Αυστρία-Τουρκία (2/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Αυστρία-Τουρκία σκορ 1-2

Στο Euro 2024 το πρόγραμμα μας επιφύλασσε μια έκπληξη καθώς η Τουρκία νίκησε με 2-1 την Αυστρία και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση. Οι Τούρκοι προηγήθηκαν στην πρώτη φάση του ματς με τον Ντεμιράλ (1′). Η Αυστρία έπειτα αντέδρασε και πίεσε κι άρχισε να χάνει ευκαιρίες. Ωστόσο, ήταν η Τουρκία εκείνη που πέτυχε και δεύτερο γκολ και πάλι με τον Ντεμιράλ στο 59′. Στο 66′ ο Γκρίλιτς μείωσε για τους Αυστριακούς, που συνέχισαν να πιέζουν, να δημιουργούν και να χάνουν ευκαιρίες με τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα της Τουρκίας να κάνουν σωτήριες επεμβάσεις μέχρι το φινάλε του ματς.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ

Στο «Leipzig Stadium» της Λειψίας, η Αυστρία κοντράρεται με την Τουρκία (02/07/2024, 22:00) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Euro 2024. Πρόκειται για νοκ άουτ ματς που ενδεχομένως να κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι, ενώ η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Ρουμανία – Ολλανδία στα προημιτελικά. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Αυστρία – Τουρκία οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στους Αυστριακούς. Συγκεκριμένα, ο άσος της Αυστρίας προσφέρεται στο 1,98** με το διπλό της Τουρκίας να το συναντάμε στο 4,20** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Αυστρία – Τουρκία τα προγνωστικά συντάσσονται με την ομάδα που έκανε καλύτερη πορεία στη φάση των ομίλων, έχει ανώτερα στατιστικά, λιγότερα αγωνιστικά προβλήματα, αλλά και το πάνω χέρι στην παράδοση. Βέβαια, αυτό που μετράει είναι τι θα συμβεί στο γήπεδο, αν και αξίζει να αναφέρουμε πως οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό τον περασμένο Μάρτιο και η Αυστρία διέλυσε την Τουρκία με 6-1.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Αυστρία και την Τουρκία;

  • 9 νίκες η Αυστρία
  • 1 ισοπαλία
  • 7 νίκες η Τουρκία
  • 24-23 γκολ υπέρ της Αυστρίας

Το να πάρει την πρόκριση η Αυστρία προσφέρεται στο 1,47*, ενώ το να πανηγυρίσει η Τουρκία πληρώνει στο 2,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Αυστρία τα πήγε περίφημα στον 4ο όμιλο, πιθανώς τον πιο δύσκολο του Euro 2024. Πήρε την πρώτη θέση. Άρχισε με ήττα 1-0 κόντρα στη Γαλλία αν και άξιζε καλύτερη τύχη, ενώ στη συνέχεια ξεπέρασε με 3-1 την Πολωνία και με 3-2 την Ολλανδία. Πρόκειται για μια καλοδουλεμένη ομάδα, με τακτική ποικιλία και παίκτες που ακολουθούν πιστά τον προπονητή Ραλφ Ράνγκνικ. Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες ως τώρα στη διοργάνωση και μπορεί να σταθεί και το επιχείρημα πως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Η Τουρκία, στο μεταξύ, ήρθε δεύτερη στο 6ο γκρουπ. Στην πρεμιέρα της νίκησε με 3-1 τη Γεωργία, έπειτα ηττήθηκε με 3-0 από την Πορτογαλία και στο τελευταίο ματς νίκησε λίγο πριν το φινάλε με 2-1 την Τσεχία. Διαθέτει ατομική ποιότητα, αλλά είναι εμφανές πως η άμυνά της είναι ευάλωτη και ακόμη δεν έχει αναπτύξει αυτοματισμούς, το οποίο είναι λογικό μιας και ο κόουτς Βιντσέντσο Μοντέλα έχει μονάχα μερικούς μήνες στο τιμόνι της κι επιπλέον είχε απώλειες σημαντικών παικτών πριν το τουρνουά.

Στο Euro 2024 οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Η φάση των «16» φτάνει στο τέλος μ’ ένα συγκλονιστικό ματς όπου Αυστρία και Τουρκία υπόσχονται πλούσιο θέαμα και μεγάλη ένταση. Η επιλογή του Over 2,5 γκολ βρίσκεται στο 1,94** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Αυστρία – Τουρκία θα βρείτε και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Το ενδεχόμενο να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή ο Τούρκος Άρντα Γκιουλέρ φτάνει στο 5,20** (από 4,33) με τη Σούπερ Ενίσχυση, ενώ το combo νίκη της Αυστρίας και Over 2,5 γκολ και anytime scorer ο Αυστριακός Μάρκο Αρναούτοβιτς ανέρχεται στο 6,25** (από 5,20). Επιπλέον, υπάρχουν και οι επιλογές: Over 9,5 κόρνερ στο 2,30** (από 2,09) και να δοθεί κόκκινη κάρτα στο ματς στο 4,20** (από 3,80).

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Αυστρία – Τουρκία το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την τακτική που θα ακολουθήσουν. Η Αυστρία έχει δείξει πως μπορεί και να κυριαρχήσει, αλλά και να περιμένει την αντίπαλό της για να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση. Οι απουσίες της Τουρκίας την περιορίζουν δημιουργικά που σημαίνει πως μάλλον θα δώσει χώρο και μπάλα.

Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Αυστρία δεν έχει τον μέσο Βίμερ που είναι τιμωρημένος, ενώ οι Τούρκοι δεν υπολογίζουν στον ηγέτη τους, τον βασικό μέσο Τσαλχάνογλου, αλλά και στον βασικό αμυντικό, γνωστό στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, Ακαϊντίν, μιας και αμφότεροι είναι τιμωρημένοι.

Πιθανή ενδεκάδα Αυστρίας (4-2-3-1): Πεντς – Πος, Ντάνο, Λίενχαρτ, Μουένε – Ζάιβαλντ, Γκρίλιτς – Λάιμερ, Ζάμπιτσερ, Μπάουμγκαρτνερ – Αρναούτοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα Τουρκίας (4-2-3-1): Γκιουνόκ – Μιουλντιούρ, Ντεμιράλ, Μπαρντάκτσι, Καντίογλου – Γιουκσέκ, Αϊχάν – Γιλντίζ, Γκιουλέρ, Γιλμάζ – Τοσούν.

Euro 2024 – Φάση των «16»:

  • Ελβετία – Ιταλία 2-0
  • Γερμανία – Δανία 2-0
  • Αγγλία – Σλοβακία 2-1
  • Ισπανία – Γεωργία 4-1
  • Γαλλία – Βέλγιο 1-0
  • Πορτογαλία – Σλοβενία 3-0 πέν.(0-0, κ.α., παρ.)
  • Ρουμανία – Ολλανδία 0-3
  • Αυστρία – Τουρκία 1-2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ