Ντόρτμουντ-Χάιντενχαϊμ (13/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Συναρπαστικό ματς Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ για την Bundesliga με ανεπανάληπτες ευκαιρίες για στοίχημα σε εκατοντάδες αγορές.

Στο «Signal Iduna Park» η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Χάιντενχαϊμ (13/09/2024, 21:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η Ντόρτμουντ, αήττητη έπειτα από δύο αγωνιστικές θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να φτάσει στη νίκη κόντρα στην ομάδα – έκπληξη των πρώτων αγωνιστικών μιας και η Χάιντενχαϊμ έχει μόνο νίκες μέχρι στιγμής. Αν τα καταφέρει θα ανέβει στην κορυφή της κατάταξης εν αναμονής των υπόλοιπων αποτελεσμάτων.

Για το Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ οι αποδόσεις δίνουν το πάνω χέρι τους Βεστφαλούς να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Ντόρτμουντ δίνεται στο 1,37** και το διπλό της Χάιντενχαϊμ ανέρχεται στο 7,85** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ τα προγνωστικά παρουσιάζουν πανίσχυρο φαβορί για τη νίκη. Και ναι μεν το στάτους, η παράδοση και τα στατιστικά είναι όλα υπέρ της Ντόρτμουντ, αλλά οι αγώνες μετά από τις διακοπές για τις αναμετρήσεις των εθνικών πολλές φορές κρύβουν παγίδες. Οπότε τα πάντα θα κριθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ;

  • Η Ντόρτμουντ στις δύο αναμετρήσεις της με την Χάιντενχαϊμ για την Bundesliga δεν την έχει νικήσει. Και τα δύο ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Πέρυσι τέτοια εποχή οι δύο ομάδες έφεραν 2-2 στην έδρα της Ντόρτμουντ.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για online αθλητικά στοιχήματα σε μεγάλη γκάμα αγορών με ανεπανάληπτες αποδόσεις. Στη δυνατή αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ, η επιλογή του Over 2,5 γκολ πληρώνει 1,50** με το αντίστοιχο Under να φτάνει στο 2,60**.

Η Ντόρτμουντ βαδίζει ένα καινούριο μονοπάτι αυτή τη σεζόν υπό τις οδηγίες του προπονητή Νούρι Σαχίν, ενώ και το ρόστερ της υπέστη πολλές και σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, μπήκε πολύ καλά στις επίσημες υποχρεώσεις της. Νίκησε με 4-1 την Φοίνιξ Λίμπεκ στο Κύπελλο Γερμανίας και στην Bundesliga έχει μια νίκη (2-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εντός) και μια ισοπαλία (0-0 με τη Βέρντερ Βρέμης εκτός). Η αμυντική σταθερότητα που έχει δείξει ως τώρα είναι αναμφίβολα κάτι πολύ θετικό.

Η Χάιντενχαϊμ, έπειτα από την εντυπωσιακή πορεία της την περασμένη σεζόν που την έβγαλε στην Ευρώπη, θα επιδιώξει να σταθεροποιηθεί μεταξύ των καλύτερων ομάδων στη Γερμανία. Ήδη δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Στις προηγούμενες αγωνιστικές νίκησε με 2-0 τη Σεν Πάουλι εκτός έδρας και με 4-0 την Άουγκσμπουργκ εντός. Συνολικά, μετράει 5 νίκες σε ισάριθμα επίσημα ματς αφού επιβλήθηκε των αντιπάλων της στο DFB-Pokal και στα προκριματικά του Conference League.

Με το στοίχημα στην Bundesliga να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις, Ντόρτμουντ και Χάιντενχαϊμ θέλουν να επεκτείνουν την αήττητη πορεία τους και να προσθέσουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό τους. Το ενδεχόμενο ημίχρονο/τελικό: 1/1 τοποθετείται στο 2,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του συναρπαστικού ματς Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να παρουσιάσουν την καλύτερη δυνατή εκδοχή τους. Για την Ντόρτμουντ η πρόκληση είναι να βρει γρήγορα ρυθμό έπειτα από την επιστροφή των πολλών διεθνών της, ενώ η Χάιντενχαϊμ να δείξει χαρακτήρα σε μια δύσκολη έδρα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα δούμε στο Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ, να σημειώσουμε ότι η Ντόρτμουντ δεν έχει στο μάξιμουμ των μπακ Κόουτο και τους επιθετικούς Ρέινα, Γκιρασί, ενώ λείπει ο σέντερ μπακ Σλότερμπεκ. Η Χάιντενχαϊμ δεν έχει τον αμυντικό Κέλερ και τον μέσο Νίχοϊς.

Πιθανή ενδεκάδα Ντόρτμουντ (4-2-3-1): Κόμπελ – Ρίερσον, Άντον, Ζίλε, Μπενσεμπαϊνί – Τζαν, Γκρος -Ζάμπιτσερ, Μπραντ, Γκίτενς – Μπάιερ.

Πιθανή ενδεκάδα Χάιντενχαϊμ (4-2-3-1): Μίλερ – Τραορέ, Μάινκα, Γκίμπερ, Φέρενμπαχ – Μαλόνι, Σέπνερ – Μπεκ, Βάνερ, Σιένζα – Πιέρινγκερ.

Αποτελέσματα Bundesliga – 3η αγωνιστική

  • Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ 4-2
  • Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2
  • Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη 1-3
  • Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου 0-0
  • Φράιμπουργκ – Μπόχουμ 2-1
  • Χόφενχαϊμ – Λεβερκούζεν 1-4
  • Χόλσταϊν Κίελ – Μπάγερν Μονάχου 1-6
  • Άουγκσμπουργκ – Σεν Πάουλι 3-1
  • Μάιντς – Βέρντερ Βρέμης 1-2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ