Game Time: Γκλάντμπαχ-Κολωνία, οι εχθροί

Reading time3 λ

Στο ντέρμπι της Γκλάντμπαχ με την Κολωνία, η Betsson παρέχει μεγάλες προσφορές για ποντάρισμα.

15:00   Βαγιαδολίδ-Μπέτις                                        La Liga Ισπανίας

Η Βαγιαδολίδ σημείωσε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Χετάφε (3-2). Πήρε… ανάσα, αφού βρέθηκε στη 15η θέση της λαλιγκα, αλλά έχει διαρκείς μεταπτώσεις, ενώ μετρά 2 ήττες και μονάχα 1 νίκη στις 3 εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η Μπέτις θριάμβευσε στη Ρώμη επί της Ρόμα (2-1) για το UEFA Europa League. Θα επιδιώξει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην τετράδα, με απολογισμό 5 νικών και 2 ηττών μετά από 7 αγωνιστικές.

16:30   Γκλάντμπαχ-Κολωνία                                    Bundesliga Γερμανίας

Η Γκλάντμπαχ διαλύθηκε από τη Βέρντερ Βρέμης (1-5) και υποχώρησε στην ένατη θέση. Υπάρχει προβληματισμός για τη χειρότερη εμφάνισή της ως τώρα στη σεζόν, ενόψει αυτού του γειτονικού ντέρμπι με τη μεγάλη αντιπαλότητα, κέρδισε μονάχα 1 από τα 5 τελευταία ματς.

Η Κολωνία υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Παρτιζάν (0-1) στο πλαίσιο του UEFA Europa Conference League. Εμφανίζει εξίσου σημαντικές μεταπτώσεις το τελευταίο διάστημα και στο πρωτάθλημα, όπου είναι έβδομη, όμως, είναι αήττητη στις 4 εκτός έδρας αποστολές της.

17:15   Κάντιθ-Εσπανιόλ                                           La Liga Ισπανίας

Η Κάντιθ απέσπασε ισοπαλία από τη Βιγιαρεάλ (0-0), αλλά παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια, έχει εμφανίσει βελτίωση εσχάτως, αφού μετρά 4 βαθμούς στους 2 τελευταίους αγώνες, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της.

Η Εσπανιόλ απώλεσε στο φινάλε τη νίκη απέναντι στη Βαλένθια (2-2). Βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αφού δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης στις 3 τελευταίες υποχρεώσεις της.

18:30   Χέρτα Βερολίνου-Φράιμπουργκ                   Bundesliga Γερμανίας

Η Χέρτα Βερολίνου περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Χόφενχαϊμ (1-1) και διατηρείται στη 14η θέση. Μετρά 3 διαδοχικές «μοιρασιές», όντας αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις. Όμως, ακόμα δεν έχει κερδίσει στα 4 εντός έδρας ματς.

Η Φράιμπουργκ έκαμψε την αντίσταση της Ναντ (2-0) στο πλαίσιο του UEFA Europa League. Παραμένει σε εντυπωσιακή κατάσταση, έχοντας χτίσει ένα αήττητο σερί 9 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Ουνιόν Βερολίνου.

19:30   Σοσιεδάδ-Βιγιαρεάλ                                      La Liga Ισπανίας

Η Σοσιεδάδ πέρασε νικηφόρα από τη Μολδαβία, αφού κέρδισε τη Σέριφ Τίρασπολ (2-0) για το UEFA Europa League. Έχει ξαναβρεί τον καλό εαυτό της μετρώντας 4 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και προσδοκά κάτι καλύτερο από την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα.

Η Βιγιαρεάλ συνέτριψε την Αούστρια Βιέννης (5-0) στο πλαίσιο του UEFA Europa Conference League. Αναζητεί αγωνιστική ανάταση και στο πρωτάθλημα, όπου δεν κατάφερε να κερδίσει στις 3 τελευταίες συναντήσεις της, ενώ δεν σκόραρε καν στις 3 πιο πρόσφατες εξόδους της.

20:30   Στουτγάρδη-Ουνιόν Βερολίνου                    Bundesliga Γερμανίας

Η Στουτγάρδη «υπέκυψε» στο φινάλε στο Βόλφσμπουργκ (2-3) και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στις 8 πρώτες αγωνιστικές, στις οποίες έχει καταγράψει 5 ισοπαλίες, εκ των οποίων οι 2 στα 4 εντός έδρας ματς.

Η Ουνιόν Βερολίνου νίκησε στο Μάλμε (1-0) για το UEFA Europa League. Έδειξε χαρακτήρα έπειτα από την ήττα στη Φρανκφούρτη, την παρθενική της στο πρωτάθλημα, στο οποίο εξακολουθεί να φιγουράρει στην κορυφή, με 5 νίκες στα υπόλοιπα 7 ματς.