Άρσεναλ-Παρί Σεν Ζερμέν (01/10/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Σπουδαίο ματς Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League με ασύγκριτες επιλογές σε εκατοντάδες αγορές για στοίχημα.

Στο «Emirates» η Άρσεναλ φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν (01/10/2024, 22:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Champions League. Τόσο η Άρσεναλ όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνοντας στον θεσμό λογαριάζονται ως διεκδικήτριες για τον τίτλο και αυτή είναι μια σπουδαία ευκαιρία για να δείξουν πως μπορούν να πετύχουν στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη. Η Άρσεναλ αναζητά την πρώτη της νίκη, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν πάει για το δύο στα δύο.

Για το Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν οι αποδόσεις έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Άρσεναλ βρίσκεται στο 1,75** και το διπλό της Παρί Σεν Ζερμέν φτάνει στο 4,48** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΆΡΣΕΝΑΛ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο σπουδαίο ματς Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Βέβαια, τα στατιστικά και των δύο ομάδων είναι πολύ καλά γενικά αυτή τη σεζόν, ενώ τα τελευταία χρόνια η Παρί Σεν Ζερμέν έχει χτίσει τη δική της παράδοση στην Ευρώπη. Ωστόσο, είναι δύο μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και προμηνύεται μεγάλη μάχη.

Ποια είναι η προϊστορία στο Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν;

  • 1 νίκη η Άρσεναλ.
  • 3 ισοπαλίες.
  • Καμία νίκη η Παρί Σεν Ζερμέν.
  • 5-4 γκολ υπέρ της Άρσεναλ.

Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό και θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Η Άρσεναλ και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ομάδες που βασίζονται στις ίδιες αρχές επιθετικού ποδοσφαίρου. Το Over 2,5 γκολ πληρώνει 1,73** με το Under 2,5 να τοποθετείται στο 2,16**.

Η Άρσεναλ αυτή τη σεζόν θέλει να διεκδικήσει τα τρόπαια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που συμμετέχει. Χρόνο με το χρόνο το ρόστερ της ενισχύεται κι έχει επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να αποκτήσει πληθώρα επιλογών. Κατά κάποιο τρόπο βρίσκεται υπό πίεση να κατακτήσει μια κούπα. Άλλωστε, δεν έχει πάρει ένα μεγάλο τίτλο εδώ και 4 χρόνια, ενώ αποτελεί πάντοτε μεγάλο κίνητρο να σηκώσει το πρώτο Champions League της ιστορίας της. Στην πρεμιέρα έμεινε στο 0-0 με την Αταλάντα εκτός έδρας. Έπαιξε με τη Λέστερ εντός έδρας το περασμένο Σάββατο (νίκη με 4-2).

Η Παρί Σεν Ζερμέν κυνηγάει κι εκείνη το πρώτο Champions League της ιστορίας της. Αυτή τη σεζόν θα επιχειρήσει να το κατακτήσει δίχως να έχει κάποιον σούπερ σταρ στις τάξεις της, το οποίο  δείχνει και την αλλαγή στη φιλοσοφία της. Στην πρώτη αγωνιστική επιβλήθηκε της Χιρόνα δύσκολα με σκορ 1-0 στις καθυστερήσεις του ματς και το μοναδικό τέρμα ήταν αυτογκόλ του αντίπαλου κίπερ. Ο προπονητής Λουίς Ενρίκε περιμένει δραστική βελτίωση απέναντι στην Άρσεναλ. Προέρχεται από ματς με τη Ρεν εντός έδρας για τη Ligue 1 την περασμένη Παρασκευή (νίκη με 3-1).

Το στοίχημα για το ποιος θα είναι ο νικητής του Champions League αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές και μια από τις πιο συγκλονιστικές κιόλας. Η Άρσεναλ και η Παρί Σεν Ζερμέν συγκαταλέγονται μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η πρώτη προσφέρεται στο 9,00** και η δεύτερη στο 21,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΆΡΣΕΝΑΛ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του σπουδαίου παιχνιδιού Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν το στοίχημα για τις δύο αντιπάλους έχει κοινά σημεία. Είναι ομάδες που νιώθουν άνετα με το να έχουν την μπάλα στα πόδια και να επιβάλουν το ρυθμό τους, οπότε αυτή θα είναι η πρώτη τους αποστολή. Βέβαια, έχουν εξαιρετικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά και στο ανοικτό γήπεδο.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΆΡΣΕΝΑΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα δούμε στο Άρσεναλ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν, να αναφέρουμε ότι η Άρσεναλ δεν έχει στο φουλ τους αμυντικούς Ζιντσένκο, Τιέρνι, Τομιγιάσου και τον χαφ Μερίνο, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει στο μάξιμουμ τον κίπερ Ντοναρούμα, τους αμυντικούς Κιμπεμπέ, Ερναντέζ και τους επιθετικούς Ράμος, Ασένσιο.

Πιθανή ενδεκάδα Άρσεναλ (4-2-3-1): Ράγια – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκαμπριέλ, Τίμπερ – Πάρτεϊ, Ράις – Σάκα, Τροσάρ, Μαρτινέλι – Χάβερτς.

Πιθανή ενδεκάδα Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Σαφόνοφ – Ζαΐρ-Εμερί, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ, Μπεράλδο – Λι, Βιτίνια, Νέβες – Ντεμπελέ, Κολό Μουανί, Μπαρκολά.

Champions League – League Phase

2η αγωνιστική

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ