Καυτή πρεμιέρα με Γκλάντμπαχ-Μπάγερν

Reading time3 λ

Με ντέρμπι ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Μπάγερν και πληθώρα επιλογών για στοίχημα εκκινεί η Bundesliga.

Αν και δεν έχουν συμπληρωθεί καν τα μισά του Αυγούστου, ο χειμώνας είναι εδώ, αφού απόψε ξεκινούν τα τρία κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, η Premier League, η La Liga και η Bundesliga. Μάλιστα, στη Γερμανία, η πρεμιέρα αναμένεται καυτή, αφού έχουμε στις 21:30 το παραδοσιακό ντέρμπι Γκλάντμπαχ-Μπάγερν. Η οικοδέσποινα, με νέο προπονητή τον Άντι Χίτερ, προσβλέπει σε επιστροφή στην τετράδα, ενώ η πρωταθλήτρια Μπάγερν, που έχει πλέον στον πάγκο της τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, τα θέλει… όλα τη φετινή σεζόν.

Σέντρα έχουμε και στην ολλανδική Eredivisie με το ματς Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Χέρενφεν, που αρχίζει στις 21:00. Η γηπεδούχος επέτρεψε στα μεγάλα σαλόνια και φιλοδοξεί να επιβιώσει, τη στιγμή που η Χέρενφεν έκανε καλές προσθήκες κι ελπίζει να βρεθεί στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ξεκίνημα και στην τουρκική Super Lig στις 20:30 με την αναμέτρηση Μπεσίκτας-Ρίζερσπορ. Η νταμπλούχος Μπεσίκτας, που έχει προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφές, σκοπεύει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα, ενώ η Ρίζεσπορ θα δώσει και πάλι μάχη για την παραμονή.

Εκκίνηση και στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας απόψε. Στις 18:45 παίζουν Πορντενόνε-Σπέτσια. Η Πορντενόνε της Serie Β, επιδιώκει να βάλει δύσκολα στην εκπρόσωπο της μεγάλης κατηγορίας, Σπέτσια, η οποία πριν λίγες ημέρες απέκτησε τον Δημήτρη Νικολάου. Στις 19:00 συναντιούνται Τζένοα-Περούτζια, με τους γηπεδούχους Γενοβέζους να είναι φαβορί, αφού μετέχουν στα σαλόνια, αλλά η Περούτζια, που επέστρεψε στη δεύτερη κατηγορία, έχει φιλοδοξίες. Ακολουθεί στις 21:45 το Ουντινέζε-Άσκολι. Οι οικοδεσπότες σκοπεύουν να επιστρέψουν στις γνώριμες υψηλές θέσεις της Serie A, ενώ η Άσκολι να επιβιώσει πιο εύκολα στη Serie B.

Όσο για τις σημαντικές λίγκες που έχουν μπει ήδη σε τροχιά; Η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής στη βελγική Pro League γίνεται στις 21:45 με τον αγώνα Σαρλερουά-Αντβέρπ. Η Σαρλερουά θα επιδιώξει να συνεχίσει το αήττητο ξεκίνημά της, ενώ η Αντβέρπ να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή επικράτησή της στη Λιέγη, που ήταν η πρώτη φετινή της.

Με ενδιαφέροντα ματς ξεκινά η πέμπτη ημέρα της δανέζικης Superliga. Στις 18:30 παίζουν Σοντερίσκε-Μίντιλαντ, με τη γηπεδούχο να θέλει να διακόψει το σερί δύο ηττών, κόντρα στη φιλόδοξη Μίντιλαντ, που προέρχεται από τρεις σερί επιτυχίες. Ακολουθεί στις 20:15 το Βίμποργκ-Ράντερς. Αν και υποχωρεί μετά το θετικό ξεκίνημα, η Βίμποργκ θα προσπαθήσει να αναχαιτίσει την πρωτοπόρο και αήττητη Ράντερς.

Στο μενού υπάρχει και το πρώτο ματς για το δεύτερο γύρο του σκωτσέζικου League Cup, Ρέιντζερς-Ντανφέρμλιν. Οι πρωταθλητές θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά τον αποκλεισμό τους από το UEFA Champions League, ενώ η Ντανφέρμλιν επιδιώκει να είναι ανταγωνιστική, αν και έχει ξεκινήσει άσχημα στην Championship.

18:30   Σοντερσίσκε-Μίντιλαντ                   Superliga Δανίας

18:45   Πορντενόνε-Σπέτσια                        Κύπελλο Ιταλίας

19:00   Τζένοα-Περούτζια                           Κύπελλο Ιταλίας

20:15   Βίμποργκ-Ράντερς                           Superliga Δανίας

20:30   Μπεσίκτας-Ρίζεσπορ                       Super Lig Τουρκίας

21:00   Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Χέρενφεν         Eredivisie Ολλανδίας

21:30   Γκλάντμπαχ-Μπάγερν                     Bundesliga Γερμανίας

21:30   Ρέιντζερς-Ντανφέρμλιν                   League Cup Σκωτίας

21:45   Ουντινέζε-Άσκολι                           Κύπελλο Ιταλίας

21:45   Σαρλερουά-Αντβέρπ                        Pro League Βελγίου