Κλουζ-Πιούνικ, μονόδρομος η πρόκριση

Reading time3 λ

Το ματς της Κλουζ με την Πιούνικ περιλαμβάνει μια σειρά από εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα.

Η πρώτη φάση των προκριματικών του UEFA Champions League ολοκληρώνεται απόψε και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Στην αναμέτρηση Κλουζ-Πιούνικ, που διεξάγεται στις 21:30, θα βρεθεί στο επίκεντρο, αφού για την πρωταθλήτρια Ρουμανίας η πρόκριση είναι μονόδρομος για το μέλλον της στη σεζόν.

Ο πρώτος αγώνες στο Ερεβάν έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία και πλέον όλα είναι ανοιχτά για το εισιτήριο προς τον δεύτερο γύρο. Στην Κλουζ, όμως, που έχασε από τη Σέπσι το Κύπελλο, αντιλαμβάνονται ως καταστροφή το ενδεχόμενο αποκλεισμού. Τόσο σε αγωνιστικό, όσο –κυρίως- σε οικονομικό κομμάτι. Η ομάδα του Νταν Πετρέσκου, βέβαια, έδειξε πριν μια εβδομάδα ότι είναι σαφώς ανώτερη, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, τη στιγμή που η Πιούνικ ήταν μάλλον «ασύνδετη», εξαιτίας και των πολλών νέων προσώπων στην αρχική ενδεκάδα. Σύμμαχος της Κλουζ είναι το παρελθόν, αφού όχι μόνο δεν έχει ηττηθεί από αρμενική ομάδα, αλλά δεν έχει δεχτεί καν γκολ.

ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ

Μεγάλη μάχη θα γίνει και στο ζευγάρι Ντιναμό Μπατούμι-Σλόβαν Μπρατισλάβας. Μετά το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι, οι λογαριασμοί είναι ανοιχτοί. Η πρωταθλήτρια Γεωργίας, Ντιναμό Μπατούμι, ποντάρει στην έδρα της, όπου δεν έχει ηττηθεί εδώ και σχεδόν έναν χρόνο. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τη σειρά της, διαθέτει εμπειρία, αλλά οι αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της στο πρώτο ματς, δημιουργούν επιπλέον ψυχολογική πίεση. Τα βλέμματα θα στραφούν και στο Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ-Μάριμπορ, που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών στη Σακάρια της Τουρκίας. Ισόπαλη δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση κι όλα θα κριθούν εδώ. Οι Λευκορώσοι, που χάνουν το πλεονέκτημα της έδρας, μοιάζουν σε κάμψη, πιο ενθαρρυντική ήταν η εικόνα της Μάριμπορ.

Στη ρεβάνς Φερεντσβάρος-Τομπόλ Κοστανάι, οι δύο ομάδες εκκινούν από την ίδια βάση, αφού έμειναν στο 0-0 στο Καζακστάν. Ανώτερη ποιοτικά η Φερεντσβάρος, αλλά η Τομπόλ Κοστανάι είναι πιο έτοιμη και το έδειξε στο πρώτο ματς. Το πρόγραμμα κλείνει το βρετανικό ντέρμπι Λίνφιλντ-Δε Νιού Σεντς. Η πρωταθλήτρια Ουαλίας, Δε Νιού Σεντς, ταξίδεψε στο Μπέλφαστ με προβάδισμα, αφού «λύγισε» τη Λίνφιλντ με 1-0 στο πρώτο ματς, αλλά οι Βορειοϊρλανδοί σκοπεύουν να απαντήσουν.

20:00   Ντιναμό Μπατούμι-Σλόβαν Μπρατισλάβας     UEFA Champions League

20:00   Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ-Μάριμπορ                       UEFA Champions League

21:00   Φερεντσβάρος-Τομπόλ Κοστανάι                    UEFA Champions League

21:30   Κλουζ-Πιούνικ                                                 UEFA Champions League

21:45   Λίνφιλντ-Δε Νιού Σεντς                                   UEFA Champions League