Καϊζερσλάουτερν-Γκλάντμπαχ, μάχη αναμνήσεων

Reading time3 λ

Το ντέρμπι από τα παλιά της Καϊζερσλάουτερν με την Γκλάντμπαχ έρχεται με πολλές επιλογές για στοίχημα.

Συναρπαστικό και γεμάτο επιλογές για ποντάρισμα είναι το σημερινό μενού. Τον πρώτο λόγο, βέβαια, έχει το γερμανικό Κύπελλο και η μάχη Καϊζερσλάουτερν-Γκλάντμπαχ, που είναι προγραμματισμένη για τις 21:45. Οι δύο ομάδες μπορεί να χωρίζονται από δύο κατηγορίες, ωστόσο το παρελθόν των αναμετρήσεων τους στην Bundesliga είναι ένδοξο. Βέβαια, η Καϊζερσλάουτερν ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στην 3.Liga, ενώ η Γκλάντμπαχ ανοίγει μια νέα φιλόδοξη σελίδα, με καινούριο προπονητή τον Άντι Χίτερ.

Νωρίτερα παίζουν Ίνγκολσταντ-Άουε, σε μια σύγκρουση δύο ομάδων που δεν έχουν πραγματοποιήσει διόλου καλό ξεκίνημα στην 2.Bundesliga. Στο Βικτόρια Κολωνίας-Χόφενχαϊμ, οι φιλοξενούμενοι, που μοιάζουν καλύτεροι ενόψει της εκκίνησης της Bundesliga, καλούνται να αποφύγουν τις κακοτοπιές κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Φαβορί υπάρχει στο Λόττε-Καρλσρούη, αφού οι γηπεδούχοι δεν έχουν βρει βηματισμό στον όμιλό τους στην τέταρτη κατηγορία, ενώ η φιλόδοξη Καρλσρούη έχει εκκινήσει με 100% επιτυχία τη φετινή 2.Bundesliga.

Η τέταρτη αγωνιστική της δανέζικης Superliga ολοκληρώνεται στις 20:00 με τη μονομαχία Νόρντζελαντ-Οντένσε. Δύο ομάδες που έχουν την ίδια βαθμολογική συγκομιδή ως τώρα. Λίγο πιο πέρα, για τη σουηδική Allsvenskan, έχουμε δύο σημαντικά ματς. Στο Νόρκεπινγκ-Κάλμαρ, αμφότερες επέστρεψαν στις επιτυχίες την προηγούμενη εβδομάδα και επιδιώκουν να βρουν σταθερό βηματισμό, με στόχο την τρίτη θέση. Στο Βάρμπεργκς-Σίριους και οι δύο ομάδες συνεχίζουν να φλερτάρουν με την επικίνδυνη ζώνη, αν και οι γηπεδούχοι μοιάζουν να βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Για την τρίτη στροφή της ρωσικής Premier League, αγωνίζονται Σότσι-Ουράλ στις 19:00. Εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, η Σότσι θέλει να συνεχίσει το αήττητο ξεκίνημά της, τη στιγμή που η Ουράλ αναζητεί την παρθενική της νίκη στη σεζόν. Η αυλαία πέφτει και στην τρίτη αγωνιστική της πολωνικής Ekstraklasa με το ματς Βίσλα Πλοτσκ-Ραντόμιακ Ράντομ. Η οικοδέσποινα προσδοκά τους πρώτους της βαθμούς, ενώ οι νεοφώτιστοι θα επιχειρήσουν ακόμα μια έκπληξη, μετά τη μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτρια Λέγκια Βαρσοβίας.

19:00   Σότσι-Ουράλ                                           Premier League Ρωσίας

19:00   Βίσλα Πλοτσκ-Ραντόμιακ Ράντομ         Ekstraklasa Πολωνίας

19:30   Βικτόρια Κολωνίας-Χόφενχαϊμ              DFB Pokal Γερμανίας

19:30   Ίνγκολσταντ-Άουε                                  DFB Pokal Γερμανίας

19:30   Λόττε-Καρλσρούη                                  DFB Pokal Γερμανίας

20:00   Νόρντζελαντ-Οντένσε                            Superliga Δανίας

20:00   Νόρκεπινγκ-Κάλμαρ                              Allsvenskan Σουηδίας

20:00   Βάρμπεργκς-Σίριους                               Allsvenskan Σουηδίας

21:45   Καϊζερσλάουτερν-Γκλάντμπαχ              DFB Pokal Γερμανίας