Φράιμπουργκ-Μπάγερν, τώρα και στο πρωτάθλημα

Reading time3 λ

Ο σημαντικός αγώνας Φράιμπουργκ-Μπάγερν προσφέρει μια σειρά από συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα

Στις 16:30 διεξάγεται το Φράιμπουργκ-Μπάγερν για την Bundesliga, μόλις τέσσερις ημέρες μετά την προηγούμενη κόντρα των δύο ομάδων, η οποία ήταν στο Κύπελλο, στην έδρα της Μπάγερν, με τη Φράιμπουργκ να παίρνει τη μεγάλη πρόκριση. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Μετά τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί της Ντόρτμουντ με 4-2, στο ντεμπούτο του Τούχελ στον πάγκο της, η Μπάγερν ανέβηκε πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος, στο +2 από την δεύτερη Ντόρτμουντ και στο +4 από την τρίτη Ουνιόν Βερολίνου. Το βράδυ της Τρίτης, όμως, έχασε και αποκλείστηκε από το Κύπελλο εντός έδρας από τη σημερινή της αντίπαλο, τη Φράιμπουργκ. Ένα αποτέλεσμα που απέδειξε πώς η φετινή Μπάγερν δεν είναι ανίκητη. Πάντως, άλλο πρωτάθλημα και άλλο Κύπελλο, ενώ όπως συνηθίζεται η Μπάγερν προσφέρεται ως «καυτό» φαβορί για να πάρει τη νίκη, το διπλό της βρίσκεται στο 1,45* στην πλατφόρμα της Betsson.

Την ίδια ώρα γίνεται το Ντόρτμουντ-Ουνιόν Βερολίνου, ένα παιχνίδι από το οποίο θα προκύψει ποια ομάδα θα κυνηγήσει την Μπάγερν ως το τέλος στη διεκδίκηση του τίτλου. Βέβαια, μία πιθανή ισοπαλία μεταξύ τους θα ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για την Μπάγερν.

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ «ΟΥΡΑ» ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε διεξάγονται οι τέσσερις αναμετρήσεις για τα ελληνικά play out της Superleague, από τα οποία θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν. Ο λόγος για τα παιχνίδια Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννενα, ΟΦΗ-Λαμία, Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός και Παναιτωλικός-Ιωνικός. Μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές η Λαμία με 2/2 νίκες έκανε πολύ σημαντικό βήμα παραμονής, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννενα με 2/2 ήττες έχει μπλέξει για τα καλά. Ακόμη, πάντως, στις τελευταίες δύο θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό βρίσκονται οι Ιωνικός, Λεβαδειακός με την ομάδα της Λειβαδιάς στην πιο δυσχερή θέση, στο -4 από μία θέση παραμονής και στο -2 από τον προτελευταίο Ιωνικό.

Στην Premier League η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της αγωνιστικής είναι αδιαμφισβήτητα το Τότεναμ-Μπράιτον, με την εκπληκτική φετινή πορεία της Μπράιτον να δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ουσιαστικά, θα φανεί αν η Μπράιτον είναι ικανή για το κάτι παραπάνω τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα Αγγλίασ ή όχι. Λίγο αργότερα, στο Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να μειώσει την απόσταση από την κορυφή και την Άρσεναλ, ελπίζοντας σε γκέλα της Άρσεναλ αύριο στο «Anfield».

Στην Primera Division το πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας είναι το Εσπανιόλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου η Εσπανιόλ θα προσπαθήσει να πάρει κάτι ώστε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και να παραμείνει στη λαλιγκα. Από την άλλη μεριά, η Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο θα προσπαθήσει να κερδίσει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος.

Στη Serie A, το βράδυ διεξάγεται το Λάτσιο-Γιουβέντους, μία εξαιρετικά σημαντική αναμέτρηση, με τη Γιουβέντους να συνεχίζει την προσπάθεια να πάρει πίσω τους βαθμούς που της αφαιρέθηκαν, με τους οποίους θα βρισκόταν αυτή στη δεύτερη θέση, πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο.

Τέλος, στη Ligue 1 δύσκολη έξοδος για την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο στο Νις-Παρί Σεν Ζερμέν, ειδικά στην αγωνιστική κατάσταση που παρουσιάζεται τώρα τελευταία η ομάδα των Μέσι, Εμπαμπέ.

16:30     Φράιμπουργκ-Μπάγερν             Bundesliga

16:30     Ντόρτμουντ-Ουνιόν Βερολίνου Bundesliga

17:00     Τότεναμ-Μπράιτον        Premier League

17:00     Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννενα            Superleague

17:15     Εσπανιόλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο Primera Division

17:30     ΟΦΗ-Λαμία       Superleague

19:00     Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός              Superleague

19:15     Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Σίτι Premier League

19:30     Παναιτωλικός-Ιωνικός Superleague

21:45     Λάτσιο-Γιουβέντους      Serie A

22:00     Νις-Παρί Σεν Ζερμέν      Ligue 1

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |