Αποδόσεις για να κερδίσει η Τσεχική Δημοκρατία το Euro 2024

Ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Τσεχία στους ημιτελικούς του Euro 2024;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και η Τσεχία ελπίζει να αγωνιστεί μέχρι τέλους στη νοκ-άουτ φάση. Αλλά, ποιες είναι οι πιθανότητες να προκριθεί η Τσεχία στους προημιτελικούς του Euro 2024; Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η ομάδα της Τσεχίας σχηματίστηκε για πρώτη φορά το 1994, όταν η Τσεχοσλοβακία χωρίστηκε στην Τσεχική Δημοκρατία και την Σλοβακία, πράγμα που σημαίνει ότι το πρώτο διεθνές τουρνουά της ήταν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1996 στην Αγγλία. Και τι ντεμπούτο ήταν αυτό! Η Τσεχία έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά στερήθηκε μια ιστορική νίκη από τη Γερμανία.

Πριν από τη διάσπαση, η Τσεχοσλοβακία κέρδισε το Euro το 1976 και τερμάτισε δεύτερη δύο φορές στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1934 και το 1962. Ως Τσεχική Δημοκρατία όμως, δεν έχει καταφέρει ακόμη να προχωρήσει πέρα από τη φάση των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το 2016, η Τσεχική Δημοκρατία άλλαξε επίσημα το όνομά της σε Τσεχία, με το οποίο αγωνίζεται πλέον στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Απολαμβάνεις μια τεράστια γκάμα αποδόσεων για το στοίχημα στο Euro 2024 στην πλατφόρμα μας! Εδώ μπορείς να βρεις όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων, καθώς και τους πιο συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους αγώνες της φάσης νοκ-άουτ. Μη χάσεις τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

ΓΙΟΥΡΟ 2024 ΑΓΩΝΕΣ ΤΣΕΧΙΑΣ

Προπονητής: Ιβάν Χάσεκ
Αρχηγός: Τόμας Σούτσεκ

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει η Τσεχία το Euro 2024;

Η Τσεχία βρέθηκε στον 6ο Όμιλο μαζί με την Πορτογαλία, τη Γεωργία και την Τουρκία. Η Πορτογαλία, με επικεφαλής τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κατατάσσεται ως η έκτη καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή την στιγμή και η τέταρτη καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Η Τσεχία βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 36η θέση στον κόσμο, αλλά είναι σε καλύτερη θέση από την πλειοψηφία των αντιπάλων της στον 6ο Όμιλο. Η Τουρκία βρίσκεται τέσσερις θέσεις πιο κάτω, στην 40η θέση, και η Γεωργία είναι η ομάδα με τη χαμηλότερη κατάταξη στο τουρνουά, στην 75η θέση!

Αυτό σημαίνει ότι η Τσεχία έχει μεγάλες πιθανότητες να περάσει από τον όμιλό της είτε ως δεύτερη είτε ως τρίτη. Ποιος ξέρει, ίσως μπορέσουν να διεκδικήσουν την πρωτιά από την Πορτογαλία!

Η Τσεχία φτάνει στο Euro 2024 σε αρκετά καλή κατάσταση, χωρίς να έχει χάσει παιχνίδι από την ήττα της με 3-0 από την Αλβανία τον Οκτώβριο του 2023. Έκτοτε, σημείωσε νίκες επί των Νήσων Φερόε, της Μολδαβίας, της Νορβηγίας και της Αρμενίας, καθώς και ισοπαλία 1-1 με την Πολωνία. Η Τσεχία έχει χάσει μόνο μία φορά στις τελευταίες 12 διεθνείς αναμετρήσεις της. Το μόνο ανησυχητικό γεγονός είναι ότι την τελευταία φορά που αντιμετώπισε την Πορτογαλία τον Σεπτέμβριο του 2022, η Τσεχία έχασε 4-0 στην έδρα της, γεγονός που δεν είναι καλό σημάδι για τις ελπίδες της στον 6ο Όμιλο.

Η πλειονότητα των παικτών της Τσεχίας παίζει ποδόσφαιρο στην πατρίδα της, με την Σλάβια Πράγας και τη Βικτόρια Πλζεν να εκπροσωπούνται σημαντικά στην εθνική ομάδα. Ωστόσο, η Τσεχία διαθέτει ορισμένους παίκτες που δραστηριοποιούνται στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με κυριότερο τον αρχηγό της, Τόμας Σούτσεκ. Ο Σούτσεκ αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ για τη Γουέστ Χαμ και ο 29χρονος προσφέρει πολλά στην εθνική Τσεχίας με την τεράστια εμπειρία του στο κέντρο του γηπέδου. Το δίδυμο της Μπάγερ Λεβερκούζεν, οι Πάτρικ Σικ και Άνταμ Χλόζεκ, θα μπορούσε επίσης να αποδειχθεί ένα πρόβλημα για τις αντίπαλες άμυνες στη Γερμανία αυτό το καλοκαίρι, ενώ ο Αντονίν Μπαράκ της Φιορεντίνα είναι ένας από τους παίκτες που πρέπει να προσέξετε στη μεσαία γραμμή.

Αυτή την στιγμή η Τσεχία έχει αποδόσεις 1,62 για πρόκριση από τον Όμιλο F’, 4,00 για να προκριθεί στους προημιτελικούς, 13,00 για να φτάσει στους ημιτελικούς και 150,00 για να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το Euro 2024.

Οι αποδόσεις δημοσιεύτηκαν στις 04/06/2024 όμως υπόκεινται πάντα σε αλλαγές.