Game Time: Στουτγάρδη-Χόφενχαϊμ, με παρελθόν

Reading time3 λ

Η παράδοση δίνει ελπίδα στη Στουτγάρδη κόντρα στη Χόφενχαϊμ και δημιουργεί συνθήκες για ποντάρισμα.

16:30   Στουτγάρδη-Χόφενχαϊμ                   Bundesliga Γερμανίας

Η Στουτγάρδη έφυγε με βαθμό από το Μπόχουμ (0-0), αλλά εξακολουθεί να κινείται στη βαθμολογική μετριότητα. Έχει συμπληρώσει 5 αγωνιστικές δίχως νίκη, αφού το μοναδικό της τρίποντο καταγράφηκε στην πρεμιέρα, ενώ ηττήθηκε πανηγυρικά και στα 2 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Χόφενχαϊμ πέτυχε μια ευρεία νίκη επί της Βόλφσμπουργκ (3-1) και μοιάζει να ανεβάζει στροφές. Πήρε 4 βαθμούς στα 2 τελευταία παιχνίδια της, ενώ είναι ικανοποιητική η εκτός έδρας παρουσία της, όπου έχει υποστεί μόλις 1 ήττα κι αυτή στις καθυστερήσεις στο Ντόρτμουντ. Στη Στουτγάρδη, πάντως, έχει 7 χρόνια να νικήσει.

17:00   Λιντς-Γουότφορντ                            Premier League Αγγλίας

Η Λιντς έπεσε θύμα ανατροπής απέναντι στη Γουέστ Χαμ (1-2) κι εξακολουθεί να… ψάχνεται. Χωρίς νίκη μετά από 6 αγωνιστικές και με πολλά προβλήματα στην απόδοσή της, ενώ διατηρεί τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η Γουότφορντ έμεινε ισόπαλη με τη Νιούκαστλ (1-1) και βρίσκεται ξανά σε θετικό μονοπάτι στην Premier League. Δεν ηττήθηκε στα 2 τελευταία παιχνίδια, στα οποία σημείωσε 4 γκολ και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ενώ έχει 12 χρόνια να χάσει στο Λιντς.

17:15   Μαγιόρκα-Λεβάντε                          La Liga Ισπανίας

Η Μαγιόρκα υπέστη οδυνηρή ανατροπή από την Οσασούνα (2-3) και το καλό ξεκίνημα στη σεζόν μοιάζει μακρινή ανάμνηση. Παραμένει χωρίς νίκη στους 4 τελευταίους αγώνες, δέχτηκε 9 τέρματα στα 2 τελευταία ματς, ενώ δεν είναι πλέον αήττητη στο σπίτι της.

Η Λεβάντε υπέκυψε εύκολα στην Μπαρτσελόνα (0-3) και διατηρείται χαμηλά. Μετά από 7 αγωνιστικές δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης διατηρεί τη χειρότερη άμυνα της La Liga, αλλά η τελευταία νίκη της στη Μαγιόρκα σημειώθηκε πριν από 16 ολόκληρα χρόνια.

18:00   Μονπελιέ-Στρασβούργο                  Ligue 1 Γαλλίας

Η Μονπελιέ έμεινε με άδεια χέρια από την Παρί Σεν Ζερμέν (0-2) κι αποχαιρέτησε ένα μίνι αήττητο σερί 3 αγώνων. Συνηθίζει, πάντως, να μεταμορφώνεται στην έδρα της, όπου δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε 3 διαδοχικά παιχνίδια, στα οποία σημείωσε 8 γκολ.

Το Στρασβούργο ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λιλ (1-2) και άφησε πίσω της ένα σερί νικών. Δεν αποτελεί υπόδειγμα αμυντικής αξιοπιστίας, παρότι νίκησε στην τελευταία έξοδό της, ενώ την τελευταία φορά που κέρδισε στο Μονπελιέ το ημερολόγιο έδειχνε 2004.

20:00   Πόρτο-Πάσος Φερέιρα                    Primeira Liga Πορτογαλίας

Η Πόρτο έγινε έρμαιο στις ορέξεις της Λίβερπουλ στο UEFA Champions League (1-5) και καλείται να αντιδράσει. Εντός των συνόρων παραμένει αήττητη έπειτα από 7 αγωνιστικές, έχει κερδίσει και τα 3 εντός έδρας ματς δίχως να έχει δεχτεί γκολ, ενώ επιδιώκει να μην «ανοίξει» περαιτέρω η διαφορά της από την κορυφή.

Η Πάσος Φερέιρα χαράμισε ένα προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι στην Μπελενένσες (2-2). Είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά σε αυτά έχει πανηγυρίσει μόλις 1 νίκη, ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ στην ιστορία της στην έδρα της Πόρτο.