Αλβανία-Ισπανία (24/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time5 λ

Αλβανία – Ισπανία σκορ 0-1

Στο Euro 2024 το πρόγραμμα δεν έχει εύκολα ματς και η Ισπανία αντιμετώπισε την Αλβανία με μεγάλο σεβασμό. Ναι μεν οι Ισπανοί δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο και άλλαξαν τα 10/11 της ομάδας τους, αλλά και πάλι ήταν απόλυτα προσηλωμένοι στην αποστολή τους. Τη διαφορά έκανε ο Φεράν Τόρες στο 13′ από ασίστ του Ντάνι Όλμο. Οι Αλβανοί προσπάθησαν να πάρουν κάτι από το ματς σε όλη τη διάρκεια του, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν πολύ μεγάλη.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Στην «Dusseldorf Arena» του Ντίσελντορφ η Αλβανία αντιμετωπίζει την Ισπανία (24/06/2024) για την 3η αγωνιστική του Group B στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Η Αλβανία πηγαίνει στο ματς με διάθεση να δείξει το καλύτερο της πρόσωπο και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι σε μια από τις πιο ταλαντούχες ομάδες του τουρνουά. Η Ισπανία, πάλι, θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την φάση των ομίλων. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Στο Αλβανία – Ισπανία οι αποδόσεις έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους όπως είναι αναμενόμενο. Ο άσος της Αλβανίας προσφέρεται στο 7,20** και το διπλό της Ισπανίας δίνεται στο 1,47** στην πλατφόρμα της Betsson, όπου θα βρείτε ενεργοποιημένη και την επιλογή του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΑΛΒΑΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για το Αλβανία – Ισπανία τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη και η αλήθεια είναι πως οι προβλέψεις δεν προκαλούν έκπληξη. Ναι μεν η Αλβανία έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο υπό τις οδηγίες του Σιλβίνιο, αλλά η Ισπανία παραμένει μια από τις κορυφαίες ομάδες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως υπογραμμίζουν τα στατιστικά και η παράδοσή της.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Αλβανία και την Ισπανία;

  • Καμία νίκη η Αλβανία
  • Καμία ισοπαλία
  • 8 νίκες η Ισπανία
  • 31-3 γκολ υπέρ της Ισπανίας

Η Αλβανία, λοιπόν, γνώριζε εξαρχής το δύσκολο έργο της στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου όπου κλήθηκε να αναμετρηθεί με την Κροατία, την Ιταλία και τώρα την Ισπανία. Από την κλήρωση κιόλας η αποστολή της ήταν να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να δείξει πως ανήκει σε αυτό το επίπεδο και μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι σε ορισμένες από τις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Αυτή παραμένει η πρόκληση ενόψει του ματς με τους Ισπανούς. Η Αλβανία στην πρεμιέρα έχασε με 2-1 από την Ιταλία, ενώ στο δεύτερο ματς απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Κροατία στις καθυστερήσεις. Θα περάσει στους «16» αν νικήσει την Ισπανία και η Κροατία την Ιταλία, αρκεί να την ξεπεράσει στην ισοβαθμία. Αν δεν τα καταφέρει θα έχει καλές πιθανότητες να είναι μια από τις καλύτερες τρίτες. Δεν θα μπορέσει να προχωρήσει αν χάσει ή αν φέρει ισοπαλία με την Ισπανία και η Κροατία νικήσει την Ιταλία.

Η Ισπανία, από τη μεριά της, νιώθει πως σε κάθε ματς υπάρχει και μια ευκαιρία να κάνει ένα βήμα προς τα μπροστά και να εξελιχθεί. Εξάλλου, πρόκειται για μια ομάδα που ναι μεν διαθέτει έμπειρα στελέχη, αλλά οι παίκτες πάνω στους οποίους βασίζεται με εξαίρεση τον χαφ Ρόδρι, είναι νεαροί που παλεύουν να βρουν την θέση τους και το ρόλο τους στο οικοσύστημα του συγκροτήματος, αλλά και γενικότερα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Οπότε ο στόχος είναι να παρουσιαστούν συνεπείς και να αποδώσουν σε υψηλά στάνταρ. Η Ισπανία στην πρεμιέρα νίκησε με 3-0 την Κροατία και στη συνέχεια ξεπέρασε με 1-0 την Ιταλία σε ματς όπου ήταν κυριαρχική. Πλέον έχει περάσει στους «16» και μάλιστα ως πρώτη κι έτσι στο Euro 2024 το πρόγραμμα της δίνει τη δυνατότητα να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες.

Το στοίχημα στο Euro 2024 προσφέρει μοναδικές στιγμές κι ένα μεγάλο κατάλογο επιλογών με συναρπαστικές αποδόσεις. Η Αλβανία και η Ισπανία μπορεί να έχουν διαφορετικό στάτους, αλλά ο στόχος τους είναι κοινός: Να νικήσουν. Ως φαβορί, με τις αποδόσεις για να κερδίσει η Ισπανία το Euro 2024 να βρίσκονται στο 6,00**, βέβαια, τα βλέμματα είναι στραμμένα στη φιλοξενούμενη που στο παρελθόν δυσκολεύτηκε απέναντι σε σκληροτράχηλες ομάδες όπως η Αλβανία. Να σημειώσουμε ότι η επιλογή διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό προσφέρεται στο 2,23** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΛΒΑΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Αλβανία – Ισπανία υπάρχουν καταπληκτικές Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Το combo νίκη της Ισπανίας, Over 2,5 γκολ και να σκοράρει ο Ισπανός Χοσέλου σε οποιαδήποτε στιγμή φτάνει στο 4,15** (από 3,45). Στο 2,95** (από 2,44) να νικήσει η Ισπανία με μηδέν παθητικό. Προσφέρονται κι άλλα πολλά, όπως: Ακριβές σκορ πρώτου ημιχρόνου 0-1 στο 3,85** (από 3,50), Over 3,5 γκολ στο 3,40** (από 3,08), να σκοράρει η Αλβανία το πρώτο γκολ του δεύτερου ημιχρόνου στο 4,35** (από 3,95) και τέλος goal/goal με Over 2,5 τέρματα στο 2,65** (από 2,40).

ΑΛΒΑΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον αγωνιστικό τομέα του Αλβανία – Ισπανία το στοίχημα έχει να κάνει με την πίστη στο πλάνο και την εκτέλεσή του με υψηλό βαθμό επιτυχίας. Η Αλβανία περιμένει να έχει το ρόλο της ομάδας που δέχεται «πολιορκία» και θα πρέπει να κλειστεί στην περιοχή της, να δώσει χώρο και μπάλα και να περιμένει να κάνει ζημιά μέσω αντεπιθέσεων και στατικών φάσεων. Η Ισπανία, πάλι, είναι προετοιμασμένη για μια αντίπαλο που θα κλειστεί στα καρέ της και θα έχει πολυπρόσωπη άμυνα. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Αλβανία αναμένεται να εμπιστευθεί τους ίδιους παίκτες τα πήγαν καλά απέναντι στην Κροατία. Η Ισπανία, πάλι, αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα της ενδεκάδας της.

Πιθανή ενδεκάδα Αλβανίας (4-2-3-1): Στρακόσα – Χισάι, Αγέτι, Τζιμσίτι, Μιτάι – Ασλάνι, Ραμαντάνι – Λάτσι, Μπαϊράμι, Ασάνι – Μανάι.

Πιθανή ενδεκάδα Ισπανίας (4-3-3): Ράγια – Νάβας, Βίβιαν, Λαπόρτ/Νάτσο, Γκριμάλδο – Μερίνο, Θουμπιμέντι, Μπαένα – Φεράν Τόρες, Ογιαρθάμπαλ/Χοσέλου, Όλμο/Αγιόθε.

Euro 2024 – 2ος Όμιλος:

1η αγωνιστική

  • Ισπανία – Κροατία (15/6) 3-0
  • Ιταλία – Αλβανία (15/6) 2-1

2η αγωνιστική

  • Κροατία – Αλβανία (19/6) 2-2
  • Ισπανία – Ιταλία (20/6) 1-0

3η αγωνιστική

  • Αλβανία – Ισπανία (24/6) 0-1
  • Κροατία – Ιταλία (24/6) 1-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ