Μεγάλης κρισιμότητας το Δανία-Βέλγιο

Reading time2 λ

Πολλά κρίνονται στο ματς της Δανίας με το Βέλγιο, στην οποία συναντάμε πολλές επιλογές για στοίχημα.

Η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου θα ξεδιαλύνει το τοπίο στην κούρσα της πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Ειδικά η αναμέτρηση Δανία-Βέλγιο στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου, που αρχίζει στις 19:00 στην Κοπεγχάγη, θα κρίνει πάρα πολλά. Οι Δανοί είναι ακόμα επηρεασμένοι από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν αλλά και την ήττα από τη Φινλανδία, προσβλέπουν στην πρώτη τους νίκη, με την οποία διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την επόμενη φάση. Ωστόσο, οι Βέλγοι απέδειξαν κόντρα στη Ρωσία ότι είναι εκ των φαβορί της διοργάνωσης και θέλουν να διπλώσουν τις επιτυχίες τους, που θα τους χαρίσει την πρόκριση κι ενδεχομένως την πρώτη θέση του γκρουπ.

Τρεις ώρες νωρίτερα στο Βουκουρέστι, μονομαχούν Ουκρανία-Βόρεια Μακεδονία για τον τρίτο όμιλο. Αμφότερες ποντάρουν τα ρέστα τους σε αυτό το παιχνίδι. Η Ουκρανία μπορεί να πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την Ολλανδία, ενώ και η Βόρεια Μακεδονία υπέκυψε στην Αυστρία. Έτσι, η νίκη είναι απαραίτητη, αν θέλουν να συνεχίσουν στο τουρνουά.

Στις 22:00 αναμετρώνται στο Άμστερνταμ Ολλανδία-Αυστρία, με τις δύο νικήτριες της πρώτης αγωνιστικής να επιδιώκουν το τρίποντο που θα τους φέρει αγκαλιά με την πρόκριση.

Δράση, πάντως, υπάρχει και σε άλλες γωνιές της Ευρώπης. Για την Premier League της Λευκορωσίας, παίζουν στις 18:00 Μινσκ-Ζβέζντα Μινσκ, με τις δύο εκπροσώπους της πρωτεύουσας να βρίσκονται σε θετική αγωνιστική συγκυρία. Στις 20:00 υπάρχει επίσης το Νέμαν Γκρόντνο-Σλάβια Μοζίρ, στο οποίο τόσο η Νέμαν Γκρόντο όσο και η Σλάβια Μοζίρ ψάχνουν διέξοδο από την κακή αγωνιστική τους κατάσταση και τα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Στις 19:00 διεξάγεται ο επαναληπτικός τελικός των play-off της ιταλικής Serie C, Αλεσάντρια-Πάντοβα. Οι δύο ομάδες έχουν ορθάνοιχτους λογαριασμούς έπειτα από τη λευκή ισοπαλία της Κυριακής.

16:00   Ουκρανία-Βόρεια Μακεδονία           Ευρωπαϊκό Κύπελλο

18:00   Μινσκ-Ζβέζντα Μινσκ                      Premier League Λευκορωσίας

19:00   Αλεσάντρια-Πάντοβα                        Serie C Ιταλίας

19:00   Δανία-Βέλγιο                                     Ευρωπαϊκό Κύπελλο

20:00   Νέμαν Γκρόντνο-Σλάβια Μοζίρ        Premier League Λευκορωσίας

22:00   Ολλανδία-Αυστρία                            Ευρωπαϊκό Κύπελλο