Άιντραχτ-Ντόρτμουντ, σασπένς και θέαμα

Reading time4 λ

Ελκυστικές προσφορές για στοίχημα μας περιμένουν στο ματς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Ντόρτμουντ.

Συναρπαστικό είναι το πρόγραμμα στις λαμπερές ποδοσφαιρικές γωνιές της Ευρώπης και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Το κυρίως πιάτο της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου της γερμανικής Bundesliga βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και ειδικά η αναμέτρηση Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντόρτμουντ, που είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 και στην οποία το θέαμα μοιάζει εξασφαλισμένο.

Χάρη στο εντυπωσιακό «ντεμαράζ» της στο φινάλε του 2021, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρέθηκε μια ανάσα από την τετράδα, στην οποία φιλοδοξεί να βρεθεί, κάμπτοντας την αντίσταση της Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια, από την πλευρά της, θέλει να μη χάσει άλλο έδαφος στη μάχη της κορυφής, που βρίσκεται πλέον εννέα βαθμούς μακριά. Βέβαια, το χαρακτηριστικό αυτού του ζευγαριού είναι τα πολλά γκολ. Σε 14 συναντήσεις την τελευταία πενταετία έχουν σημειωθεί 52 γκολ, δηλαδή 3,7 ανά αγώνα.

Νωρίτερα υπάρχουν εξίσου σημαντικά ματς. Ξεχωρίζει το Λεβερκούζεν-Ουνιόν Βερολίνου. Η οικοδέσποινα θα προσπαθήσει να ξορκίσει την κακοδαιμονία των τελευταίων αγωνιστικών, ώστε να διατηρηθεί στην τέταρτη θέση, την οποία εποφθαλμιά πλέον και η Ουνιόν Βερολίνου, παρότι δεν αποτελεί υπόδειγμα αξιοπιστίας. Στο Φράιμπουργκ-Αρμίνια Μπίλεφελντ, η Φράιμπουργκ θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί το 2022 ώστε να παραμείνει στο τρίτο σκαλοπάτι, ενώ η Αρμίνια Μπίλεφελντ γυρεύει το τρίτο διαδοχικό τρίποντο για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον και το Χόφενχαϊμ-Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι σκοπεύουν να διευρύνουν το αήττητο σερί έξι αγώνων στοχεύοντας στην τετράδα. Τρία παιχνίδια δίχως ήττα, όμως, μετρά και η Άουγκσμπουργκ, που θέλει να παραμείνει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Η μάχη της ουράς Γκρόιτερ Φιρτ-Στουτγάρδη θα κλέψει την παράσταση, με την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ να ψάχνει ελπίδα και η Στουτγάρδη ανάκαμψη. Όσο για το Λειψία-Μάιντζ, οι δύο ομάδες κυνηγούν τη νίκη που θα τις φέρει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Σέντρα του δεύτερου γύρου έχουμε και στην ισπανική La Liga. Κυριαρχεί το παιχνίδι Γρανάδα-Μπαρτσελόνα, στο οποίο οι Καταλανοί προσδοκούν τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα πατήσουν στην τετράδα για πρώτη φορά στην εποχή Τσάβι. Βέβαια, η Γρανάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ξέρει να κάνει ζημιές στην έδρα της. Σημαντικό είναι και το ματς Σοσιεδάδ-Θέλτα. Οι οικοδεσπότες Βάσκοι, αν και ταλαιπωρημένοι από προβλήματα, θέλουν να ξαναμπούν σε θετικό μονοπάτι, την στιγμή που η Θέλτα αμαύρωσε την καλή πορεία των τελευταίων εβδομάδων χάνοντας από την Ατλέτικο Μπαλεάρες στο Κύπελλο. Κρίσιμο για τη μάχη του υποβιβασμού το παιχνίδι Λεβάντε-Μαγιόρκα.

Ο τρίτος γύρος του FA Cup Αγγλίας τραβά πάντα τα βλέμματα. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η κόντρα των ομάδων της Premier League, Λέστερ-Γουότφορντ. Όμως, τόσο η κάτοχος του τροπαίου Λέστερ, όσο και η Γουότφορντ έχουν αμέτρητες απουσίες. Ιδιαίτερο χρώμα έχει το λονδρέζικο ντέρμπι Μίλγουολ-Κρίσταλ Πάλας, παρότι έχουν διαφορά μιας κατηγορίας. Στο Τσέλσι-Τσέστερφιλντ, η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στην πρωτοπόρο της πέμπτης κατηγορίας, ενώ από τα υπόλοιπα ζευγάρια, ενδιαφέρον έχουν τα Μπέρνλι-Χάντερσφιλντ και Γουέστ Μπρομ-Μπράιτον.

14:30   Μπέρνλι-Χάντερσφιλντ                            FA Cup Αγγλίας

14:45   Μίλγουολ-Κρίσταλ Πάλας                        FA Cup Αγγλίας

15:00   Λεβάντε-Μαγιόρκα                                   La Liga Ισπανίας

16:30   Γκρόιτερ Φιρτ-Στουτγάρδη                       Bundesliga Γερμανίας

16:30   Λεβερκούζεν-Ουνιόν Βερολίνου              Bundesliga Γερμανίας

16:30   Λειψία-Μάιντζ                                          Bundesliga Γερμανίας

16:30   Φράιμπουργκ-Αρμίνια Μπίλεφελντ          Bundesliga Γερμανίας

16:30   Χόφενχαϊμ-Άουγκσμπουργκ                    Bundesliga Γερμανίας

17:00   Γουέστ Μπρομ-Μπράιτον                         FA Cup Αγγλίας

17:00   Λέστερ-Γουότφορντ                                  FA Cup Αγγλίας

17:15   Σοσιεδάδ-Θέλτα                                        La Liga Ισπανίας

19:30   Τσέλσι-Τσέστερφιλντ                               FA Cup Αγγλίας

19:30   Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντόρτμουντ      Bundesliga Γερμανίας

19:30   Γρανάδα-Μπαρτσελόνα                            La Liga Ισπανίας