Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι, μάχη πρωτιάς

Reading time4 λ

Η σπουδαία αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι.

Στην προτελευταία στροφή μπαίνει η φάση των ομίλων του UEFA Champions League και είναι λογικό να κλέβει την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Όλα τα φώτα, βέβαια, κατευθύνονται στη μονομαχία Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι, που ξεκινά στις 22:00, από την οποία είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του έβδομου ομίλου.

Τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, με την Ντόρτμουντ να ψάχνει τη νίκη, για να «πιάσει» τη Μάντσεστερ Σίτι στη βαθμολογία. Αν μάλιστα η Μπορούσια, η οποία περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Σεβίλλη στην τέταρτη αγωνιστική, καταφέρει να επικρατήσει με δύο γκολ διαφορά, τότε θα έχει το πάνω χέρι ενόψει της τελευταίας ημέρας. Οι Πολίτες, που ήρθαν ισόπαλοι στην Κοπεγχάγη αλλά παραμένουν αήττητοι στον όμιλο, θα είναι και μαθηματικά πρώτοι αν δεν ηττηθούν στην αναμέτρηση του «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», που έχει μια ακόμα ιδιαιτερότητα.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΑΑΛΑΝΤ ΚΑΙ Ο ΑΜΦΙΡΡΟΠΟΣ ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αυτή της επιστροφής του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός στράικερ, που μέχρι το καλοκαίρι φορούσε τη φανέλα της Ντόρτμουντ, επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ομάδας με την οποία σημείωσε 86 γκολ σε 89 εμφανίσεις. Ενδιαφέρον έχει και το άλλο ματς του γκρουπ, Σεβίλλη-Κοπεγχάγη, από το οποίο θα κριθεί η τρίτη θέση, η οποία δίνει θέση στο UEFA Europa League. Η νικήτρια θα είναι αυτή που θα συνεχίσει την πορεία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τον Φεβρουάριο, ενώ η ηττημένη θα πει «αντίο».

Καθοριστικά είναι τα παιχνίδια και του πέμπτου ομίλου. Το ντέρμπι κορυφής Σάλτσμπουργκ-Τσέλσι κεντρίζει τα βλέμματα. Για την Τσέλσι, η οποία κέρδισε και στο Μιλάνο τη Μίλαν, η νίκη ισοδυναμεί με πρόκριση στους «16». Η αήττητη Σάλτσμπουργκ, που απέσπασε ισοπαλία από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους θα βρεθεί στην πρώτη θέση και θα κάνει άλμα πρόκρισης. Στο Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μίλαν, αμφότερες παίζουν τα… ρέστα τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η νικήτρια θα διατηρηθεί γερά στο κόλπο και ενδεχομένως θα βρεθεί στη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Δύο εξ αναβολής αγώνες υπάρχουν απόψε στη συναρπαστική αγγλική Championship. Δεσπόζει η μάχη Μπέρνλι-Νόριτς, που έχει… άρωμα Premier League. Η Μπέρνλι θέλει να υπερασπιστεί το αήττητο σερί 13 αγώνων και να βρεθεί στην κορυφή, ενώ η Νόριτς αναζητά την επιστροφή στις νίκες έπειτα από πέντε ματς. Νωρίτερα κοντράρονται Κόβεντρι-Ρόδεραμ, με την οικοδέσποινα να ψάχνει την έξοδο από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Ρόδεραμ την αντίδραση μετά τη βαριά ήττα του Σαββάτου στο ντέρμπι με τη Χαλ.

19:45   Σάλτσμπουργκ-Τσέλσι                                    UEFA Champions League

19:45   Σεβίλλη-Κοπεγχάγη                                         UEFA Champions League

21:45   Κόβεντρι-Ρόδεραμ                                            Championship Αγγλίας

22:00   ΛειψίαΡεάλ Μαδρίτης                                    UEFA Champions League

22:00   ΜπενφίκαΓιουβέντους                                    UEFA Champions League

22:00   Ντιναμό ΖάγκρεμπΜίλαν                               UEFA Champions League

22:00   ΝτόρτμουντΜάντσεστερ Σίτι                        UEFA Champions League

22:00   Παρί Σεν ΖερμένΜακάμπι Χάιφα                 UEFA Champions League

22:00   ΣέλτικΣαχτάρ Ντόνετσκ                                 UEFA Champions League

22:00   Μπέρνλι-Νόριτς                                                Championship Αγγλίας