Μπάγερν-Λεβερκούζεν, ζητείται νίκη

Reading time3 λ

Ξεχωριστό το ματς της Μπάγερν με τη Λεβερκούζεν, που συνοδεύεται από πλήθος ευκαιριών για ποντάρισμα.

Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν στις επάλξεις έπειτα από το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η «σέντρα» της όγδοης αγωνιστικής της γερμανικής Bundesliga θα λάβει χώρα απόψε στις 21:30 με την αναμέτρηση Μπάγερν-Λεβερκούζεν, στην οποία και οι δύο ομάδες έχουν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης.

Στην πέμπτη θέση έχει βρεθεί η πρωταθλήτρια Μπάγερν έπειτα από την ήττα στο Άουγκσμπουργκ πριν από τη διακοπή. Η πίεση στους ώμους του Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι λογικό να εντείνεται, αφού οι Βαυαροί έχουν συμπληρώσει τέσσερις αγώνες δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν τους είχε συμβεί εδώ και 24 χρόνια. Από την πλευρά της, η Λεβερκούζεν «φλερτάρει» με την επικίνδυνη ζώνη. Ήρθε ισόπαλη με τη Βέρντερ Βρέμης, μένοντας για τρίτο στη σειρά ματς χωρίς «τρίποντο», ενώ συνολικά έχει μονάχα μία νίκη ως τώρα στην Bundesliga.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ Β’ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΔΑΝΙΑ

Νωρίτερα έχουμε την εκκίνηση της δέκατης αγωνιστικής της 2.Bundesliga. Ξεχωρίζει η μεγάλη μάχη Αννόβερο-Αμβούργο. Τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες έχει να επιδείξει το Αννόβερο που σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση. Θα επιχειρήσει να βάλει δύσκολα στο πρωτοπόρο Αμβούργο, το οποίο έχει χτίσει ένα αήττητο σερί έξι αγώνων, ενώ έχει να επιδείξει τρεις σερί νίκες μακριά από τη βάση του. Σπουδαίο είναι και το παιχνίδι Πάντερμπορν-Ντάρμσταντ. Η Πάντερμπορν υποχώρησε από την κορυφή μετά την ήττα από την Γκρόιτερ Φιρτ, στην τρίτη θέση ανέβηκε η Ντάρμσταντ μετά την επικράτηση επί της Νυρεμβέργης.

Στην πορτογαλική Primeira Liga, η όγδοη ημέρα ξεκινά με το ματς Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Ζιλ Βισέντε. Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, που έχει κατρακυλήσει στην όγδοη θέση, καλείται να… ξεχάσει την ήττα από την Μποαβίστα για να μη χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Η Ζιλ Βισέντε, όμως, έχει αποδειχθεί «σκληρό καρύδι» και το έδειξε απέναντι στη Ρίο Άβε, αφού πήρε την ισοπαλία, παρότι είχε δύο γκολ στην πλάτη ως το 80ο λεπτό.

Για τη δέκατη αγωνιστική της βελγικής Pro League, έχουμε το παιχνίδι Σταντάρ Λιέγης-Σερένγκ. Φουριόζα η Σταντάρ Λιέγης, η οποία μετρά τέσσερις σερί νίκες, με τελευταία αυτή επί της πρωταθλήτριας Κλαμπ Μπριζ και πλέον πλησιάζει την τετράδα. Αντίθετα, η Σερένγκ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού έπειτα από την ήττα στην Αμβέρσα από την Αντβέρπ. Στη δανέζικη Superliga αναμετρώνται Άαλμποργκ-Οντένσε. Σε αντίθετο μονοπάτι οι δύο ομάδες, αφού η Άαλμποργκ έχασε στο Άαρχους, ενώ η Οντένσε πέρασε νικηφόρα από το Λίνγκμπι.

19:30   Αννόβερο-Αμβούργο                                           2.Bundesliga Γερμανίας

19:30   Πάντερμπορν-Ντάρμσταντ                                2.Bundesliga Γερμανίας

20:00   Άαλμποργκ-Οντένσε                                           Superliga Δανίας

21:00   Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Ζιλ Βισέντε                Primeira Liga Πορτογαλίας

21:30   Μπάγερν-Λεβερκούζεν                                       Bundesliga Γερμανίας

21:45   Σταντάρ Λιέγης-Σερένγκ                                   Pro League Βελγίου