Όλα για τον Έρικσεν

Reading time1 λ

«MARCA»: Η Εθνική ομάδα της Δανίας προσπαθεί να βρει και πάλι τους ρυθμούς της ώστε να καταφέρει να βγάλει τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, αρχής γενομένης με την αναμέτρηση κόντρα στο Βέλγιο. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί το σοκ από την κατάρρευση του Κρίστιαν Ερικσεν, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς στη διάρκεια του αγώνα με τη Φινλανδία (ήττα με 1-0), προτού τον επαναφέρει το ιατρικό τιμ. Βέβαια, τα καλά νέα συνεχίζουν να έρχονται από το νοσοκομείο της Κοπεγχάγης όπου νοσηλεύεται κι αυτό βοηθάει την ομάδα, ενώ κάποιοι συμπαίκτες του τον επισκέφθηκαν κιόλας. Απόψε, Δανία-Βέλγιο για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, ματς που προσφέρεται για online στοίχημα.

«nos.nl»: Ο Ματάις ντε Λιχτ απουσίασε από την πρώτη αναμέτρηση της Ολλανδίας κόντρα στην Ουκρανία (νίκη με 3-2) στο πλαίσιο του 3ου ομίλου του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου εξαιτίας τραυματισμού. Ωστόσο, συμμετείχε στην τελευταία ομαδική προπόνηση του συγκροτήματος του Φρανκ ντε Μπουρ με τους συμπαίκτες του ν’ αποκαλύπτουν πως τον είδαν σε καλή κατάσταση. Αυτό ανοίγει την πόρτα στην συμμετοχή του στο ματς με την Αυστρία, κάτι που η Ολλανδία μάλλον έχει ανάγκη μια και η άμυνά της ήταν ευάλωτη εναντίον της Ουκρανίας. Απόψε, Ολλανδία-Αυστρία για τη δεύτερη αγωνιστική του 3ου γκρουπ του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, με εξαιρετικές προτάσεις για ποντάρισμα.

«Globoesporte»: Ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, Τιτέ, προετοιμάζει αλλαγές για το ματς της ομάδας του κόντρα στο Περού. Εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας του κορωνοϊού, του «φορτωμένου» προγράμματος μετά από μια κουραστική σεζόν για τους παίκτες, ο Τιτέ ξέρει πως πρέπει να κάνει ροτέισον για να διατηρήσει τους πάντες φρέσκους. Στις 03:00, Βραζιλία-Περού για το δεύτερο όμιλο του Copa America,διαθέσιμο για στοίχημα καιlive.