Σίτι-Μπάγερν, κεντρικό πρόσωπο o Πεπ

Reading time2 λ

Εντυπωσιακές προσφορές για live στοίχημα συνοδεύουν την αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν

Απόψε στις 22:00 διεξάγεται στην Αγγλία ο ένας από τους τέσσερις πρώτους προημιτελικούς του Champions League, ίσως και ο πιο συναρπαστικός, το Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Κεντρικό πρόσωπο του συγκεκριμένου αγώνα, αδιαμφισβήτητα ο Ισπανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα. Αντιμετωπίζει την προηγούμενη ομάδα του, για πρώτη φορά από τότε που έφυγε από την Μπάγερν, το 2016. Μπορεί να μη θεωρείται πλήρως πετυχημένη η παρουσία του στο Μόναχο, αλλά ήταν ο μακροβιότερος τεχνικός στον πάγκο της Μπάγερν τα τελευταία 25 χρόνια, μετά τον Χίτζφελντ. Επίσης, το μοναδικό «αγκάθι» του Πεπ στην παρουσία του στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, είναι και ο λόγος που έφυγε από την Μπάγερν. Δηλαδή, η αποτυχία κατάκτησης ενός τίτλου Champions League. Αυτή τη στιγμή, πάντως, η Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, καθώς το να περάσει την Μπάγερν και να πάει στα ημιτελικά του θεσμού, προσφέρεται στο 1,65* στην πλατφόρμα της Betsson.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στον πάγκο της Μπάγερν βρίσκεται πλέον ο Τόμας Τούχελ, ένας από τους «κακούς δαίμονες» του Γκουαρντιόλα, κυρίως επειδή τον νίκησε στον τελικό του Champions League το 2021 με την Τσέλσι. Γενικώς, ως τεχνικός της Τσέλσι ο Τούχελ τα πήγε περίφημα απέναντι στον Γκουαρντιόλα, κάτι που δεν είχε συμβεί όταν ήταν και οι δύο προπονητές στην Γερμανία.

ΑΜΦΙΡΡΟΠΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ

Την ίδια ώρα, στις 22:00, γίνεται και ο άλλος πρώτος προημιτελικός της ημέρας, στη Λισαβόνα, το Μπενφίκα-Ίντερ. Μία ακόμη αναμέτρηση που αναμένεται αρκετά αμφίρροπη, ενώ όποια ομάδα περάσει, στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μίλαν-Νάπολι. Αυτό σημαίνει πως ο δρόμος για την πρόκριση στον τελικό της Πόλης δεν είναι όσο δύσκολος φαντάζει από το άλλο «μονοπάτι».

Τόσο η Μπενφίκα όσο και η Ίντερ έχουν πλέον τη διάκριση στο Champions League ως πρωτεύοντα στόχο, καθώς η μεν Μπενφίκα είναι αγκαλιά με την κατάκτηση του τίτλου στην Πορτογαλία, ενώ η Ίντερ στη Serie A έχει ως μοναδικό στόχο να τερματίσει στην πρώτη τετράδα για να συμμετάσχει και στο επόμενο Champions League.

22:00     Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν        Champions League

22:00     Μπενφίκα-Ίντερ             Champions League

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |