Άιντραχτ-Μπάγερν, δυναμική εκκίνηση

Reading time4 λ

Η σπουδαία μονομαχία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Μπάγερν δίνει ιδιαίτερο χρώμα στο κουπόνι.

Τι κι αν ο Αύγουστος έχει διανύσει τις πρώτες πέντε ημέρες του; Η αγωνιστική σεζόν μας λέει οριστικά «καλημέρα» από σήμερα, αφού έχουμε μπροστά μας τα περισσότερα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα σπουδαία παιχνίδια της βραδιάς, όπως είναι το Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν, με το οποίο ανοίγει στις 21:30 η αυλαία της γερμανικής Bundesliga.

Η κάτοχος του UEFA Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έχει υψηλές βλέψεις και τη φετινή σεζόν. Ενισχύθηκε σημαντικά, ειδικά στο μεοσεπιθετικό κομμάτι και είναι έτοιμη να διεκδικήσει θέση στην τετράδα. Βέβαια, απέναντί της έχει την… ισόβια πρωταθλήτρια Μπάγερν. Μπορεί να ζουν τις πρώτες ημέρες δίχως το μεγάλο τους «κανόνι», τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όμως οι Βαυαροί διαθέτουν ασυναγώνιστο ποιοτικό βάθος και είναι εκ νέου το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Συχνά, πάντως, περνούν δύσκολες στιγμές στη Φρανκφούρτη. Απόψε έχουμε σέντρα και στην τρίτη αγωνιστική της 2.Bundesliga. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση Σαντχάουζεν-Φορτούνα Ντίσελντορφ. Με στόχο την τρίτη νίκη στα ισάριθμα ματς ταξίδεψε η Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά η Σαντχάουζεν αποδείχθηκε ισχυρή ως τώρα στην έδρα της. Την ίδια ώρα παίζουν Γκρόιτερ Φιρτ-Καρλσρούη, αναζητώντας το πρώτο τους τρίποντο.

«ΣΕΝΤΡΑ» ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Πρεμιέρα απόψε και στην τουρκική Super Lig με το ματς Ιστανμπούλσπορ-Τραμπζόνσπορ. Με ενθουσιασμό, αφού επέστρεψε μετά από 17 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, η Ιστανμπούλσπορ θα επιχειρήσει να βάλει δύσκολα στην πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ, στην οποία πρωταγωνιστούν και φέτος οι Έλληνες διεθνής, Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης. Εκκίνηση και στην ολλανδική Eredivisie με το παιχνίδι Χέρενφεν-Σπάρτα Ρότερνταμ. Με νέο προπονητή τον Κις Φαν Φόντερεν η Χέρενφεν, θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί κόντρα στη Σπάρτα Ρότερνταμ που δύσκολα θα σημειώσει αγωνιστική υπέρβαση.

Η δράση συνεχίζεται κανονικά στη βελγική Pro League με το παιχνίδι Κλαμπ Μπριζ-Ζούλτε Βάρεγκεμ. Η πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ θα αναζητήσει αντίδραση μετά το… στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας με την Έουπεν, ενώ η Ζούλτε Βάρεγκεμ θα επιχειρήσει να είναι ανταγωνιστική, όπως την προηγούμενη αγωνιστική με την Αντβέρπ. Δεύτερη στροφή στην αγγλική Championship με την αναμέτρηση Μπέρμιγχαμ-Χάντερσφιλντ. Η οικοδέσποινα, που απέσπασε ισοπαλία στο Λούτον θα ψάξει την πρώτη της νίκη, αλλά ίδιο στόχο έχει και η Χάντερσφιλντ, που έχασε από την Μπέρνλι στο εναρκτήριο ματς. Στη δανέζικη Superliga, η τέταρτη αγωνιστική ξεκινά με δύο αγώνες. Αρχή με το Ράντερς-Χόρσενς, στο οποίο οι δύο ομάδες έρχονται αήττητες. Τρεις ισοπαλίες μετρά η Ράντερς, πιο εντυπωσιακή η συγκομιδή των επτά βαθμών για τη Χόρσενς. Στο Λίνγκμπι-Μίντιλαντ, η γηπεδούχος θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει την πρώτη της επιτυχία, αλλά η Μίντιλαντ θέλει να ξεχάσει τη συντριβή από την Μπενφίκα στο UEFA Champions League.

19:00   Ράντερς-Χόρσενς                                             Superliga Δανίας

19:30   Γκρόιτερ Φιρτ-Καρλσρούη                              2.Bundeliga Γερμανίας

19:30   Σαντχάουζεν-Φορτούνα Ντίσελντορφ             2.Bundeliga Γερμανίας

21:00   Λίνγκμπι-Μίντιλαντ                                         Superliga Δανίας

21:00   Χέρενφεν-Σπάρτα Ρότερνταμ                          Eredivisie Ολλανδίας

21:00   Ιστανμπούλσπορ-Τραμπζόνσπορ                    Super Lig Τουρκίας

21:30   Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν                  Bundesliga Γερμανίας

21:45   Μπέρμιγχαμ-Χάντερσφιλντ                             Championship Αγγλίας

21:45   Κλαμπ Μπριζ-Ζούλτε Βάρεγκεμ                     Pro League Βελγίου