Μεξικό-Ιαπωνία, σε αναζήτηση παρηγοριάς

Reading time3 λ

Συναρπαστικό στοίχημα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για προσφορές, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο betsson.gr.

Στην τελική ευθεία του Ολυμπιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου μπαίνουμε σήμερα, όπου θα ξεκινήσει η κατανομή των μεταλλίων. Στις 14:00 αναμετρώνται Μεξικό-Ιαπωνία, στον μικρό τελικό που διεξάγεται στη Σαϊτάμα. Οι δύο ομάδες θα ψάξουν παρηγοριά με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, έπειτα από τους πικρούς αποκλεισμούς που γνώρισαν.

Οι Μεξικανοί κοίταξαν στα μάτια τη Βραζιλία, αλλά ηττήθηκαν στα πέναλτι. Πλέον, θα επιχειρήσουν να βρεθούν στο βάθρο για δεύτερη φορά στην ιστορία τους, έπειτα από την πρωτιά στο Λονδίνο το 2012. Την ίδια στιγμή, οι Ιάπωνες, αφού λύγισαν στην παράταση κόντρα στην Ισπανία, προσβλέπουν στο δεύτερο χάλκινο μετάλλιο τους, μετά από εκείνο στο Μεξικό το 1968.

Απόψε, όμως, ανοίγει η αυλαία της σεζόν στην αγγλική Championship. Στις 21:45 διασταυρώνουν τα ξίφη τους Μπόρνμουθ-Γουέστ Μπρόμιτς. Δύο ομάδες που έχουν μεγάλες φιλοδοξίες, οι οποίες φτάνουν ως την άνοδο. Η Μπόρνμουθ θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία μετά τον υποβιβασμό της το 2020, ενώ η Γουέστ Μπρόμιτς επιδιώκει την άμεση επάνοδό της στα σαλόνια, τα οποία αποχαιρέτησε τον περασμένο Μάιο.

Σέντρα έχουμε και στο γερμανικό Κύπελλο απόψε. Στις 21:45 παίζουν Ντιναμό Δρέσδης-Πάντερμπορν για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες έχουν πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα στη 2.Bundesliga, όντας αήττητες έπειτα από δύο αγωνιστικές. Την ίδια ώρα συναντιούνται Μόναχο 1860-Ντάρμσταντ. Η οικοδέσποινα Μόναχο 1860 θέλει να δώσει συνέχεια στην καλή της εκκίνηση, που τη θέλει να μην έχει δεχτεί ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας, ενώ η Ντάρμσταντ ψάχνει το πρώτο της τέρμα, έχοντας υποστεί δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στη 2.Bundesliga.

Σημαντικά παιχνίδια υπάρχουν και σε άλλες λίγκες της Ευρώπης. Ξεχωρίζουμε από τη βελγική Pro League το ντέρμπι Κλαμπ Μπριζ-Σερκλ Μπριζ. Η μάχη της πρωτεύουσας της δυτικής Φλάνδρας έρχεται με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες μετά από δύο αγωνιστικές, παρότι δεν έχουν εντυπωσιάσει.

Για την τέταρτη αγωνιστική της δανέζικης Superliga έχουμε στις 19:30 το Σίλκεμποργκ-Βίμποργκ, στο οποίο οι γηπεδούχοι θέλουν να σπάσουν το ρόδι έπειτα από τρεις λευκές ισοπαλίες, ενώ η Βίμποργκ κυνηγά την πρώτης της επιτυχία μετά την πρεμιέρα. Ακολουθεί το Μίντιλαντ-Βέιλε. Η οικοδέσποινα έχει την ευκαιρία να περάσει –έστω και προσωρινά- στην κορυφή, υποδεχόμενη την ουραγό Βέιλε.

Στην έναρξη της τρίτης αγωνιστικής της ρώσικης Premier League μας περιμένει το ματς Ούφα-Λοκομοτίβ Μόσχας. Η Ούφα στοχεύει στο πρώτο θετικό της αποτέλεσμα, έχοντας χάσει τους δύο πρώτους αγώνες. Η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει το απόλυτο ως τώρα, κουβαλώντας τις δάφνες από τη νίκη στο μοσχοβίτικο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ την περασμένη εβδομάδα.

14:00   Μεξικό-Ιαπωνία                                      Ολυμπιακοί Αγώνες

17:00   Ούφα-Λοκομοτίβ Μόσχας                      Premier League Ρωσίας

19:30   Σίλκεμποργκ-Βίμποργκ                          Superliga Δανίας

21:30   Μίντιλαντ-Βέιλε                                     Superliga Δανίας

21:45   Μπόρνμουθ-Γουέστ Μπρόμιτς               Championship Αγγλίας

21:45   Ντιναμό Δρέσδης-Πάντερμπορν            DFB Pokal Γερμανίας

21:45   Μόναχο 1860-Ντάρμσταντ                     DFB Pokal Γερμανίας

21:45   Κλαμπ Μπριζ-Σερκλ Μπριζ                   Pro League Βελγίου