Αγγλία-Σλοβενία (25/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time5 λ

Αγγλία – Σλοβενία σκορ 0-0

Αγγλία και Σλοβενία έμειναν στο 0-0 σε ματς που δεν πρόσφερε σπουδαίο θέαμα και στο πλαίσιο του Euro 2024 ήταν από τους χειρότερους αγώνες. Οι Άγγλοι ήταν κάκιστοι στο α’ μέρος και δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις. Μετά την ανάπαυλα έγιναν περισσότερο πιεστικοί, αλλά φάνηκαν να μην έχουν ιδέες για το πώς να διασπάσουν την πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη αντίπαλη άμυνα. Η Σλοβενία, πάλι, ήταν χαρούμενη με την ισοπαλία και δεν ανοίχτηκε πολύ. Έτσι, πέρασαν αμφότερες από το Group C με την Αγγλία πρώτη και την Σλοβενία ως μια από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Στο «Cologne Stadium» της Κολωνίας η Αγγλία αντιμετωπίζει την Σλοβενία (25/06/2024) για την 3η αγωνιστική του Group C στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Η Αγγλία θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο αυτό το στάδιο της διοργάνωσης, ενώ η Σλοβενία από την πλευρά της έχει στόχο να αποδείξει πως είναι ανταγωνιστική απέναντι στις πιο ταλαντούχες ομάδες. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Αγγλία – Σλοβενία οι αποδόσεις έχουν απόσταση μεταξύ τους. Ο άσος της Αγγλίας προσφέρεται στο 1,36**, ενώ το διπλό της Σλοβενίας το συναντάμε στο 9,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη η επιλογή του Bet Builder που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΑΓΓΛΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για το Αγγλία – Σλοβενία τα προγνωστικά δεν αποτελούν έκπληξη. Τα στατιστικά, το στάτους και η παράδοση της Αγγλίας είναι δεδομένα που μιλούν από μόνα τους πόσο μάλλον σ’ ένα τουρνουά όπου έχουν και μεγάλη εμπειρία απέναντι σε μια ομάδα που θεωρεί τεράστια επιτυχία μόνο και μόνο που βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας και συμμετέχει σ’ αυτή τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή.

Ποια είναι η προϊστορία στο Αγγλία – Σλοβενία;

  • 5 νίκες η Αγγλία
  • 1 ισοπαλία
  • Καμία νίκη η Σλοβενία
  • 10-4 γκολ υπέρ της Αγγλίας

Η Αγγλία πάει στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη διαφορά ποιότητας και εμπειρίας ανάμεσα στις δύο ομάδες προκειμένου να φτάσει στη νίκη. Βέβαια, όπως σχεδόν πάντα, στο περιβάλλον της υπάρχει μεγάλος θόρυβος και ο στόχος είναι να συνδυάσει και το τερπνόν μετά του ωφελίμου στην προκειμένη περίπτωση. Η Αγγλία προέρχεται από νίκη με 1-0 κόντρα στη Σερβία και ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Δανία και πάει για την πρόκριση στους «16». Αν αποφύγει την ήττα ή η Δανία δε νικήσει τη Σερβία στο άλλο ματς του ομίλου, περνάει. Αν η Αγγλία φέρει ισοπαλία και η Δανία νικήσει τότε η πρωτιά θα κριθεί στην ισοβαθμία τους. Δεν μπορεί να τερματίσει χαμηλότερα από 3η.

Η Σλοβενία, τώρα, πήγε στη Γερμανία γνωρίζοντας πως είναι η πιο αδύναμη ομάδα του τρίτου ομίλου. Κατάφερε κι έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία και θα ήθελε να κλείσει αυτό το στάδιο της παρουσίας της στη διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πραγματοποιήσει την έκπληξη που θα της έδινε μομέντουμ για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της. Η Σλοβενία στην πρεμιέρα έφερε 1-1 με τη Δανία, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σερβία. Θα περάσει στους «16» αν νικήσει την Αγγλία και θα πάρει και την πρωτιά σε περίπτωση που συνδυαστεί το τρίποντό της με στραβοπάτημα της Δανίας. Σε περίπτωση νίκης και των δύο η πρωτιά θα κριθεί στην ισοβαθμία τους και το ίδιο θα συμβεί για τη δεύτερη, την τρίτη ή την 4η θέση αν φέρουν ισοπαλίες ή χάσουν. Υπάρχει και το σενάριο ήττας της Σλοβενίας και ισοπαλίας της Σερβίας όπου τότε στη μεταξύ τους ισοβαθμία θα κριθεί ποια ομάδα θα τερματίσει 3η και θα έχει ελπίδες να είναι μια από τις τέσσερις καλύτερες που θα περάσουν και ποια θα πάρει την 4η θέση και θα αποκλειστεί.

Στο Euro 2024 οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Η Αγγλία λογαριάζεται ως μια από τις ισχυρές διεκδικήτριες του τίτλου και οι αποδόσεις για να κερδίσει η Αγγλία το Euro 2024 προσφέρονται στο 5,75** στην πλατφόρμα της Betsson. Από την άλλη η Σλοβενία δίνεται στο 2,65** να περάσει από τη φάση των ομίλων τους στους «16» του θεσμού.

ΑΓΓΛΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε και εντυπωσιακές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις για το ματς Αγγλία – Σλοβενία. Στο 4,60** (3,85) στέκεται το combo νίκη της Αγγλίας, συν anytime scorer τον Άγγλο Χάρι Κέιν, συν Over 8,5 κόρνερ. Στο 3,85** (από 3,20) φτάνει το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Τζουντ Μπέλγιχαμ της Αγγλίας. Επίσης υπάρχουν και τα: Over 9,5 κόρνερ στο 2,55** (από 2,32), Over 3,5 γκολ στο 3,70** (από 3,37), να πετύχει η Σλοβενία το πρώτο γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο στο 4,15** (από 3,75), πάνω από 3 συνολικά σουτ του Φιλ Φόντεν στο 2,50** (από 2,25), ημίχρονο/τελικό Χ/1 στο 4,35** (από 3,95) και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2,5 γκολ στο 3,20** (από 2,90).

ΑΓΓΛΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Αγγλία – Σλοβενία το στοίχημα έχει να κάνει με την υπομονή. Η Αγγλία περιμένει μια αντίπαλο που θα κλειστεί κοντά στην περιοχή της και θα αμυνθεί με πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα. Έτσι, η ίδια θα χρειαστεί να βρει τον τρόπο για να διασπάσει αυτό το «μέτωπο». Από τη μεριά της η Σλοβενία θα πρέπει να είναι υπομονετική από την άποψη πως θα κληθεί να αντέξει στην πίεση, αλλά και να πάρει το μάξιμουμ από τις σποραδικές ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Αγγλία συνεχίζει να μην έχει στο μάξιμουμ τον μπακ Σο, ενώ προβλήματα φυσικής κατάστασης έχει και ο αμυντικός Τρίπιερ. Η Σλοβενία, ουσιαστικά είναι πλήρης δυνάμεων.

Πιθανή ενδεκάδα Αγγλίας (4-2-3-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Γκεΐ, Τρίπιερ – Ράις, Μπέλιγχαμ – Σάκα, Φόντεν, Γκόρντον/Πάλμερ – Κέιν.

Πιθανή ενδεκάδα Σλοβενίας (4-4-2): Όμπλακ – Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα – Στογιάνοβιτς, Τσέριν, Έλσνικ, Μλάκαρ – Σπόραρ, Σέσκο.

Euro 2024 – 3ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Σλοβενία – Δανία (16/6) 1-1
  • Σερβία – Αγγλία (16/6) 0-1

2η αγωνιστική

  • Σλοβενία – Σερβία (20/6) 1-1
  • Δανία – Αγγλία (20/6) 1-1

3η αγωνιστική

  • Αγγλία – Σλοβενία (25/6) 0-0
  • Δανία – Σερβία (25/6) 0-0

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ