Σάλκε-Χόφενχαϊμ, στόχος η ανάκαμψη

Reading time4 λ

Πλούσιο θέαμα και μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα μας περιμένουν στο ματς της Σάλκε με τη Χόφενχαϊμ.

Το συναρπαστικό τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων πέρασε στην ιστορία, αλλά έρχονται πολλά και σπουδαία ματς που θα μας σαγηνεύσουν. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όπως είναι η γερμανική Bundesliga, η δέκατη αγωνιστική της οποίας ξεκινά απόψε στις 21:30 με το σημαντικό ματς Σάλκε-Χόφενχαϊμ. Μια νίκη ανάκαμψης ψάχνουν και οι δύο ομάδες, που έχουν διαφορετικούς βαθμολογικούς στόχους.

Στη ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού βρίσκεται πλέον η Σάλκε έπειτα από τη βαριά ήττα στο Λεβερκούζεν, που ήταν η τρίτη διαδοχική. Ο προπονητής Φρανκ Κράμερ βρίσκεται σε δυσχερή θέση και καλείται να αλλάξει άμεσα την κατάσταση. Ούτε η Χόφενχαϊμ νίκησε στις τρεις τελευταίες υποχρεώσεις της και προέρχεται από το εντός έδρας «στραπάτσο» με τη Βέρντερ Βρέμης. Ωστόσο, απέχει μια ανάσα από την πρώτη εξάδα και σε αυτή θα επιχειρήσει να επιστρέψει. Σπουδαίες μονομαχίες υπάρχουν νωρίτερα και στη 2.Bundesliga. Δεσπόζει το ντέρμπι του μεγάλου λιμανιού, Σαν Πάουλι-Αμβούργο. Η οικοδέσποινα θα προσπαθήσει να απομακρυνθεί από τα επικίνδυνα βαθμολογικά μονοπάτια και το Αμβούργο να διατηρηθεί στην κορυφή. Στο Γκρόιτερ Φιρτ-Χάνσα Ρόστοκ, η Γκρόιτερ Φιρτ ψάχνει διέξοδο από την τελευταία δυάδα της κατάταξης και η Χάνσα Ρόστοκ την αγωνιστική σταθερότητα.

ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ «ΜΕΤΩΠΑ»

Στις Κάτω Χώρες έχουμε εξίσου σημαντικές αναμετρήσεις. Στην ολλανδική Eredivisie υπάρχει η μάχη των ουραγών Έμεν-Φόλενταμ, ενώ στη βελγική Pro League αναμετρώνται Βέστερλο-Σερένγκ. Να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις επιδιώκει η Βέστερλο των τεσσάρων διαδοχικών νικών, στο δρόμο της βελτίωσης, όπου βρέθηκε στα δύο τελευταία ματς θέλει να παραμείνει η Σερένγκ. Ντέρμπι της ουράς συναντάμε και στην τουρκική Super Lig, καθώς κοντράρονται Αλάνιασπορ-Αντάλιασπορ. Μόλις δύο βαθμούς μακριά επικίνδυνη ζώνη βρέθηκε η Αλάνιασπορ, αφού απέτυχε να κερδίσει στα τρία τελευταία ματς, στον χορό των… καταραμένων η Αντάλιασπορ, που συγκέντρωσε μόλις έναν βαθμό στις πέντε τελευταίες υποχρεώσεις της.

Το δίδυμο των ουραγών, Λίνγκμπι-Άαλμποργκ διασταυρώνει τα ξίφη του στο άνοιγμα της αυλαίας της 13ης αγωνιστικής της δανέζικης Superliga. Δίχως νίκη ακόμα η γηπεδούχος, μακριά από τα τρίποντα εδώ και τέσσερα ματς η φιλοξενούμενη. Κρίσιμο είναι το Έλφσμποργκ-Ντέγκερφορς στη σουηδική Allsvenskan. Η Έλφσμποργκ μπορεί να μην έχει ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο, δεν ισχύει, όμως, το ίδιο με την Ντέγκερφορς, που με νίκη θα βρεθεί εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η έβδομη στροφή της κυπριακής Α’ Κατηγορίας ξεκινά με το παιχνίδι Δόξα Κατωκοπιάς-Πάφος. Τη παρθενική νίκη της στο νέο της γήπεδο ψάχνει η Δόξα Κατωκοπιάς, τη στιγμή που η Πάφος θέλει να παραμείνει στο ρετιρέ.

19:00   Δόξα Κατωκοπιάς-Πάφος                             Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:30   Γκρόιτερ Φιρτ-Χάνσα Ρόστοκ                      2.Bundesliga Γερμανίας

19:30   Σαν Πάουλι-Αμβούργο                                  2.Bundesliga Γερμανίας

20:00   Λίνγκμπι-Άαλμποργκ                                    Superliga Δανίας

20:00   Έλφσμποργκ-Ντέγκερφορς                          Allsvenskan Σουηδίας

20:00   Αλάνιασπορ-Αντάλιασπορ                            Super Lig Τουρκίας

21:00   Έμεν-Φόλενταμ                                              Eredivisie Ολλανδίας

21:30   Σάλκε-Χόφενχαϊμ                                           Bundesliga Γερμανίας

21:45   Βέστερλο-Σερένγκ                                         Pro League Βελγίου