Με άμυνα τριών η Ουρουγουάη;

Reading time1 λ

Ο κόουτς Οσκαρ Ταμπάρες ίσως ποντάρει στην συνταγή που… έπιασε κόντρα στη Χιλή

«Ovacion»: Η Ουρουγουάη ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά της και τον καλό της εαυτό στο Copa America. Ήταν καλή μονάχα κατά διαστήματα στο β’ μέρος του αγώνα της με τη Χιλή (1-1) για την 3η αγωνιστική του α’ ομίλου. Είχαν προηγηθεί οι αλλαγές σε πρόσωπα και στη διάταξη από τον προπονητή Οσκαρ Ταμπάρες. Πλέον, μετά και τα όσα είδε ο κόουτς στο ματς με τη Χιλή, υπάρχουν σκέψεις να εφαρμόσει την ίδια ιδέα, αλλά από την αρχή κόντρα στη Βολιβία. Στις 00:00, Βολιβία-Ουρουγουάη, ένα κρίσιμο ματς για τη φάση των ομίλων του Copa America με πλούσιες προσφορές για στοίχημα.

«La Tercera»: Δύο παίκτες… λιγότεροι για τον προπονητή της Εθνικής Χιλής, Μαρτίν Λασάρτε. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως τραυματίστηκαν ο αμυντικός Γκιγέρμο Μαριπάν κι ο χαφ Ερικ Πουλγάρ και θα απουσιάσουν σίγουρα από την αναμέτρηση με την Παραγουάη. Αμφότεροι ήταν βασικοί στα πλάνα του Ουρουγουανού προπονητή που έκανε… δοκιμές για να δει ποιοι μπορούν να τους αντικαταστήσουν με επιτυχία. Στις 03:00, Χιλή-Παραγουάη για την 4η αγωνιστική του α’ ομίλου του Copa America, αναμέτρηση με μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα.

«The Times»: Το Βέλγιο ανησυχεί για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλλης. Εκεί θα δώσει το ματς για τους «16» του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου την Κυριακή. Οι υπεύθυνοι της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία του Βελγίου έχουν ήδη ενημερώσει την UEFA και παραπονέθηκαν για το πόσο ξερό είναι το χορτάρι. Το Βέλγιο είναι από τα φαβορί για να πάρει το τρόπαιο και έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση με τις τρεις νίκες που έκανε στο πλαίσιο του β’ ομίλου της διοργάνωσης.