Αγγλία-Ελβετία (6/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Αγγλία-Ελβετία σκορ 5-3 πέν. (1-1 κ.α., παρ.)

Η Αγγλία νίκησε στα πέναλτι την Ελβετία με 5-3 και συνεχίζει στο Euro 2024 και τώρα στο πρόγραμμά της θα εμφανιστεί ο ημιτελικός. Η Ελβετία ήταν η καλύτερη ομάδα στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και προηγήθηκε στο 75ο λεπτό με κοντινή προσπάθεια του Μπρέελ Εμπολό. Ακολούθησαν αλλαγές των Άγγλων που έγιναν πολύ πιο επιθετικοί κι έπαιξαν ρέστα. Ισοφάρισαν στο 80′ με τον Μπουκάγιο Σάκα. Στην παράταση δεν συνέβη τίποτα και στα πέναλτι, οι Άγγλοι δεν αστόχησαν, ενώ ο μοιραίος για τους Ελβετούς ήταν Μανουέλ Ακάντζι που αστόχησε στη δική του προσπάθεια. 

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Στην «Dusseldorf Arena» του Ντίσελντορφ, η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ελβετία (06/07/2024, 19:00) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Euro 2024. Το ματς είναι νοκ άουτ, που σημαίνει πως υπάρχει η πιθανότητα να κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο ομάδες διψούν για επιτυχία και θα τα δώσουν όλα να πάρουν την πρόκριση. Όποια περάσει θα παίξει με τη νικήτρια του Ολλανδία – Τουρκία. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο και στο live σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Αγγλία – Ελβετία οι αποδόσεις βάζουν στη θέση του οδηγού τα «τρία λιοντάρια». Χαρακτηριστικά, ο άσος της Αγγλίας προσφέρεται στο 2,25** και το διπλό της Ελβετίας το συναντάμε ψηλότερα στο 3,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 1Χ2

Νίκη Αγγλίας2,25**
Ισοπαλία2,92**
Νίκη Ελβετίας3,90**

ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Αγγλία – Ελβετία τα στατιστικά είναι σαφή, αλλά από την άλλη η εικόνα των δύο ομάδων είναι διαφορετική. Η Αγγλία δεν έχει κάνει πειστικές εμφανίσεις κι ούτε έχει καλά στατιστικά, την στιγμή που η Ελβετία εντυπωσιάζει. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να κάνει στην άκρη και την παράδοση μεταξύ τους, που είναι ευνοϊκή προς την Αγγλία. Το να προκριθεί η Αγγλία δίνεται στο 1,58** και το να περάσει η Ελβετία ανεβαίνει στο 2,39** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Αγγλία1,57**
Ελβετία2,41**

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Αγγλία και την Ελβετία;

  • 18 νίκες η Αγγλία
  • 6 ισοπαλίες
  • 3 νίκες η Ελβετία
  • 59-20 γκολ υπέρ της Αγγλίας
  • Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: 1-1-0 υπέρ της Αγγλίας

Η Αγγλία έχει φτάσει στα προημιτελικά βασιζόμενη στο ατομικό της ταλέντο μιας και ως σύνολο δεν δείχνει να έχει ξεκάθαρες ιδέες για τον τρόπο παιχνιδιού της και αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα σε κάθε παιχνίδι της. Ωστόσο, πάντοτε βρίσκει την λύση. Στον Όμιλο Γ πήρε την πρώτη θέση νικώντας με 1-0 τη Σερβία, ενώ ακολούθησαν ισοπαλίες με τη Δανία (1-1) και με την Σλοβενία (0-0). Στους «16» νίκησε με 2-1 την Σλοβακία στην παράταση. Βρέθηκε να χάνει στο 25′, ισοφάρισε με «ψαλιδάκι» του Μπέλιγχαμ στο 90’+5′ κι έπειτα ο Κέιν στο 91′ του έξτρα χρόνου της χάρισε την πρόκριση.

Η Ελβετία, από την άλλη, ξέρει τι θέλει, τι κάνει και πως να πετύχει τον στόχο της μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μια ομάδα που βασίζεται στα αθλητικά χαρακτηριστικά της, αλλά διαθέτει και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στο πρώτο γκρουπ τερμάτισε δεύτερη αφού νίκησε την Ουγγαρία (3-1) κι έμεινε στο 1-1 με την Σκωτία και τη Γερμανία. Στη συνέχεια, στους «16», απέκλεισε με 2-0 την Ιταλία δίχως να δυσκολευτεί. Κάλλιστα θα μπορούσε να νικήσει με μεγαλύτερη διαφορά.

Το στοίχημα στο Euro 2024 είναι συναρπαστικό. Αγγλία και Ελβετία ψάχνουν να κάνουν το επόμενο βήμα και να περάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οπότε δεν αναμένεται να μείνουν πίσω και θα κυνηγήσουν να επιβληθούν. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο πληρώνει στο 2,16** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΑ ΓΚΟΛ

Αριθμός γκολ
Under 2,51,51**
Over 2,52,60**
Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες
Ναι2,16**
Όχι1,70**

ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Αγγλία – Ελβετία το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να βγάλουν στο χορτάρι την καλύτερη εκδοχή τους. Στην Αγγλία, βέβαια, αυτό σημαίνει να γυρίσει ο διακόπτης από τη μια στιγμή στην άλλη και να πάρει τα πάνω της.

ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Για το Αγγλία – Ελβετία προσφέρονται Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson.

Over 9,5 κόρνερ2,25** (από 2,06)
Anytime scorer Τζουντ Μπέλιγχαμ4,95** (από 4,50)
Πρώτη 2 γκολ Αγγλία3,20** (από 2,93)
Ελβετία να μη δεχθεί γκολ3,60** (από 3,25)
Ημίχρονο/Τελικό: Χ/15,70** (από 5,20).

ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Αγγλία + Over 2,5 γκολ + anytime scorer Χάρι Κέιν7,90** (από 6,60)
Ελβετία + Goal/Goal10,80** (από 9,00)

Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Αγγλία αναμένεται να κάνει αλλαγές αφού δεν έχει στο μάξιμουμ τον μπακ Τρίπιερ κι είναι τιμωρημένος ο βασικός σέντερ μπακ Γκεΐ. Η Ελβετία, πάλι, δεν έχει στο απόλυτο τον χαφ Τζάκα, ενώ εξέτισε το μπακ Βίντμερ.

Πιθανή ενδεκάδα Αγγλίας (3-4-2-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Κόνσα – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μέινου, Ράις, Σάκα/Έζε – Μπέλιγχαμ, Φόντεν – Κέιν.

Πιθανή ενδεκάδα Ελβετίας (3-4-3): Ζόμερ – Σερ, Ακάντζι, Ροντρίγκες – Βίντμερ, Φρόιλερ, Τζάκα, Έμπισερ – Εντόι, Εμπολό, Βάργας.

Euro 2024 – Προημιτελική φάση:

  • Ισπανία – Γερμανία 2-1 παρ. (1-1 κ.α.)
  • Πορτογαλία – Γαλλία 3-5 πέν. (0-0 κ.α., παρ.)
  • Αγγλία – Ελβετία  5-3 πέν. (1-1 κ.α., παρ.)
  • Ολλανδία – Τουρκία 2-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ