Μπάγερν-Βικτόρια Πλζεν, διαφορά κλάσης

Reading time4 λ

Στη σύγκρουση της Μπάγερν με τη Βικτόρια Πλζεν μας περιμένουν πλούσιες ευκαιρίες για live στοίχημα.

Το UEFA Champions League επιστρέφει μετά από τρεις εβδομάδες, με το φινάλε του πρώτου γύρου στη φάση των ομίλων. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, από τα οποία δεσπόζει η σύγκρουση Ίντερ-Μπαρτσελόνα στις 22:00. Το πρόγραμμα, βέβαια, ξεκινά στις 19:45 με δύο ματς. Σε πρώτο πλάνο θα βρεθεί το Μπάγερν-Βικτόρια Πλζεν του τρίτου ομίλου, σε μια μονομαχία που φαντάζει άνιση, βάσει δυναμικής, αλλά και στόχων των δύο ομάδων.

Πρωτοπόρος η Μπάγερν, αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές κέρδισε τις βασικές ανταγωνίστριες για την πρόκριση, την Ίντερ και την Μπαρτσελόνα. Με το «τρία στα τρία» οι Βαυαροί θα βρεθούν αγκαλιά με το εισιτήριο για την επόμενη φάση, την στιγμή που η Βικτορία Πλζεν έχει μείνει στο «μηδέν», γνωρίζοντας ήττες στα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Ίντερ. Η πρωταθλήτρια Τσεχίας θα ψάξει την υπέρβαση στο Μόναχο, αλλά το παρελθόν μόνο ευνοϊκό δεν είναι. Έχει συναντηθεί τέσσερις φορές στο παρελθόν με την Μπάγερν και μετρά ισάριθμες ήττες. Μάλιστα, στις δύο επισκέψεις στη Γερμανία, τη σεζόν 1971-72 για το Κύπελλο Κυπελλούχων και την περίοδο 2013-14 στους ομίλους του UEFA Champions League, έχασε με 6-1 και 5-0 αντίστοιχα.

ΥΨΗΛΗΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ

Κρίσιμος είναι και ο αγώνας Μαρσέιγ-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον τέταρτο όμιλο, που διεξάγεται την ίδια ώρα. Η Μαρσέιγ θα αναζητήσει τον πρώτο της βαθμό, έπειτα από τις δύο ήττες απέναντι σε Τότεναμ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για να μείνει «ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης. Εκεί όπου η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θα επιχειρήσει να πάρει το πάνω χέρι, έχοντας ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Τότεναμ την προηγούμενη αγωνιστική.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το εξ αναβολής παιχνίδι Ρος Κάουντι-Μάδεργουελ της σκωτσέζικης Premiership. Η δέκατη Ρος Κάουντι, που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Χιμπέρνιαν, θέλει να δώσει τέλος σε ένα δυσμενές σερί πέντε αγώνων και να πλησιάσει τη Μάδεργουελ, η οποία βρίσκεται μια θέση πιο πάνω, αλλά έχει πέντε βαθμούς περισσότερους. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, «υπέκυψαν» στη Σέλτικ κι έχουν να κερδίσουν εδώ και τρία ματς.

Απόψε ξεκινά και η 13η αγωνιστική της αγγλικής Championship. Όλα τα βλέμματα κατευθύνονται στην αναμέτρηση Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-ΚΠΡ. Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Μπέρμιγχαμ, η οποία διέκοψε το απόλυτο που είχε στην έδρα της, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ καλείται να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να παραμείνει μόνη στην κορυφή. Η ΚΠΡ, όμως, προέρχεται από σπουδαία νίκη στο Μπρίστολ, φιγουράρει στην πέμπτη θέση και διαρκώς προοδεύει. Ενδιαφέρον υπάρχει και στο Λούτον-Χάντερσφιλντ, αφού η γηπεδούχος βρίσκεται σε ανοδική πορεία και πλησιάζει τη ζώνη των πλέι-οφ, ενώ και στα ματς Μπρίστολ Σίτι-Κόβεντρι και Σάντερλαντ-Μπλάκπουλ, οι οικοδέσποινες ψάχνουν το τρίποντο για να ξαναμπούν σε τροχιά εξάδας.

19:45   Μαρσέιγ-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας         UEFA Champions League

19:45   ΜπάγερνΒικτόρια Πλζεν                      UEFA Champions League

21:45   ΛούτονΧάντερσφιλντ                            Championship Αγγλίας

21:45   Μπρίστολ ΣίτιΚόβεντρι                        Championship Αγγλίας

21:45   ΣάντερλαντΜπλάκπουλ                        Championship Αγγλίας

21:45   Σέφιλντ ΓιουνάιτεντΚΠΡ                      Championship Αγγλίας

21:45   Ρος Κάουντι-Μάδεργουελ                      Premiership Σκωτίας

22:00   ΆγιαξΝάπολι                                          UEFA Champions League

22:00   Άιντραχτ ΦρανκφούρτηςΤότεναμ        UEFA Champions League

22:00   ΊντερΜπαρτσελόνα                               UEFA Champions League

22:00   Κλαμπ ΜπριζΑτλέτικο Μαδρίτης       UEFA Champions League

22:00   ΛίβερπουλΡέιντζερς                              UEFA Champions League

22:00   ΠόρτοΛεβερκούζεν                                UEFA Champions League

22:00   ΚάρντιφΜπλάκμπερν                           Championship Αγγλίας

22:00   Ρέντινγκ-Νόριτς                                      Championship Αγγλίας