Αποδόσεις για να κερδίσει η Τουρκία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Τουρκία στους ημιτελικούς του Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Τουρκία ελπίζει να φτάσει μακριά στη φάση νοκ-άουτ. Όμως, ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Τουρκία στους ημιτελικούς του Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η εθνική ομάδα της Τουρκίας ιδρύθηκε το 1923 και έκτοτε έχει προκριθεί σε πολλές μεγάλες διοργανώσεις. Η Τουρκία έχει συμμετάσχει έξι φορές στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, φτάνοντας στους προημιτελικούς τόσο το 1948 όσο και το 1952. Έχει προκριθεί συνολικά τρεις φορές στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με πιο πρόσφατη το 2002, όταν η Τουρκία έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς και πήρε ένα χάλκινο μετάλλιο για τον κόπο της.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποτελεί επίσης τακτική διοργάνωση για την Τουρκία τελευταία, έχοντας έξι συμμετοχές το 1996, το 2000, το 2008, το 2016, το 2020 και το 2024. Η καλύτερη θέση των Τούρκων στο Euro ήταν το 2008, όταν έφτασαν μέχρι τους ημιτελικούς και θα επιδιώξουν να κάνουν κάτι παρόμοιο αυτή τη φορά, με αποδόσεις 9,00 για να φτάσουν στην τελική τετράδα.

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Προπονητής: Βιντσέντσο Μοντέλα
Αρχηγός: Χακάν Τσαλχάνογλου

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Τουρκία το Euro 2024;

Η Τουρκία δεν έχει κερδίσει ποτέ στην ιστορία της ένα μεγάλο τουρνουά και δεν έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό. Συνεπώς, είναι ακραίο αουτσάιντερ για να κερδίσει το Euro 2024 σε αποδόσεις 50,00. Ωστόσο, έχουν εμπειρία από τους ημιτελικούς τόσο του Παγκοσμίου Κυπέλλου όσο και του Euro, οπότε οι αποδόσεις 9,00 για την πορεία προς την τελική τετράδα θα μπορούσε να είναι καλή αξία για την Τουρκία.

Η Τουρκία βρίσκεται σε έναν όμιλο μαζί με την Πορτογαλία, την Τσεχία και τη Γεωργία, πράγμα που σημαίνει ότι έχει πολύ ρεαλιστικές πιθανότητες να διεκδικήσει την πρόκρισή της από τον 6ο Όμιλο. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 40η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, με την Τσεχία λίγο πιο πάνω στην 36η θέση. Στα χαρτιά, φαίνεται μια απλή υπόθεση μεταξύ αυτών των δύο για την πρόκριση στη δεύτερη θέση πίσω από την Πορτογαλία, αλλά και οι δύο είναι ικανές να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν βαθμούς από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του.

Όμως, η Τουρκία έρχεται στο Euro 2024 σε αρκετά άσχημη κατάσταση. Η Αυστρία την διέσυρε με 6-1, ηττήθηκε με 1-0 από την Ουγγαρία και η Ουαλία απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στις τρεις τελευταίες διεθνείς αναμετρήσεις της. Όμως οι οπαδοί έχουν να θυμούνται την πρόσφατη νίκη με 3-2 σε φιλικό μέσα στη Γερμανία τον Νοέμβριο του 2023, που δείχνει ότι είναι περισσότερο από ικανή να προκαλέσει μια ανατροπή και στη μεγάλη σκηνή.

Το αστέρι της Τουρκίας είναι αναμφίβολα ο αρχηγός της, Χακάν Τσαλχάνογλου, ο οποίος σήμερα αγωνίζεται για την Ίντερ Μίλαν στη Serie A. Ο Κέναν Γιλντίζ μοιάζει επίσης μεγάλο ταλέντο, με τον 18χρονο να παίζει περισσότερα από 30 παιχνίδια για τη Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Ο Ορκούν Κιοκτσού της Μπενφίκα, ο Οζάν Καμπάκ της Χόφενχαϊμ, ο Μεχμέτ Ζεκί Τσελίκ της Ρόμα και ο Μερίχ Ντεμιράλ της Αλ Αχλί είναι επίσης παίκτες-κλειδιά που πρέπει να προσέξετε για την Τουρκία αυτό το καλοκαίρι.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.