Ηρεμία πάνω απ’ όλα

Reading time1 λ

Το στοίχημα που έχει βάλει η Ιταλία με τον εαυτό της είναι να μη χάσει την ψυχραιμία της

«Corriere dello Sport»: Για τον τερματοφύλακα της Εθνικής Ιταλίας, Τζανλουΐτζι Ντοναρούμα: «ήταν πολύ σημαντικό που αρχίσαμε την πορεία μας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο με νίκη και καλή εμφάνιση (3-0 την Τουρκία), αλλά τώρα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και ήρεμοι ώστε να τα πάμε καλά και στα επόμενα παιχνίδια. Το πρώτο πράγμα που είπαμε μεταξύ μας στ’ αποδυτήρια είναι πως χρειάζεται να είμαστε ταπεινοί, γιατί ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα». Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής συνέχισε: «ελπίζουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος, αλλά πρώτα αυτό που προέχει είναι παραμείνουμε σταθεροί και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα από το ματς με την Ελβετία κιόλας». Απόψε, Ιταλία-Ελβετία για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον και πλούσιες προσφορές για στοίχημα.

«BBC»: Παρά την κριτική που ασκείται στον Γκάρεθ Μπέιλ για τη μέτρια εμφάνισή του στην πρεμιέρα της Ουαλίας με την Ελβετία (1-1) στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, στο εσωτερικό της ομάδας δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τις ικανότητές του και πως μπορεί να βοηθήσει την Ουαλία να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. «Είναι ένας σούπερσταρ κι ο ηγέτης μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κεντρικός αμυντικός Τζο Ρόντον. Απόψε, Τουρκία-Ουαλία για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

«MARCA»: Ο προπονητής της Ρωσίας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του στην αναμέτρηση με το Βέλγιο, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 3-0. Αναμένεται να κάνει αλλαγές στο ματς κόντρα στη Φινλανδία. Σήμερα, Φινλανδία-Ρωσία για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.