Champions League προκριματικά (18/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time7 λ

Στο Champions League τα προκριματικά προσφέρουν δυνατά ματς με ασύγκριτες ευκαιρίες  για στοίχημα.

Η αυλαία του δεύτερου γύρου της προκριματικής φάσης του Champions League ανοίγει (23/07/2024) με 11 συναρπαστικές αναμετρήσεις. Οι ομάδες ψάχνουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την πρόκριση στην επόμενη φάση, γνωρίζοντας, πάντως, πως αν αποκλειστούν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι θα συνεχιστεί στα προκριματικά του Europa League. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στους αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων στον κόσμο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Champions League τα προκριματικά προσφέρουν συγκλονιστικές αποδόσεις. Και στις αναμετρήσεις ΑΠΟΕΛ – Πέτροκουμπ Ιντσέστι, Φερεντσβάρος – Δε Νιού Σεντς, Μπόντο Γκλιμτ – RFS, Μάλμε – Κλάκσβικ, Σάμροκ Ρόβερς – Σπάρτα Πράγας, Σάντα Κολόμα – Μίντιλαντ, Πανεβέζις – Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ, Λίνκολν Ρεντ Ιμπς – Καραμπάγκ, FCSB – Μακάμπι Τελ Αβίβ, Λουγκάνο – Φενέρμπαχτσε, Ντιναμό Κιέβου – Παρτιζάν υπάρχουν σούπερ ευκαιρίες. Επιπλέον, σε όλα τα σπουδαία ματς του κουπονιού είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Champions League τα προκριματικά έχουν δυνατά προγνωστικά, αλλά είναι τόσο νωρίς στη σεζόν 2024-25 και η δυναμικότητα των ομάδων δεν έχει τόση μεγάλη διαφορά ώστε να υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για εκπλήξεις. Αν και πάντοτε η παράδοση μιας ομάδας που έχει εμπειρία στην Ευρώπη και καλά στατιστικά, είναι παράγοντες που μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ της.

20:00 ΑΠΟΕΛ – Πέτροκουμπ Ιντσέστι

Στο «Νέο ΓΣΠ» o ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την Πέτροκουμπ Ιντσέστι. Η κυπριακή ομάδα θέλει να πάρει αποτέλεσμα που θα τη βάλει σε θέση οδηγού για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το γ’ προκριματικό γύρο. Η Πέτροκουμπ Ιντσέστι βασίζεται στην ετοιμότητά της για να πάρει κάτι θετικό από το ματς. Ο άσος του ΑΠΟΕΛ προσφέρεται στο 1,50** και το διπλό της Πέτροκουμπ Ιντσέστι βρίσκεται στο 5,20** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο ΑΠΟΕΛ του Νταβίδ Γκαγέγο δίνει το πρώτο του επίσημο ματς γι’ αυτή την αγωνιστική περίοδο και στα τελευταία φιλικά που έδωσε εμφανίστηκε ανέτοιμος και πως χρειάζεται ακόμη δουλειά, ιδίως στο επιθετικό σκέλος. Η πρωταθλήτρια Μολδαβίας, Πέτροκουμπ Ιντσέστι, στον α’ προκριματικό γύρο απέκλεισε την Ορντάμπασι. Έφερε 0-0 εκτός έδρας και νίκησε με 1-0 ως γηπεδούχος.

20:00 Μάλμε – Κλάκσβικ

Στο «Eleda Stadion» η Μάλμε υποδέχεται την Κλάκσβικ για την πρώτη μεταξύ τους συνάντηση στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου. Η πρωταθλήτρια Σουηδίας για το 2023 θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πλησιάσει στην πρόκριση. Η πρωταθλήτρια των Νήσων Φερόε, όμως, είναι μια μαχητική και φιλόδοξη ομάδα. Ο άσος της Μάλμε δίνεται στο 1,22** και το διπλό της Κλάκσβικ τοποθετείται στο 9,80** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Μάλμε, που τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα Σουηδίας, διαθέτει πολύ καλό ρόστερ για το συγκεκριμένο επίπεδο και ο κόουτς Χένρικ Ρίντστρεμ πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά. Ως γηπεδούχος μετράει εννιά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η Κλάκσβικ, από τη μεριά της, έδειξε τη δύναμή της καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντιφερντάνζ στον α’ προκριματικό γύρο (νίκη με 2-0 εντός έδρας, 0-0 εκτός).

Το στοίχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι συγκλονιστικό και από το δεύτερο προκριματικό γύρο μπαίνουν ολοένα και καλύτερες ομάδες στο διαγωνισμό και το επίπεδο ανεβαίνει κατακόρυφα και μαζί του οι επιλογές. Σε αυτό το γύρο το ελληνικό ενδιαφέρον προσελκύει ο ΠΑΟΚ. Το να φτάσει στην League Phase ο πρωταθλητής Ελλάδας δίνεται στο 2,80**, ενώ το να μην τα καταφέρει βρίσκεται στο 1,40** στην πλατφόρμα της Betsson.

20:30 FCSB – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στην «Arena Nationala» του Βουκουρεστίου, η FCSB κοντράρεται με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η FCSB είναι φιλόδοξη ομάδα και θέλει να φτάσει μακριά στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει ζημιές σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο άσος της FCSB ανταμείβει με 2,45** και το διπλό της Μακάμπι Τελ Αβίβ τοποθετείται στο 2,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η FCSB είναι αήττητη εδώ και πέντε επίσημα ματς στη σεζόν 2024-25. Έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Μεταξύ αυτών και οι δύο επιτυχίες επί της Βίρτους για τον α’ προκριματικό γύρο (7-1 εκτός έδρας και 4-0 εντός). Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπήκε δυνατά στη σεζόν κατακτώντας το Super Cup Ισραήλ νικώντας με 2-0 τη Μακάμπι Πετάχ Τικβά κι έδειξε πως είναι έτοιμη για την πρόκληση.

CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Champions League τα προκριματικά αποτελούν μεγάλο στοίχημα για τις δύο ομάδες που συμμετέχουν σε αυτά. Αφενός δίνουν τη δυνατότητα προόδου στη μεγαλύτερη διοργάνωση συλλόγων στον κόσμο και αφετέρου υπάρχουν μεγάλα οφέλη τόσο όσον αφορά στο πρεστίζ, όσο και οικονομικά μιας και υπάρχουν πλούσια χρηματικά έπαθλα.

21:00 Ντιναμό Κιέβου – Παρτιζάν

Στην ουδέτερη «Arena Lublin» της Πολωνίας, η Ντιναμό Κιέβου αντιμετωπίζει την Παρτιζάν σε ένα από τα σπουδαιότερα ματς του β’ προκριματικού γύρου του Champions League. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, η Ντιναμό Κιέβου θέλει να φτάσει μακριά στον θεσμό. Η Παρτιζάν, επίσης, έχει σημαντικές βλέψεις. Ο άσος της Ντιναμό Κιέβου πληρώνει 1,82** και το διπλό της Παρτιζάν εμφανίζεται στο 4,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Ντιναμό Κιέβου άρχισε την προετοιμασία της στις πρώτες μέρες του Ιουλίου και έδειξε κάποια πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά ματς που έδωσε με ομάδες πιο κοντά στις δικές της δυνατότητες. Προσφάτως, πάντως, ηττήθηκε με 3-2 από την Ουνιόν Βερολίνου. Η Παρτιζάν είναι πιο έτοιμη. Στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα Σερβίας επικράτησε με 1-0 της Νάπρεντάκ εκτός έδρας και παρουσιάζεται έτοιμη να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Ουκρανούς.

21:30 Λουγκάνο – Φενέρμπαχτσε

Στην ουδέτερη «Stockhorn Arena» της Τουν στην Ελβετία, η Λουγκάνο αναμετριέται με την Φενέρμπαχτσε. Η Λουγκάνο τα τελευταία χρόνια είναι μια από τις δυνατές ελβετικές ομάδες και θέλει να το δείξει αυτό το στο γήπεδο. Η Φενέρμπαχτσε, πάλι, προσέλαβε τον Ζοσέ Μουρίνιο και ονειρεύεται μεγαλεία. Ο άσος της Λουγκάνο προσφέρεται στο 3,80** και το διπλό της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στο 1,82** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Λουγκάνο έχει αξιόλογη ομάδα. Μπορεί να της λείπει ο σταρ που θα την κουβαλήσει, αλλά έχει καλούς παίκτες και ξεκάθαρες ιδέες. Επίσης, έχει μεγαλύτερο αγωνιστικό ρυθμό μιας και το πρωτάθλημα Ελβετίας βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Φενέρμπαχτσε εντυπωσίασε στα περισσότερα φιλικά που έδωσε και φαίνεται ο συνδυασμός της αύρας του Μουρίνιο, αλλά και το ότι έκανε προσθήκες ύψους 30 εκατ. ευρώ και βελτίωσε σημαντικά το ρόστερ της.

22:00 Σάμροκ Ρόβερς – Σπάρτα Πράγας

Στο «Tallaght Stadium» η Σάμροκ Ρόβερς μάχεται με την Σπάρτα Πράγας και οι δύο ομάδες θέλουν να βάλουν τις βάσεις για να πάρουν το εισιτήριο για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Champion League. Αμφότερες έχουν αγωνιστικό ρυθμό και υπόσχονται μια δυνατή αναμέτρηση. Ο άσος της Σάμροκ Ρόβερς δίνεται στο 6,20** και το διπλό της Σπάρτας Πράγας το συναντάμε στο 1,45** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Σάμροκ Ρόβερς αυτή την περίοδο έχει δώσει προτεραιότητα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της κι έτσι εξηγείται η ήττα της με 1-0 από την Μποχίμιανς για το Κύπελλο Ιρλανδίας στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της. Στον α’ προκριματικό γύρο ξεπέρασε τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ με συνολικό σκορ 2-1. Η Σπάρτα Πράγας, από την πλευρά της, έπειτα από διάφορα σκαμπανεβάσματα στα φιλικά, μπήκε στη σεζόν με εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Παρτνούμπιτσε για το πρωτάθλημα Τσεχίας. 

Αποτελέσματα Champions League – Β’ προκριματικός γύρος

Πρώτοι αγώνες

  • ΑΠΟΕΛ – Πέτροκουμπ Ιντσέστι 1-0
  • Φερεντσβάρος – Δε Νιού Σεντς 5-0
  • Μπόντο Γκλιμτ – RFS 4-0
  • Μάλμε – Κλάκσβικ 4-1
  • Σάμροκ Ρόβερς – Σπάρτα Πράγας 0-2
  • Σάντα Κολόμα – Μίντιλαντ 0-3
  • Πανεβέζις – Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ 0-4
  • Λίνκολν Ρεντ Ιμπς – Καραμπάγκ 0-2
  • FCSB – Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-1
  • Λουγκάνο – Φενέρμπαχτσε 3-4
  • Ντιναμό Κιέβου – Παρτιζάν 6-2
  • ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα 3-2
  • Λουντογκόρετς – Ντιναμό Μινσκ 2-0
  • Τσέλιε – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1

Δεύτεροι αγώνες

  • Πέτροκουμπ Ιντσέστι – ΑΠΟΕΛ 1-1
  • Δε Νιού Σεντς – Φερεντσβάρος 1-2
  • Κλάκσβικ – Μάλμε 3-2
  • Σπάρτα Πράγας – Σάμροκ Ρόβερς 4-2
  • Σλόβαν Μπρατισλάβας – Τσέλιε 5-0
  • Καραμπάγκ – Λινκολν Ρεντ Ιμπς 2-0
  • Φενέρμπαχτσε – Λουγκάνο 2-1
  • Μπόρατς Μπάνια Λούκα – ΠΑΟΚ 0-1
  • Ντιναμό Μινσκ – Λουντογκόρετς 1-0
  • RFS – Μπόντο Γκλιμτ 1-3
  • Μίντιλαντ – Σάντα Κολόμα 1-0
  • Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ – Πανεβέζις 3-1
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – FCSB 0-1
  • Παρτιζάν – Ντιναμό Κιέβου 0-3

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ