόσεις για να κερδίσει η Σλοβενία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Σλοβενία στη φάση νοκ-άουτ του Euro 2024; 

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Σλοβενία ελπίζει να αγωνιστεί μέχρι τέλους στον Όμιλο Γ’. Αλλά ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Σλοβενία στη νοκ-άουτ φάση του Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η εθνική ομάδα ανδρών της Σλοβενίας ιδρύθηκε το 1992 μετά την ανεξαρτητοποίηση της χώρας από τη Γιουγκοσλαβία. Έκτοτε, η Σλοβενία έχει προκριθεί σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα και δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του Euro 2024. Δυστυχώς, η Σλοβενία δεν έχει περάσει ποτέ από τη φάση των ομίλων σε μεγάλο τουρνουά, αλλά θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία στον Όμιλο Γ’ αυτό το καλοκαίρι.

Η Σλοβενία έχει κερδίσει μόνο μία φορά σε αγώνα μεγάλης διοργάνωσης, νικώντας την Αλγερία με 1-0 στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε νίκη αυτό το καλοκαίρι στη Γερμανία θα είναι η πρώτη νίκη της Σλοβενίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μία από τις πιο διάσημες νίκες στην ιστορία της Σλοβενίας ήρθε το 2004, όταν νίκησε την Ιταλία με 1-0. Η Ιταλία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006 και αυτή η ήττα από τη Σλοβενία ήταν η μοναδική της σε ολόκληρη την εκστρατεία.

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ

Προπονητής: Ματίαζ Κεκ
Αρχηγός: Γιάν Όμπλακ

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Σλοβενία το Euro 2024;

Η Σλοβενία έπεσε σε έναν δύσκολο όμιλο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μαζί με την Αγγλία, τη Δανία και τη Σερβία. Η Αγγλία είναι το φαβορί για την πρωτιά στον Όμιλο Γ’ και την κατάκτηση του Euro 2024. Η Δανία κατατάσσεται ως η 21η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, με τη Σερβία να βρίσκεται στην 33η θέση και τη Σλοβενία στην 57 η θέση.

Στα χαρτιά, αυτό καθιστά δύσκολο για τη Σλοβενία να περάσει στους νοκ-άουτ γύρους, αλλά το ποδόσφαιρο δεν παίζεται στα χαρτιά. Τέσσερις τρίτες θέσεις επίσης οδηγούν στη φάση νοκ-άουτ του Euro 2024 και η Σλοβενία θα μπορούσε να αυξήσει τις πιθανότητές της με μια καλή νίκη επί ενός μόνο αντιπάλου της στον Όμιλο Γ’.

Η Σλοβενία έρχεται στο Euro 2024 σε καλή κατάσταση, με πρόσφατες νίκες επί της Πορτογαλίας, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, του Καζακστάν, της Φινλανδίας, της Βόρειας Ιρλανδίας και του Σαν Μαρίνο, καθώς και μια ισοπαλία με τη Δανία. Στην πραγματικότητα, η Σλοβενία έχει χάσει μόνο μία φορά στα τελευταία 10 παιχνίδια της, γεγονός που αποτελεί καλό σημάδι ενόψει της Γερμανίας αυτό το καλοκαίρι. Η πιο πρόσφατη νίκη της επί της Πορτογαλίας αποδεικνύει ότι έχει την ικανότητα να κάνει κάποια έκπληξη, οπότε η Αγγλία και η Δανία ίσως πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στον Όμιλο Γ’.

Ο σούπερ σταρ της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας είναι αναμφίβολα ο θρύλος της Ατλέτικο Μαδρίτης και νικητής της Λα Λίγκα, Γιάν Όμπλακ. Ο Όμπλακ θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο την τελευταία δεκαετία και είναι εξοικειωμένος με το αμυντικό στιλ ποδοσφαίρου υπό τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Στην άλλη άκρη του γηπέδου, η Σλοβενία μπορεί να βασιστεί στον Μπένιαμιν Σέσκο της Λειψίας για να βρει γκολ στο Euro 2024 και μπορεί να πάρει πολύτιμες βοήθειες από τον επιθετικό του Παναθηναϊκού Άντραζ Σπόραρ. Με το δίδυμο της Ουντινέζε, Γιάκα Μπιγιόλ και Σάντι Λόβριτς, συμπληρώνεται μια ποιοτική εθνική ομάδα. Η Σλοβενία δεν μπορεί εύκολα να κοντράρει τις ομάδες στη Γερμανία, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για να τον νικήσεις, αν εφαρμόσει σωστά την τακτική της.

Αυτή την στιγμή η Σλοβενία έχει αποδόσεις 2,25 για να περάσει από τον Όμιλο Γ’, 8,00 για να προκριθεί στους προημιτελικούς, 30,00 για να βρεθεί στους ημιτελικούς και 250,00 για να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το Euro 2024.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.