Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός (5/12/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα.

Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» κοντράρονται Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός (5/12/2023) στον πρώτο αγώνα τους για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Στόχος να κάνουν βήμα προς την πρόκριση στα προημιτελικά. Όποια ομάδα περάσει θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Βόλος. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο και στο live σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός δίνουν απανωτούς αγώνες. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το Σάββατο (2/12) στο πλαίσιο της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης να παίρνει την πολύτιμη νίκη με σκορ 1-0. Το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, όμως, είναι διοργάνωση με διαφορετικές προκλήσεις. Ο άσος προσφέρεται στο 1,75** και το διπλό στο 4,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ

Στο Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός τα προγνωστικά έχουν φαβορί. Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοδοξεί να κάνει μια καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson και σε πρώτη φάση θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του ώστε να πάρει προβάδισμα για να κλείσει θέση στα προημιτελικά. Αυτή τη σεζόν έχει δώσει μονάχα ένα ματς στη διοργάνωση όπου και ξεπέρασε με 3-1 τον Καμπανιακό και πέρασε στους «16».

Κατά τα λοιπά, αυτή την περίοδο η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται σε σχετικά καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει να δείξει ποια πραγματικά είναι καθώς τους προηγούμενους αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα και δυσκολευόταν να παρουσιάσει αυτό που επιθυμούσε στον αγωνιστικό χώρο.

Όσο για τον Πανσερραϊκό, βρίσκεται στην πρώτη του σεζόν μετά από χρόνια στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο μεγάλος του στόχος είναι να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Super League, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αδιαφορεί για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Υπόσχεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να κάνει ό,τι περισσότερο μπορεί για να πρωταγωνιστήσει στον θεσμό. Μπήκε στους «16» καθώς νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Καισαριανής στην προηγούμενη φάση. Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή την περίοδο έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.

Το στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson συναρπάζει. Οι Ενισχυμένες Αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Συγκεκριμένα ο συνδυασμός της νίκης του Αστέρα Τρίπολης με τις δύο ομάδες να σκοράρουν στην αναμέτρηση δίνεται στο 4,15** από 3,75. Έπειτα το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου να είναι 0-1 προσφέρεται στο 5,50** από 5,00 στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Στο Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός το στοίχημα των δύο ομάδων είναι πώς θα μπορέσουν να εμφανιστούν απρόβλεπτες, ενώ έπαιξαν μόλις μερικά 24ωρα πριν και η μια ξέρει πολύ καλά την άλλη και ποια είναι τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της.

Έτσι, το βλέμμα στρέφεται και στους παίκτες καθώς δεν αποκλείεται ο Ράσταβατς και ο Πάμπλο Γκαρσία να κάνουν ροτέισον και να δώσουν ευκαιρίες και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Οπότε θα παίξει ρόλο και αυτό στην έκβαση της αναμέτρησης, όπου το κίνητρο θα βρίσκεται στα ύψη και οι δύο ομάδες υπόσχονται θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις.

Τέλος, να σημειώσουμε πως στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Πανσερραϊκός έχουν αναμετρηθεί τελευταία φορά το 2015 με τον Αστέρα Τρίπολης να νικάει με 1-0 εκτός έδρας.

Κύπελλο Ελλάδας – Φάση των «16»:

  • Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός (5/12)
  • Παναιτωλικός – Athens Kallitea (5/12)
  • ΟΦΗ – Κηφισιά (6/12)
  • ΑΕΛ – Ατρόμητος (6/12)
  • Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου (7/12)
  • ΠΑΟΚ – Βόλος (7/12) (ΠΑΟΚ – Βόλος προγνωστικά)
  • ΑΕΚ – Άρης (10/1)
  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (10/1)

*Οι δεύτερες αναμετρήσεις των ζευγαριών που παίζουν 5-7/12 θα διεξαχθούν 9-11/1. Οι δεύτερες αναμετρήσεις των ζευγαριών που παίζουν 10/1 θα διεξαχθούν 17/1.

Τα προημιτελικά (16-18/1 και 23-25/1):

  • ΑΕΚ ή Άρης – Λεβαδειακός ή Νίκη Βόλου
  • ΟΦΗ ή Κηφισιά – Παναιτωλικός ή Athens Kallithea FC
  • Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός – ΑΕΛ ή Ατρόμητος
  • Αστέρας Τρίπολης ή Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ ή Βόλος

Τα ημιτελικά (6-8/2 και 27-29/2):

1. Αστέρας ή Πανσερραϊκός / ΠΑΟΚ ή Βόλος – Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός / ΑΕΛ ή Ατρόμητος

2. ΟΦΗ ή Κηφισιά / Παναιτωλικός ή Athens Kallithea – ΑΕΚ ή Άρης / Λεβαδειακός ή Νίκη Βόλου

Ο τελικός (18/5):

Νικητής 1 – Νικητής 2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |