ΑΕΚ Λάρνακας-Μίντιλαντ, η ώρα της υπέρβασης

Reading time3 λ

Συγκλονιστικό και με εξαιρετικές προσφορές για live στοίχημα το ματς της ΑΕΚ Λάρνακας με τη Μίντιλαντ.

Οι επαναληπτικοί αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάσης του UEFA Champions League είναι λογικό να κυριαρχούν στο πρόγραμμα της ημέρας και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Στην αναμέτρηση ΑΕΚ Λάρνακας-Μίντιλαντ, που ανοίγει στις 18:30 την αυλαία της ημέρας, όλα είναι ανοιχτά, με την κυπριακή ομάδα να ψάχνει την υπέρβαση.

Η ισοπαλία με 1-1 την περασμένη εβδομάδα στο Χέρνινγκ σαφώς και αφήνει ελπίδες πρόκρισης στην ΑΕΚ Λάρνακας. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Όλτρα μπορεί να χρειάστηκε τύχη, ωστόσο απέδειξε τις ικανότητές της, ήταν καλοστημένη και μοιάζει έτοιμη να θέσει νοκ-άουτ το φαβορί του ζευγαριού. Άλλωστε, η Μίντιλαντ προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τη Σίλκεμποργκ στη δανέζικη Superliga, ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια της, εμφανίζοντας σημαντικά αμυντικά προβλήματα. Χώρια ότι δεν ευνοείται από το παρελθόν, αφού στις δύο προηγούμενες συναντήσεις της με κυπριακές ομάδες αποκλείστηκε.

ΑΠ ΤΟ «ΜΗΔΕΝ» ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΚΑΙ ΜΑΡΙΜΠΟΡ

Σπουδαία μάχη αναμένεται και στο Σέριφ Τίρασπολ-Μάριμπορ, με τις δυο ομάδες να έχουν φέρει «λευκή» ισοπαλία επί σλοβενικού εδάφους. Η Μάριμπορ κέρδισε σε ψυχολογία χάρη στη νίκη επί της Γκόριτσα στο εγχώριο πρωτάθλημα κι έχει πιο πολλά παιχνίδια στα πόδια της. Όμως, η Σέριφ Τίρασπολ ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία παιχνίδια της προκριματικής φάσης του UEFA Champions League και συνεχίζει να ονειρεύεται την επανάληψη των περσινών κατορθωμάτων, όταν «έλαμψε» στους ομίλους.

Φαβορί μοιάζει να υπάρχει στο Βικτόρια Πλζεν-Ελσίνκι. Η πρωταθλήτρια Τσεχίας νίκησε με 2-1 στην φινλανδική πρωτεύουσα και καλείται να υπερασπιστεί αυτό το προβάδισμα. Η Ελσίνκι, πάντως, έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ανατροπή επί της Ίλβες στο Τάμπερε για τη φινλανδική Veikkausliga, ενώ ήταν εξαιρετική η παρουσία της στο πρώτο ματς. Αβαντάζ έχει αποκτήσει και στο Ντουντελάνζ-Πιούνικ η πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου, αφού νίκησε με 1-0 στην Αρμενία την προηγούμενη εβδομάδα. Ακολουθεί το Σάμροκ Ρόβερς-Λουντογκόρετς, όπου η Λουντογκόρετς έχει κάνει μεγάλο βήμα μετά τη νίκη με 3-0 στον πρώτο αγώνα. Όσο για το βαλκανικό ντέρμπι Σκούπι-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όλα θα κριθούν στα Σκόπια μετά το ισόπαλο 2-2 της πρώτης αναμέτρησης.

18:30   ΑΕΚ Λάρνακας-Μίντιλαντ                     UEFA Champions League

20:00   Βικτόρια Πλζεν-Ελσίνκι                         UEFA Champions League

20:00   Σέριφ Τίρασπολ-Μάριμπορ                    UEFA Champions League

20:30   Ντουντελάνζ-Πιούνικ                             UEFA Champions League

22:00   Σάμροκ Ρόβερς-Λουντογκόρετς             UEFA Champions League

22:00   Σκούπι-Ντιναμό Ζάγκρεμπ                     UEFA Champions League