Στουτγκάρδη-Αμβούργο, «μάχη» για την παραμονή ή την άνοδο

Reading time2 λ

Μεγάλο ματς για τα play-offs της Bundesliga με αμέτρητες επιλογές για στοίχημα σε κορυφαίες αποδόσεις

Στουτγκάρδη-Αμβούργο κοντράρονται απόψε (21:45) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα play-offs παραμονής/ανόδου της Bundesliga στην «Mercedes-Benz-Arena». Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν πάντοτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα με πληθώρα αγορών και τεράστια ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Η Στουτγκάρδη, έπειτα από μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα, ψάχνει να κάνει το πρώτο βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονή της στα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου και ποντάρει πολλά στην έδρα της. Στόχος της να πάρει προβάδισμα ενόψει του δεύτερου ματς στις 5 Ιουνίου. Με τη νίκη της να προσφέρεται στο 1,70** στην πλατφόρμα της Betsson είναι ισχυρό φαβορί. Το Αμβούργο, από την άλλη, δίνεται στο 4,50**.

ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Η Στουτγκάρδη έκλεισε την κανονική περίοδο της Bundesliga «τρέχοντας» σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα (1-2-0) και ορισμένες καλές εμφανίσεις κόντρα σε ομάδες με μεγαλύτερη ποιότητα. Ωστόσο, όπως συνέβη στο μεγαλύτερο σκέλος της σεζόν το πρόβλημά της ήταν η άμυνά της. Η τελευταία φορά που κράτησε το μηδέν στην εστία της ήταν για ματς Κυπέλλου τον περασμένο Απρίλιο κόντρα στη Νυρεμβέργη, ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Στο εσωτερικό της, όμως, υπάρχει πίστη στις δυνατότητες του συνόλου και αισιοδοξία πως η σημασία του ματς θα κρατήσει τους παίκτες προσηλωμένους στην αποστολή τους και ως εκ τούτου θα αποφευχθούν λάθη όπως αυτά που έγιναν σε προηγούμενα παιχνίδια και κόστισαν στην ομάδα. Το να μη σκοράρει το Αμβούργο εναντίον της προσφέρεται στο 2,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το Αμβούργο βρίσκεται σε θέση να διεκδικήσει την άνοδό του στην Bundesliga μέσα από τα play-offs. Πέρυσι ήταν η Χέρτα Βερολίνου που σταμάτησε την επιστροφή αυτής της ιστορικής ομάδας στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας. Φέτος έχει μια νέα ευκαιρία.

Τις προηγούμενες ημέρες, η ομάδα επικεντρώθηκε στο να ξεπεράσει τον σκληρό τρόπο με τον οποίο δεν πήρε το άμεσο εισιτήριο για την άνοδο. Στο Αμβούργο νόμιζαν πως είχαν εξασφαλίσει την επιστροφή τους στην Bundesliga, αλλά στο… νήμα τους ξεπέρασε η Ντάρμσταντ.

Αγωνιστικά, πάντως, το Αμβούργο βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μετράει τρεις σερί νίκες και τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα. Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα που έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά στην άμυνα της Στουτγκάρδης.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |