Χόφενχαϊμ-Χέρτα Βερολίνου για το άλμα

Reading time3 λ

Αμφίρροπη και με πληθώρα προσφορών για στοίχημα η αναμέτρηση της Χόφενχαϊμ με τη Χέρτα Βερολίνου.

Η δράση στον πλανήτη ποδόσφαιρο δεν σταματά και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Στην εκκίνηση του πλούσιου αγωνιστικού τριημέρου δεδομένα θα σταθούμε στη γερμανική Bundesliga και τη μονομαχία Χόφενχαϊμ-Χέρτα Βερολίνου, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 21:30.

Αμφότερες μπαίνουν στη 10η αγωνιστική με καλή ψυχολογία, αφού νίκησαν εμφατικά τις Χόλσταϊν Κιέλ και Πρόισεν Μίνστερ, αντίστοιχα, στον θεσμό του Κυπέλλου και θέλουν να κάνουν άλμα προς την εξάδα. Βέβαια, μετά την τελευταία διακοπή, η Χέρτα Βερολίνου μοιάζει να έχει καλύτερο βηματισμό, αφού είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γκλάντμπαχ. Στον αντίποδα, η τελευταία ανάμνηση της Χόφενχαϊμ από το πρωτάθλημα είναι η βαριά ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο.

Νωρίτερα, εκκινεί και η 12η ημέρα της 2. Bundesliga στη Γερμανία, με δύο σημαντικά ματς για τα υψηλά βαθμολογικά πατώματα. Ειδικά το Ντάρμσταντ-Νυρεμβέργη, στο οποίο και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Στο Χάιντενχαϊμ-Σάλκε οι φιλοξενούμενοι επιδιώκουν να δώσουν συνέχεια στον καλπασμό τους προς την κορυφή.

Με τη σημαντική αναμέτρηση Τραμπζονσπόρ-Ρίζεσπορ ανοίγει στις 20:00 η αυλαία 11ης αγωνιστικής της τουρκικής Super Lig. Η πρωτοπόρος και αήττητη Τραμπζονσπόρ, που κέρδισε την Γκέζτεπε, επιδιώκει να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τους διώκτες της. Βέβαια, η ουραγός Ρίζεσπορ είναι ανεβασμένη σε ψυχολογία, αφού πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκη της επί της Κασίμπασα και διέκοψε ένα σερί 7 ηττών.

Το ντέρμπι κορυφής Ζενίτ-Ντιναμό Μόσχας δίνει τον ρυθμό στη 13η αγωνιστική της ρωσικής Premier League. Η πρώτη Ζενίτ προέρχεται από τη θριαμβευτική «επτάρα» επί της Σπαρτάκ Μόσχας και επιδιώκει ανάλογη συνέχεια, ενώ η δεύτερη Ντιναμό Μόσχας κουβαλά τις δάφνες της εύκολης νίκης στο Όρενμπουργκ για το Κύπελλο και αναζητά το «τρίποντο» που θα την φέρει στην κορυφή.

Στην αγγλική Championship, η σύγκρουση ΚΠΡ-Νότιγχαμ έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αφενός διότι και οι δύο στοχεύουν στα πλέι-οφ, αφετέρου διότι θέλουν να γιατρέψουν τις πληγές τους από τις τελευταίες ήττες. Η ΚΠΡ για τον αποκλεισμό από τη Σάντερλαντ στο EFL Cup και η Νότιγχαμ για την εντός έδρας συντριβή από τη Φούλαμ.

19:00   Ζενίτ-Ντιναμό Μόσχας                        Premier League Ρωσίας

19:30   Ντάρμσταντ-Νυρεμβέργη                    2.Bundesliga Γερμανίας

19:30   Χάιντενχαϊμ-Σάλκε                               2.Bundesliga Γερμανίας

20:00   Τραμπζονσπόρ-Ρίζεσπορ                     Super Lig Τουρκίας

21:30   Χόφενχαϊμ-Χέρτα Βερολίνου              Bundesliga Γερμανίας

21:45   ΚΠΡ – Νότιγχαμ                                  Championship Αγγλίας