Game Time: Χέρτα-Μάιντζ, ώρα σωτηρίας

Reading time3 λ

Στην Betsson παρουσιάζονται μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα στο ματς της Χέρτα Βερολίνου με τη Μάιντζ.

18:00   Μπρεστ-Στρασβούργο                         Ligue 1 Γαλλίας

Η Μπρεστ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της Κλερμόν (2-0), παρότι είχε αριθμητικό μειονέκτημα επί 68 λεπτά. Αν και δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας 3 διαδοχικές νίκες, ενώ είναι αήττητη στους 3 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Το Στρασβούργο πέτυχε μια εντυπωσιακή επιστροφή στο τελευταίο τέταρτο κόντρα στην πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν (3-3). Ωστόσο, βρίσκεται πλέον στην έκτη θέση, σε απόσταση 5 βαθμών από την προνομιούχο τριάδα, αφού δεν κέρδισε στα 2 τελευταία ματς. Επιπλέον, δεν πήρε το τρίποντο στις 5 τελευταίες εξορμήσεις του.

19:30   Χέρτα Βερολίνου-Μάιντζ                    Bundesliga Γερμανίας

Η Χέρτα Βερολίνου έχασε στις καθυστερήσεις τη νίκη στο Μπίλεφελντ (1-1). Όμως, βρέθηκε 4 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη κι έχει την ευκαιρία, αν επικρατήσει, να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. Αήττητη στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, δεχόμενη μονάχα 1 γκολ σε αυτό το διάστημα.

Η Μάιντζ σημείωσε μια μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτριας Μπάγερν (3-1). Έδωσε τέλος σε ένα σερί 5 αγώνων δίχως νίκη, ωστόσο πλέον μάχεται απλά για το γόητρό της, ενώ δεν έχει καταφέρει να νικήσει στα 12 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, με απολογισμό μόλις 2 ισοπαλίες.

19:30   Απόλλων Σμύρνης-Λαμία                    Super League

Ο Απόλλων Σμύρνης υπέστη συντριβή από τον Ιωνικό στη Νεάπολη (1-4) και παραμένει ουραγός. Με τη διαφορά από την προτελευταία θέση να είναι πια στους 4 βαθμούς, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μονάχα με νίκη θα διατηρήσει τις ελπίδες του ως την τελευταία αγωνιστική, είναι αήττητος στα 2 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Λαμία πέτυχε μια τεράστια νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη (2-0) και είναι «αγκαλιά» με την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Τερμάτισε ένα σερί 5 ηττών σε όλες τις διοργανώσεις, με ισοπαλία θα βρεθεί και τυπικά στα μπαράζ παραμονής, έχει κερδίσει στις 2 από τις 3 εξόδους της στη διαδικασία των πλέι-άουτ.

19:30   Ατρόμητος-Ιωνικός                              Super League

Ο Ατρόμητος έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Βόλο (1-1). Παραμένει αήττητος στη διαδικασία των πλέι-άουτ, με 2 νίκες σε 5 αναμετρήσεις, έχασε μόλις 1 από τα 7 τελευταία εντός έδρας ματς, αλλά ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει.

Ο Ιωνικός θριάμβευσε επί του Απόλλωνα Σμύρνης (5-1) και πλέον βρίσκεται σε απόσταση 2 βαθμών από την κορυφή του γκρουπ διαβάθμισης. Εντυπωσιακός στα πλέι-άουτ, στα οποία έχει να επιδείξει 4 νίκες και 1 ισοπαλία, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στη διαδικασία, όπως και τα 14 γκολ που έχει σημειώσει σε αυτά τα 5 παιχνίδια.

19:30   Παναιτωλικός-Βόλος                            Super League

Ο Παναιτωλικός πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο, νικώντας τον ΟΦΗ (1-0). Αυτή ήταν η παρθενική του επιτυχία στα φετινά πλέι-άουτ, δείχνει σταδιακή βελτίωση, παίρνοντας 4 πόντους στα 2 τελευταία ματς, αλλά δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στις 4 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Ο Βόλος απέσπασε ισοπαλία από τον Ατρόμητο (1-1). Οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ συνεχίζονται, ωστόσο παραμένει αήττητος στους 4 τελευταίους αγώνες, παρότι πέτυχε μονάχα 1 νίκη. Δεν έχει κερδίσει στις 5 τελευταίες εξόδους του, αλλά έχασε σε μόλις 1 από τις 4 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές.