Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν, βαυαρική κόντρα

Reading time2 λ

Το μίνι ντέρμπι της Βαυαρίας μεταξύ της Άουγκσμπουργκ και της Μπάγερν ξεχωρίζει στο κουπόνι.

Έπειτα από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, η δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα επιστρέφει και θα είναι πλέον ασταμάτητη. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια των κορυφαίων λιγκών, όπως είναι η βαυαρική κόντρα Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν για τη γερμανική Bundesliga, η οποία θα ξεκινήσει στις 21:30.

Σημαντικό ματς, τόσο για την Άουγκσμπουργκ που παλεύει να βρεθεί εκτός διακεκαυμένης ζώνης, όσο και για την πρωτοπόρο Μπάγερν, η οποία θέλει να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τους διώκτες της στη μάχη του τίτλου. Σύμμαχος των πρωταθλητών είναι το παρελθόν. Διατηρούν ένα αήττητο σερί 13 αγώνων κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, ανεξαρτήτως έδρας, κατά το οποίο έχουν σημειώσει 11 νίκες. Επιπλέον, η Μπάγερν δεν έχει ηττηθεί στο Άουγκσμπουργκ από το 2014.

Νωρίτερα, επαναρχίζει και 2.Bundesliga με σημαντικά ματς. Το Αννόβερο-Πάντερμπορν είναι κρίσιμο για τους γηπεδούχους, που θέλουν να απομακρυνθούν από την ουρά, ενώ η Πάντερμπορν κυνηγά την κορυφή. Ανάλογο το σκηνικό και στο Σαντχάουζεν-Νυρεμβέργη, αφού η Σαντχάουζεν βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Νυρεμβέργη θέλει να επιστρέψει δυναμικά στη μάχη της ανόδου.

Η μονομαχία Μαλίν-Κλαμπ Μπριζ σημαίνει την έναρξη της 15ης αγωνιστικής της βελγικής Pro League. Οι δύο ομάδες επιδιώκουν να διαγράψουν τα στραβοπατήματα τους πριν τη διακοπή, με στόχο τη διατήρηση στην πρώτη τετράδα. Η δανέζικη Supeliga ξεκινά με το αμφίρροπο παιχνίδι Οντένσε-Βίμποργκ. Αμφότερες βρίσκονται στο δεύτερο μισό της κατάταξης και θέλουν να γιατρέψουν τις αγωνιστικές αρρυθμίες που εμφάνισαν πριν την παύση. Η συνάντηση Ζενίτ-Νίζνι Νόβγκοροντ δίνει το σήμα επανέναρξης στη ρωσική Premier League. Η πρωτοπόρος Ζενίτ θα προσπαθήσει να ανακτήσει τη αξιοπιστία της και να διατηρήσει τα ηνία στην κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ η Νίζνι Νόβγκοροντ θέλει να δώσει τέλος στο σερί ηττών, το οποίο την έχει φέρει στην επικίνδυνη ζώνη.

18:00   Ζενίτ-Νίζνι Νόβγκοροντ                      Premier League Ρωσίας

19:30   Αννόβερο-Πάντερμπορν                      2.Bundesliga Γερμανίας

19:30   Σαντχάουζεν-Νυρεμβέργη                   2.Bundesliga Γερμανίας

20:00   Οντένσε-Βίμποργκ                               Supeliga Δανίας

21:30   Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν                   Bundesliga Γερμανίας

21:45   Μαλίν-Κλαμπ Μπριζ                            Pro League Βελγίου