Ουνιόν Βερολίνου-Λειψία, απρόβλεπτη κόντρα

Reading time3 λ

Αμφίρροπο το ματς της Ουνιόν Βερολίνου με τη Λειψία, αλλά και με πληθώρα επιλογών για στοίχημα.

Σε ακόμα ένα σπουδαίο αγωνιστικό τριήμερο μπαίνουμε σήμερα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι, πάντα σε υψηλές αποδόσεις. Η 14η αγωνιστική της γερμανικής Bundesliga ανοίγει την αυλαία της στις 21:30 με το Ουνιόν Βερολίνου-Λειψία. Αναμέτρηση που φαντάζει απρόβλεπτη, εξαιτίας της αστάθειας που παρουσιάζουν οι αντίπαλοι στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην εξάδα βρίσκεται η Ουνιόν Βερολίνου, αλλά καλείται να ξεχάσει τη δραματική ήττα από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, η οποία ήρθε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Την ίδια στιγμή, η Λειψία θα επιχειρήσει να ξεπεράσει τους πρωτευουσιάνους στη βαθμολογία, όμως, προέρχεται από εύκολη εντός έδρας ήττα από τη Λεβερκούζεν. Επιπλέον, έχει περάσει μεγάλη ταλαιπωρία, αφού υπήρχαν κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της και αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να διαταραχθεί η προετοιμασία της για το συγκεκριμένο ματς.

Με το μίνι ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, Κασίμπασα-Μπεσίκτας, ξεκινά στις 19:00 η 15η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig. Σε βαθιά κρίση η πρωταθλήτρια Μπεσίκτας, που υπέστη εντός έδρας συντριβή από την Γκιρεσούνσπορ την προηγούμενη εβδομάδα και απέχει πλέον 16 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή. Ούτε η Κασίμπασα, όμως, βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση. Αν και νίκησε την Κεστέλσπορ στο Κύπελλο, παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, έξι βαθμούς μακριά από τις θέσεις της σωτηρίας. Στην πορτογαλική Primeira Liga, το ματς Πορτιμονένσε-Πόρτο δίνει το έναυσμα της έναρξης της 13ης αγωνιστικής. Η φορμαρισμένη Πορτιμονένσε πέρασε με άνεση από την έδρα της Φαμαλικάο και έχει βάλει πλώρη για την ευρωπαϊκή έξοδο. Όμως, η Πόρτο επιδιώκει την παραμονή στην κορυφή και με τη νίκη επί της Γκιμαράες συμπλήρωσε 40 ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα!

Σέντρα στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της βελγικής Pro League με το παιχνίδι Σιντ Τρούιντεν-Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ. Η ασταθής Σιντ Τρούιντεν, που έχασε από τη Σερένγκ, θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ, η οποία υπέστη απρόσμενη ήττα από τη Λέουβεν, αλλά έχει ήδη στο τσεπάκι τον τίτλο της «πρωταθλήτριας χειμώνα». Στην ολλανδική Eredivisie, υπάρχει η αναμέτρηση Γκρόνινγκεν-Τσβόλε. Η Γκρόνινγκεν κυνηγά την τρίτη σερί νίκη, έπειτα από τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Φορτούνα Σιτάρντ, ώστε να αποσπαστεί περαιτέρω από την επικίνδυνη ζώνη. Η Τσβόλε μπορεί να πήρε βαθμό από τη Βααλβάικ, όμως, παραμένει χωρίς τρίποντο εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και έχει μονιμοποιηθεί στον βυθό.

19:00   Κασίμπασα-Μπεσίκτας                                         Super Lig Τουρκίας

21:00   Γκρόνινγκεν-Τσβόλε                                             Eredivisie Ολλανδίας

21:00   Πορτιμονένσε-Πόρτο                                           Primeira Liga Πορτογαλίας

21:30   Ουνιόν Βερολίνου-Λειψία                                    Bundesliga Γερμανίας

21:45   Σιντ Τρούιντεν-Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ                   Pro League Βελγίου