Κλαμπ Μπριζ-Ντόρτμουντ (18/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ για το League Phase του Champions League με συγκλονιστικές ευκαιρίες για στοίχημα σε σούπερ αγορές.

Στο «Jan Breydelstadion» η Κλαμπ Μπριζ κοντράρεται με την Ντόρτμουντ (18/09/2024, 22:00) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του League Phase του Champions League. Τόσο η Κλαμπ Μπριζ όσο και η Ντόρτμουντ κάνουν μια καινούρια προσπάθεια και βρίσκονται στα πρώτα στάδια αυτής. Ωστόσο, πρόκειται για δύο φιλόδοξες ομάδες που θέλουν να αφήσουν το σημάδι τους στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν και θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν στη νίκη.

Για το Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ οι αποδόσεις έχουν απόσταση μεταξύ τους. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Κλαμπ Μπριζ δίνεται στο 3,55** και το διπλό της Ντόρτμουντ πάει χαμηλότερα στο 2,03** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο παιχνίδι Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ τα προγνωστικά έχουν φαβορί τους Γερμανούς για να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση. Εξάλλου, την περασμένη σεζόν η Ντόρτμουντ έφτασε ως τον τελικό του Champions League. Είναι ομάδες με καλά στατιστικά αυτή την περίοδο και τη δική τους παράδοση στην Ευρώπη και θέλουν να δείξουν τις αρετές τους.

Ποια είναι η προϊστορία της Κλαμπ Μπριζ απέναντι στη Ντόρτμουντ;

  • 2 νίκες η Κλαμπ Μπριζ.
  • 1 ισοπαλία.
  • 5 νίκες η Ντόρτμουντ.
  • 13-8 γκολ υπέρ της Ντόρτμουντ.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα online σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις. Κλαμπ Μπριζ και Ντόρτμουντ θέλουν να μπουν στο ανανεωμένο Champions League με θετικό αποτέλεσμα και να χτίσουν μομέντουμ. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες εμφανίζεται στο 1,59** και το no goal δίνεται στο 2,37**.

Η Κλαμπ Μπριζ είναι η πρωταθλήτρια Βελγίου κι εκείνη η επιτυχία της ήταν ο κύριος λόγος που ο Νίκι Αγιέν παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας και από υπηρεσιακός τεχνικός έγινε μόνιμος. Με τον ίδιο, πλέον, να έχει τα ηνία από την προετοιμασία, αλλά και λόγο στις μεταγραφές, η Κλαμπ Μπριζ έκανε σημαντικές κινήσεις. Επένδυσε 28 εκατομμύρια ευρώ από τα 56,5 που πήρε από τις πωλήσεις και απέκτησε καλούς παίκτες, ανάμεσά τους και τον Έλληνα επιθετικό Χρήστο Τζόλη. Προέρχεται από 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα της χώρας της.

Η Ντόρτμουντ, τώρα, έχει μπει σε μια νέα εποχή. Στον πάγκο της κάθεται ο Νούρι Σαχίν, ενώ έγινε και ανανέωση του ρόστερ της. Παρελθόν αποτελούν παλιοσειρές όπως οι Ρόιζ και Χούμελς, δεν κράτησε τους Μάατσεν και Σάντσο που ήταν δανεικοί την περασμένη σεζόν κι έφυγε κι ο στράικερ Φούλκρουγκ. Ωστόσο, έριξε στην αγορά 80 εκατομμύρια ευρώ και πήρε πολύ καλούς παίκτες προκειμένου να φτάσει εκεί που θέλει. Σε 4 επίσημα ματς αυτή τη σεζόν έχει 3 νίκες και μια ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της νίκησε με 4-2 την Χάιντενχαϊμ εντός έδρας.

Στο Champions League το στοίχημα είναι συναρπαστικό με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να παίζουν για τη νίκη και τη δόξα στη μεγαλύτερη διοργάνωση συλλόγων. Η Κλαμπ Μπριζ και η Ντόρτμουντ πατούν καλά στα πόδια τους και είναι έτοιμες για την πρόκληση. Να σημειώσουμε ότι η επιλογή για ακριβές σκορ 1-2 προσφέρεται στο 8,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον αγωνιστικό τομέα του πολλά υποσχόμενου ματς Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ το στοίχημα για τους δύο συλλόγους έχει κοινή αφετηρία. Τόσο η μια όσο και η άλλη θέλουν να αποδείξουν πως  μπορούν να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων του Champions League και να επιχειρήσουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Σχετικά με τις συνθέσεις που θα παραταχθούν στο Κλαμπ Μπριζ εναντίον Ντόρτμουντ, να υπογραμμίσουμε ότι η Κλαμπ Μπριζ δεν έχει στο μάξιμουμ τον αμυντικό Μάιερ και τον χαφ Νίλσεν, ενώ η Ντόρτμουντ δεν έχει στο απόλυτο τον μεσοεπιθετικό Ρέινα.

Πιθανή ενδεκάδα Κλαμπ Μπριζ (4-2-3-1): Μινιολέ – Σέις, Μέχελε, Ρομέρο, Ντε Κούιπερ – Βέτλεσεν, Γιασαρί – Σκοβ Όλσεν, Βανάκεν, Τζόλης – Νίλσον.

Πιθανή ενδεκάδα Ντόρτμουντ (4-2-3-1): Κόμπελ – Ρίερσον, Άντον, Ζίλε, Σλότερμπεκ – Νμετσα, Γκρος – Μάλεν, Μπραντ, Αντεγέμι – Γκιρασί.

Champions League – League Phase

1η αγωνιστική

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ