Ο Χάαλαντ δύσκολα θα φύγει
Πού ποντάρει η Ντόρτμουντ για να κρατήσει τον σταρ επιθετικό της
«BBC»: Σε αντίθεση με τις διάφορες αναφορές που κυκλοφόρησαν, η Τσέλσι διαψεύδει πως έκανε επίσημη πρόταση στη Ντόρτμουντ για την αγορά του Έρλινγκ Χάαλαντ. Η αγγλική ομάδα σαφώς και ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του σταρ επιθετικού του γερμανικού συλλόγου, αλλά όπως ανέφεραν από το εσωτερικό του κλαμπ: «ακόμη και να κάναμε πρόταση θα χάναμε τον χρόνο μας γιατί η Ντόρτμουντ δεν θέλει να πουλήσει». Η Ντόρτμουντ ποντάρει στο γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του και μπορεί να ζητήσει όσα χρήματα θέλει.
«Sport»: Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει την προσπάθειά της να δώσει παίκτες. Σ’ αυτό το πλαίσιο ελπίζει μέσα στις επόμενες ημέρες να ολοκληρώσει την παραχώρηση του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ σε κάποια ομάδα της Premier League για 15 εκατομμύρια ευρώ. Ως τώρα έχουν δείξει ενδιαφέρον: η Μπράιτον, η Νόριτς και η Γουέστ Χαμ. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του έμπειρου Δανού επιθετικού με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Κύπελλο έπαιξαν ρόλο για να προσελκύσει το ενδιαφέρον των αγγλικών συλλόγων. Μάλιστα και ο Μπρέιθγουεϊτ περιμένει να βρεθεί λύση σύντομα μια και ξέρει πως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή Ρόναλντ Κούμαν και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι η 5η επιλογή για την επίθεση της Μπαρτσελόνα τη νέα αγωνιστική περίοδο.
«De Telegraaf»: Οι Ρέιντζερς εδώ και καιρό παρακολουθούν την εξέλιξη του μέσου Τζόι Φέιρμαν της Χίρενφεϊν, αλλά μόλις πρόσφατα αποφάσισαν να προσεγγίσουν την ολλανδική ομάδα για να διαπραγματευθούν την αγορά του. Οι πρωταθλητές Σκωτίας είναι διατεθειμένοι να δώσουν ως και 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν τον 22χρονο Ολλανδό χαφ. Ωστόσο, ο σύλλογος στον οποίο ανήκει ζητάει περισσότερα. Στο μεταξύ, απόψε Ρέιντζερς-Άρσεναλ σε φιλική αναμέτρηση με πλούσια γκάμα επιλογών για ποντάρισμα.