Αμβούργο-Στουτγκάρδη, έπαθλο η παραμονή

Reading time2 λ

Εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα στα play-offs του γερμανικού ποδοσφαίρου

Αμβούργο-Στουτγκάρδη κοντράρονται απόψε (21:45) στο δεύτερο παιχνίδι τους για τα play-offs παραμονής/υποβιβασμού στην Bundesliga στο «Volksparkstadion». Η Στουτγκάρδη έχει ισχυρό προβάδισμα καθώς επικράτησε με 3-0 στο πρώτο ματς. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται πολλές επιλογές για στοίχημα στο Πρωτάθλημα Γερμανίας. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, αναμένεται ακόμη ένα ανοικτό ματς. Το να επιτευχθούν παραπάνω από 2,5 γκολ στην αναμέτρηση προσφέρεται στο 1,57** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνεται στο 1,55** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Το Αμβούργο θα επιχειρήσει να κάνει το… θαύμα. Η αποστολή του δεν είναι εύκολη, αλλά στις τάξεις του εκτιμούν πως δεν είναι και ακατόρθωτο αυτό που θα επιδιώξουν. Ωστόσο, ο πρώτος στόχος είναι η νίκη. Κι αυτό το στοίχημα βρίσκεται στο 2,70** στην πλατφόρμα της Betsson. Όσο για την κατάκτηση της πρόκρισης, αυτή η επιλογή συναντάται στο 13,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Το Αμβούργο ποντάρει πολλά στην έδρα του. Στη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου είχε ρεκόρ 11-3-3 εκεί μέσα με 38-20 γκολ. Αυτή είναι μια απόδειξη της δύναμης του Αμβούργου στο γήπεδο του.

Η ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Η Στουτγκάρδη στο πρώτο ματς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Προηγήθηκε μόλις έπειτα από 44 δευτερόλεπτα με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό Ντίνο Μαυροπάνο και στη συνέχεια σκόραρε στο 51′ και στο 54′. Ήταν η επιβεβαίωση πως διαθέτει περισσότερη ποιότητα από την αντίπαλό της. Αυτή θέλει να εκμεταλλευτεί και πάλι ώστε να «σφραγίσει» την παραμονή της στην Bundesliga για ακόμη μια σεζόν και να αποφύγει τον επώδυνο υποβιβασμό με ό,τι αυτός συνεπάγεται όσον αφορά στις αθλητικές και οικονομικές αποφάσεις. Η Στουτγκάρδη είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Σε αυτό το διάστημα έχει δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Η άμυνά της δεν ήταν πάντοτε σταθερή στη διάρκεια της σεζόν, αλλά στην τελική ευθεία της Bundesliga και στο προηγούμενο ματς των play-offs εμφανίστηκε βελτιωμένη.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |