ΑΕΚ-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, πρώτο τεστ για την ΑΕΚ

Reading time3 λ

Η νέα σεζόν ξεκινά με το ΑΕΚ-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και οι αποδόσεις στο στοίχημα είναι ήδη διαθέσιμες.

Σήμερα το μεσημέρι, στις 14:00 ώρα Ελλάδος – 13:00 ώρα Ολλανδίας, θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, στην Ολλανδία. Το ΑΕΚ-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ είναι ουσιαστικά το πρώτο τεστ της νέας ομάδας που «χτίζει» ο Ματίας Αλμέιδα στην Ολλανδία και προσφέρεται διασκεδαστικό στοιχημα online. Διεξάγεται στο προπονητικό κέντρο Burgh-Haamstede που προετοιμάζονται οι δύο ομάδες, αλλά έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ως προς το Στοίχημα του αγώνα ΑΕΚ-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ το φαβορί είναι η ΑΕΚ με απόδοση στον άσο της 1,72** με την απόδοση της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ να βρίσκεται στο 4,50** στην πλατφόρμα της Betsson. 

ΑΕΚ ΜΕ «ΚΛΕΙΔΙ» ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ

Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας των ομάδων, πολλές φορές, συνοδεύονται από εκπλήξεις, καθώς οι παίκτες σχεδόν δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που ισχύει για την ΑΕΚ. Η φετινή enwsi δεν είναι πολύ διαφορετική ομάδα ως τώρα, καθώς ο κύριος όγκος των ποδοσφαιριστών της ήταν μαζί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι μεταγραφές αναμένονται αλλά είναι πολύ σημαντική η απόκτηση του μεξικανού Ομπερλίν Πινέδα. Ο παίκτης της Θέλτα αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός και με τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν να τον εντάξει στο δυναμικό της η «Ένωση» έως το 2027 έγινε η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της. Βέβαια δόθηκαν λεφτά και αρκετά μάλιστα στην Θέλτα, αλλά για τον Πινέδα, έναν παίκτη που είχε πέρυσι ως δανεικό, ενώ προέκυψε φημολογία για μία μεγάλη κίνηση. Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται και ο Άλεξ Σάντρο – Ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ στη Γιουβέντους. Επίσης, ανανέωσε ο Άμραμπατ, ενώ από τους παίκτες που χρησιμοποιούνταν κατά διαστήματα πέρυσι, αποχώρησαν μόνο οι Φρόνσον, Τζαβέλλας.

ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΦΕΤΟΣ Η ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Αντίπαλος χαμηλού βεληνεκούς θεωρείται η ΝΚ Λοκομοτίβα – Ποδοσφαιρική ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Κροατίας και τα προηγούμενα χρόνια έπαιξε σε κάποια ευρωπαϊκά παιχνίδια. Όμως η περσινή της χρονιά ήταν αρκετά άσχημη, αφού τερμάτισε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε σύνολο 10 ομάδων. Ουσιαστικά προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα Κροατίας το οποίο εκκινεί νωρίς, στις 21 Ιουλίου.

ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Η ΙΣΠΑΝΙΑ U19

Απόψε διεξάγεται και ο άλλος αγώνας του ομίλου της εθνικής μας U19, στη Μάλτα, το Ισλανδία U19-Ισπανία U19. Πάντα σε αυτές τις ηλικίες η Ισπανία είναι μεγάλο φαβορί, πόσο μάλλον σε αυτό το παιχνίδι κόντρα στους λιγότερο ταλαντούχους νεαρούς Ισλανδούς. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ισπανία U19 έχασε σε ένα φιλικό από την Ιαπωνία U19 με 0-1, στις 19 Νοεμβρίου, αλλά από τότε παραμένει αήττητη. Έκτοτε έδωσε επτά παιχνίδια, από τα οποία νίκησε στα έξι, με τα πέντε πιο πρόσφατα να είναι επίσημα. Σε κανένα από τα επτά ματς δεν δέχθηκε γκολ.

14:00     ΑΕΚ-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ        Φιλικό Παιχνιδι

19:00     Νορβηγία U19-Ελλάδα U19        Euro 2023 U19

22:15     Ισλανδία U19-Ισπανία U19         Euro 2023 U19

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |