Άστον Βίλα-Μπάγερν Μονάχου (02/10/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Συναρπαστική αναμέτρηση Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου για το Champions League με εκατοντάδες αγορές για στοίχημα.

Στο «Villa Park» η Άστον Βίλα φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου (02/10/2024, 22:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Champions League. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στη διοργάνωση πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και αναζητούν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους προκειμένου να εδραιώσουν τα θεμέλια που έβαλαν στην πρεμιέρα για να πάρουν την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση.

Για το Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου οι αποδόσεις τοποθετούν τη γερμανική ομάδα στη θέση του οδηγού για να πάρει το τρίποντο. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Άστον Βίλα βρίσκεται στο 4,09** και το διπλό της Μπάγερν Μονάχου εμφανίζεται χαμηλότερα στο 1,79** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο συναρπαστικό παιχνίδι Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου τα προγνωστικά εμφανίζουν φαβορί για τη νίκη και δεν αποτελούν έκπληξη. Άλλωστε, τα στατιστικά και η παράδοση της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League δεν αμφισβητούνται, αλλά από την άλλη η Άστον Βίλα ποντάρει στον ενθουσιασμό της στην πρώτη της παρουσία στον θεσμό με αυτό το όνομα.

Ποια είναι η προϊστορία της Άστον Βίλα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου;

  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μια φορά στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης το 1982 στο Ρότερνταμ. Η Άστον Βίλα νίκησε την Μπάγερν Μονάχου με 1-0 κι έγραψε τη σημαντικότερη σελίδα της ιστορίας της.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου και εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών καθώς ο ανταγωνισμός στο Champions League φουντώνει. Το ενδεχόμενο να ανοίξει το σκορ η Άστον Βίλα δίνεται στο 2,48**, ενώ το να προηγηθεί η Μπάγερν Μονάχου τιμάται στο 1,60**.

Η Άστον Βίλα μετράει ήδη μια νίκη στο Champions League 2024/25 μιας και στην πρεμιέρα της επιβλήθηκε άνετα με 3-0 της Γιούνγκ Μπόις εκτός έδρας. Έπαιξε μεθοδικά, έξυπνα κι εκμεταλλεύτηκε τη διαφορά ποιότητας που είχε με την αντίπαλό της. Τώρα, ζει και αναπνέει για την επίσκεψη της Μπάγερν Μονάχου, που τόσο πολλές αναμνήσεις φέρνει. Αναμφίβολα επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός και στις τάξεις της νιώθουν ικανοί να κάνουν την έκπληξη αφού βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Προέρχεται από εκτός έδρας ματς με την Ίπσουϊτς για την Premier League την περασμένη Κυριακή (ισοπαλία 2-2).

Η Μπάγερν Μονάχου έγραψε ιστορία στην πρώτη αγωνιστική του League Phase του Champions League με τη νίκη της με σκορ 9-2 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ήταν η ευρύτερη νίκη της στα χρονικά της διοργάνωσης, ενώ ποτέ άλλοτε μια ομάδα δεν πέτυχε τόσα πολλά γκολ στην πορεία του θεσμού. Η Μπάγερν Μονάχου δείχνει σταδιακά να βρίσκει τον εαυτό της υπό τις οδηγίες του καινούριου προπονητή της Βενσάν Κομπανί και κοιτάζει ψηλά. Το ματς με την Άστον Βίλα λογαριάζεται ως πολύ σημαντικό στο εσωτερικό της. Προέρχεται από εντός έδρας με τη Λεβερκούζεν για την Bundesliga το περασμένο Σάββατο (ισοπαλία 1-1).

Το στοίχημα στο Champions League έχει άκρως ελκυστικές αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες καθώς η διοργάνωση προσφέρει εντυπωσιακές αναμετρήσεις και καταιγιστική δράση με μεγάλες συγκινήσεις και απολαυστικές στιγμές. Στο Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου, ο συνδυασμός του διπλού με goal/goal ανταμείβει με απόδοση 3,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του συναρπαστικού παιχνιδιού Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου το στοίχημαγια τις δύο ομάδες είναι να παρουσιάσουν στο χορτάρι την καλύτερη εκδοχή τους. Το «Villa Park» είναι μια δύσκολη έδρα και η Μπάγερν Μονάχου ξέρει πως θα αντιμετωπίσει δυσκολίες, ενώ η Άστον Βίλα αντιλαμβάνεται πως απέναντί της θα έχει μια υποψήφια για τον τίτλο.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα παρακολουθήσουμε στο Άστον Βίλα εναντίον Μπάγερν Μονάχου, να αναφέρουμε ότι η Άστον Βίλα δεν έχει στο μάξιμουμ τους μέσους Φίλοτζεν και ΜακΓκίν, ενώ η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει στο απόλυτο τον κίπερ Νόιερ, τους αμυντικούς Ίτο, Στάνισιτς και Μπούι καθώς και τον επιθετικό Τελ.

Πιθανή ενδεκάδα Άστον Βίλα (4-2-3-1): Μαρτίνες – Κόνσα, Ντιέγκο Κάρλος, Τόρες, Ντίν – Τίλεμανς, Ονάνα – Μπέιλι, Ράμσεϊ, Ρότζερς – Γουάτκινς.

Πιθανή ενδεκάδα Μπάγερν Μονάχου (4-3-3): Ούλραϊχ – Λάιμερ, Ουπαμεκανό, Κιμ, Ντέιβις – Κίμιχ, Πάβλοβιτς – Ολίσε, Μουσιάλα, Κομάν – Κέιν.

Champions League – League Phase

2η αγωνιστική

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ