Φενέρμπαχτσε-Ντιναμό Κιέβου, από το μηδέν

Reading time3 λ

Η σπουδαία μονομαχία της Φενέρμπαχτσε με την Ντιναμό Κιέβου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στο κουπόνι.

Οι ευρωπαϊκές μάχες και σήμερα στο προσκήνιο και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Οι επαναληπτικοί αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάσης του UEFA Champions League αναμένεται να μας καθηλώσουν. Ειδικά η μάχη Ολυμπιακός-Μακάμπι Χάιφα, που αρχίζει στις 22:00 και όλα είναι ανοιχτά μετά το 1-1 της περασμένης εβδομάδας.

Δεσπόζει, όμως και η κόντρα Φενέρμπαχτσε-Ντιναμό Κιέβου, που είναι προγραμματισμένη για τις 20:00, αφού οι δύο ομάδες ξεκινούν την προσπάθεια πρόκρισης από το μηδέν. «Λευκή» ισοπαλία έφεραν στο πρώτο ματς που έγινε στο ουδέτερο Λοτζ της Πολωνίας και πλέον όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Σουκρού Σαράτσογλου». Η Φενέρμπαχτσε ήταν ελαφρώς ανώτερη και τώρα ποντάρει στη «θερμή» έδρα της ώστε να συνεχίσει στη διοργάνωση. Η Ντιναμό Κιέβου, όμως, κουβαλά στην Κωνσταντινούπολη μια σπουδαία παράδοση, η οποία τη θέλει να μην έχει χάσει ποτέ από τη Φενέρμπαχτσε. Σε πέντε αγώνες έχει σημειώσει δύο νίκες, με τις δύο αναμετρήσεις επί τουρκικού εδάφους να έχουν λήξει ισόπαλες.

Η ΜΑΧΗ ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΗΝ ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Τεράστιο ενδιαφέρον έχει και το Ζυρίχη-Καραμπάγκ. Με προβάδισμα ταξίδεψε στην Ελβετία η Καραμπάγκ, αφού επικράτησε με 3-2 στο πρώτο ματς του Μπακού. Θα επιχειρήσει να το υπερασπιστεί τη στιγμή που η Ζυρίχη ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης με τον Φράνκο Φόντα στον πάγκο. Ανατροπή ψάχνει στο Μπόντο Γκλιμτ-Λίνφιλντ η πρωταθλήτρια Νορβηγίας. Ηττήθηκε με 1-0 στο Μπέλφαστ από τη Λίνφιλντ, αλλά ποντάρει στην έδρα της, όπου έχει εντυπωσιακά κατορθώματα να επιδείξει. Η Μπόντο Γκλιμτ έχει σημειώσει δέκα διαδοχικές ευρωπαϊκές νίκες στην «Ασπμίρα Αρένα».

Σπουδαία είναι και η μονομαχία Σλόβαν Μπρατισλάβας-Φερεντσβάρος. Η μεγάλη νίκη με 2-1 μέσα στη Βουδαπέστη, που ήρθε με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο, δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τη Φερεντσβάρος να ψάχνει μια εντυπωσιακή υπέρβαση. Στο Μάλμε-Ζαλγκίρις Βίλνιους, η οικοδέσποινα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, χάνοντας με 1-0 στη λιθουανική πρωτεύουσα. Ποντάρει επίσης στην ισχύ του «άντρου» της, ώστε να επαναλάβει το επίτευγμα του 2015, όταν είχε αποκλείσει τη Ζαλγκίρις Βίλνιους.

19:00   Μπόντο Γκλιμτ-Λίνφιλντ                            UEFA Champions League

20:00   Ζυρίχη-Καραμπάγκ                                     UEFA Champions League

20:00   Μάλμε-Ζαλγκίρις Βίλνιους                         UEFA Champions League

20:00   Φενέρμπαχτσε-Ντιναμό Κιέβου                 UEFA Champions League

21:30   Σλόβαν Μπρατισλάβας-Φερεντσβάρος       UEFA Champions League

22:00   Ολυμπιακός-Μακάμπι Χάιφα                      UEFA Champions League