Χόφενχαϊμ-Βέρντερ Βρέμης, στόχος η τετράδα

Reading time3 λ

Ενδιαφέρουσα η κόντρα της Χόφενχαϊμ με τη Βέρντερ Βρέμης, περιλαμβάνει μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα.

Τριήμερο πολύ σπουδαίων αναμετρήσεων είναι αυτό που ξεκινά σήμερα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Στην εκκίνηση της ένατης αγωνιστικής της γερμανικής Bundesliga στρέφονται απόψε τα βλέμματα, αφού υπάρχει το ματς Χόφενχαϊμ-Βέρντερ Βρέμης στις 21:30, στο οποίο η νικήτρια θα βρεθεί, έστω και για λίγες ώρες, στην τετράδα.

Η Χόφενχαϊμ, βέβαια, βρέθηκε στο «καρέ» των πρωτοπόρων στο πρώτο διάστημα της σεζόν, αλλά η ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας με τη Χέρτα Βερολίνου, την «εκθρόνισε». Την ίδια στιγμή, η Βέρντερ Βρέμης, στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια, τα καταφέρνει περίφημα στο ξεκίνημα, όπως αποδεικνύει και η θριαμβευτική επικράτηση επί της Γκλάντμπαχ το προηγούμενο Σάββατο. Νωρίτερα έχουμε και τη «σέντρα» της 11ης αγωνιστικής της 2.Bundesliga με δύο παιχνίδια. Ξεχωρίζει το Αρμίνια Μπίλεφελντ-Καρλσρούη, στο οποίο η οικοδέσποινα ψάχνει τρόπο να ξεφύγει από την τελευταία θέση, ενώ η Καρλσρούη να πλησιάσει κι άλλο την πρώτη τριάδα. Αναμετρώνται επίσης Ρέγκενσμπουργκ-Γκρόιτερ Φιρτ, που διαγκωνίζονται στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα.

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Με το σημαντικό παιχνίδι Αντβέρπ-Σιντ Τρούιντεν ξεκινά η 11η αγωνιστική της βελγικής Pro League. Η πρωτοπόρος Αντβέρπ έχασε από την Κορτράικ, απώλεσε το απόλυτο των επιτυχιών και ψάχνει αντίδραση κόντρα στην ασταθή Σιντ Τρούιντεν, που ηττήθηκε από την Έουπεν. Στην ολλανδική Eredivisie συγκρούονται Γκρόνινγκεν-Βααλβάικ. Σε κάμψη η Γκρόνινγκεν, που γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Άλκμααρ, απρόβλεπτη η Βααλβάικ, η οποία περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Σπάρτα Ρότερνταμ.

Στην κυπριακή Α’ Κατηγορία, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ματς ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα. Ο ΑΠΟΕΛ, που έλυσε τη συνεργασία με τον Σοφρώνη Αυγουστή έπειτα από την ισοπαλία με την ΑΕΛ Λεμεσού, «καίγεται» για τη νίκη, ενώ βρίσκεται εν αναμονή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Η Καρμιώτισσα, όμως, είναι ανεβασμένη, όπως δείχνει και η νίκη επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Στη δανέζικη Superliga ανταμώνουν Λίνγκμπι-Βίμποργκ, ευρισκόμενες σε εντελώς διαφορετικό μονοπάτι. Ουραγός και δίχως νίκη η Λίνγκμπι, τρίτη η Βίμποργκ, αφού είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Η αυλαία της ένατης αγωνιστικής της τουρκικής Super Lig ανοίγει με το ματς Γκαζιαντέπ-Άδανα Ντεμίρσπορ. Με όπλο την αήττητη έδρα της, η Γκαζιαντέπ θέλει να ξορκίσει την ήττα από την Κασίμπασα και συνολικά το σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη. Η Άδανα Ντεμίρσπορ, στον αντίποδα, έπειτα από την ισοπαλία με τη Γαλατάσαραϊ, βρίσκεται στην τετράδα των ομάδων που ισοβαθμούν στην κορυφή.

19:00   ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα                                 Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:30   Αρμίνια Μπίλεφελντ-Καρλσρούη                2.Bundesliga Γερμανίας

19:30   Ρέγκενσμπουργκ-Γκρόιτερ Φιρτ                  2.Bundesliga Γερμανίας

20:00   Λίνγκμπι-Βίμποργκ                                       Superliga Δανίας

20:00   Γκαζιαντέπ-Άδανα Ντεμίρσπορ                   Super Lig Τουρκίας

21:00   Γκρόνινγκεν-Βααλβάικ                                  Eredivisie Ολλανδίας

21:30   Χόφενχαϊμ-Βέρντερ Βρέμης                          Bundesliga Γερμανίας

21:45   Αντβέρπ-Σιντ Τρούιντεν                                Pro League Βελγίου