Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Τσέλσι, επικίνδυνη αποστολή

Reading time3 λ

Η αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Τσέλσι περιλαμβάνει εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Η πιο μεγάλη ημέρα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι η σημερινή, αφού η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το UEFA Champions League, ανοίγει τις πύλες του. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια αυτού του συναρπαστικού θεσμού, ο οποίος ξεκινά στις 19:45 με δύο σημαντικές μονομαχίες, όπως είναι οι Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Τσέλσι και Ντόρτμουντ-Κοπεγχάγη. Η σύγκρουση της κροατικής πρωτεύουσας, με την οποία αρχίζει ο πέμπτος όμιλος, ελκύει την προσοχή, αφού η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2021 έχει μπροστά της ένα επικίνδυνο εμπόδιο.

Η Τσέλσι δεν έχει καταφέρει να «θαμπώσει» με την παρουσία της. Μπορεί να κέρδισε τη Γουέστ Χαμ, αλλά τα αγωνιστικά της ζητήματα μοιάζουν πολλά, παρά το γεγονός ότι ξόδεψε 295 εκατομμύρια ευρώ στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ξεκίνησε την πορεία της από τον δεύτερο προκριματικό γύρο και στα πλέι-οφ απέκλεισε την Μπόντο Γκλιμτ. Είναι πρώτη και με διαφορά στο εγχώριο πρωτάθλημα, ποντάρει πολλά στην έδρα της, όπου παραδοσιακά κάνει ζημιές.

ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Ενδιαφέρουσα είναι και η κόντρα Ντόρμουντ-Κοπεγχάγη, με την οποία εκκινεί η κούρσα του έβδομου γκρουπ. Η Ντόρτμουντ, αφού επικράτησε της Χόφενχαϊμ και «ακουμπά» την κορυφή της γερμανικής Bundesliga, θέλει να μπει με το δεξί στο UEFA Champions League, στο οποίο απέτυχε πέρυσι. Η Κοπεγχάγη, όμως, που απέκλεισε την Τραμπζονσπόρ στα πλέι-οφ, επιστρέφει στη διοργάνωση μετά από τρία χρόνια και φιλοδοξεί να εμφανιστεί ανταγωνιστική.

Από το υπόλοιπο μενού, τα βλέμματα κατευθύνονται στην Αγγλία. Για τη League One, υπάρχει το εξ αναβολής ματς Φόρεστ Γκριν-Άκρινγκτον. Η νεοφώτιστη Φόρεστ Γκριν, που έχασε από τη Σριούσμπερι, ψάχνει αντίδραση έπειτα από ένα σερί πέντε αγώνων δίχως νίκη. Από ήττα προέρχεται και η Άκρινγκτον, κόντρα στην Ίπσουιτς, αλλά παραμένει αήττητη στις εξόδους της. Για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EFL Trophy αναμετρώνται Κόλτσεστερ-Μπράιτον U21.

Στη σουηδική Superettan, κρίσιμο είναι το Γιόνσεπινγκ-Έστερ. Τόσο για την οικοδέσποινα, που χρειάζεται βαθμούς για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, όσο και για την Έστερ, που επιδιώκει να παραμείνει στο… κόλπο για τη δεύτερη θέση, που χαρίζει την απευθείας άνοδο. Μάχη θα γίνει και στο Τρέλεμποργκ-Εσκιλστούνα, όπου αμφότερες κυνηγούν το τρίποντο για να διατηρήσουν ελπίδες συμμετοχής στα πλέι-οφ.

19:45   Ντιναμό ΖάγκρεμπΤσέλσι               UEFA Champions League

19:45   Ντόρτμουντ-Κοπεγχάγη                    UEFA Champions League

20:00   Γιόνσεπινγκ-Έστερ                            Superettan Σουηδίας

20:00   Τρέλεμποργκ-Εσκιλστούνα              Superettan Σουηδίας

21:45   Φόρεστ Γκριν-Άκρινγκτον                League One Αγγλίας

21:45   Κόλτσεστερ-Μπράιτον U21              EFL Trophy Αγγλίας

22:00   ΛειψίαΣαχτάρ Ντόνετσκ                  UEFA Champions League

22:00   ΜπενφίκαΜακάμπι Χάιφα              UEFA Champions League

22:00   Παρί Σεν ΖερμένΓιουβέντους           UEFA Champions League

22:00   ΣάλτσμπουργκΜίλαν                       UEFA Champions League

22:00   ΣεβίλληΜάντσεστερ Σίτι                 UEFA Champions League

22:00   ΣέλτικΡεάλ Μαδρίτης                      UEFA Champions League