Βόλφσμπουργκ-Γιουβέντους, κριτήριο πρόκρισης

Reading time2 λ

Η σπουδαία αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με τη Γιουβέντους περιλαμβάνει πολλές ευκαιρίες για στοίχημα.

Λίγα, αλλά ξεχωριστά είναι τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Τα βλέμματα κατευθύνονται στο δεύτερο σκέλος της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Women’s Champions League, όπου στο επίκεντρο θα βρεθεί η αναμέτρηση Βόλφσμπουργκ-Γιουβέντους για το πρώτο γκρουπ, η σέντρα της οποίας θα γίνει στις 19:45.

Οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά από τη συναρπαστική ισοπαλία (2-2) στο Τορίνο την προηγούμενη εβδομάδα. Στη Βόλφσμπουργκ, όμως, δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα, όπου μετρά έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες για όλες τις διοργανώσεις ως τώρα. Αν πάρει το τρίποντο θα γίνει το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, που οδηγεί στα προημιτελικά. Στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, όμως, ταιριάζουν οι εκτός έδρας αποστολές. Έχει κερδίσει και στις επτά φετινές εξόδους της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στις 22:00 αναμετρώνται για τον ίδιο όμιλο Τσέλσι-Σερβέτ. Μεγάλο φαβορί η πρωταθλήτρια Αγγλίας, που είναι πρώτη και αήττητη στο γκρουπ κι είχε περάσει σαν… σίφουνας από την Ελβετία, νικώντας με 7-0. Δίχως βαθμό η Σερβέτ, θα παλέψει για ό,τι καλύτερο.

Απόψε διεξάγονται και τα παιχνίδια του δεύτερου γκρουπ. Δεσπόζει η μάχη κορυφής Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Ισπανίδες θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση για τη βαριά ήττα με 4-0 της περασμένης εβδομάδας στο Παρίσι, ώστε να παραμείνουν στη διεκδίκηση της πρωτιάς του ομίλου. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι κλονισμένη από τη συντριβή της στο ντέρμπι κορυφής του γαλλικού πρωταθλήματος με τη Λυών (1-6). Όμως, μέχρι τώρα, είναι εντυπωσιακή στο UEFA Womens Champions League, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με απολογισμό τερμάτων 11-0. Νωρίτερα συγκρούονται Μπρέινταμπλικ-Ζίτλομπουντ. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στην Ουκρανία (0-0), ακόμα ψάχνουν το πρώτο τους γκολ στη φάση των ομίλων, δίχως να έχουν ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης.

19:45   Βόλφσμπουργκ-Γιουβέντους             UEFA Women’s Champions League

19:45   Μπρέινταμπλικ-Ζίτλομπουντ             UEFA Women’s Champions League

22:00   Τσέλσι-Σερβέτ                                   UEFA Women’s Champions League

22:00   Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν      UEFA Women’s Champions League