Game Time: Κόγκε-Μπαρτσελόνα, δύσκολη έξοδος

Reading time3 λ

Η Κόγκε αναμένεται να βάλει δύσκολα στην Μπαρτσελόνα, δημιουργώντας ευκαιρίες για live στοίχημα.

14:30   Γκουοάν Πεκίνου-Σιτσουάν Γιουνιού           Κύπελλο Κίνας

Στην ουδέτερη Μεϊζού, η Γκουοάν Πεκίνου επιστρέφει μετά από δύο μήνες στην αγωνιστική δράση, έχοντας πάρει την πρόκριση για την τελική φάση της Super League με τη νίκη επί της Σενχούα Σαγκάης (4-2). Είναι η πολυνίκης του θεσμού και θέλει να αποδείξει την ποιοτική υπεροχή της

Η Σιτσουάν Γιουνιού ολοκλήρωσε με ισοπαλία απέναντι στην Κουνσάν (1-1) τη σεζόν στην League One, όπου τερμάτισε ένατη και αρκετά μακριά από την προνομιούχο τετράδα. Έχει το πλεονέκτημα του αγωνιστικού ρυθμού, ενώ έχει γνωρίσει μόλις 1 ήττα στα 9 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων.

17:30   Μιερκουρέα Κιούκ-Πολιτέκνικα Ιάσι        Liga II Ρουμανίας

Η Μιερκουρέα Κιούκ πέτυχε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ουνιρέα Κονστάντζα (2-1) και συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Έχει πανηγυρίσει 3 νίκες στους 4 τελευταίους αγώνες, στους οποίους γνώρισε 1 ήττα, έχει αποκτήσει επιθετική ευχέρεια, αλλά διατηρεί μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας.

Η Πολιτέκνικα Ιάσι υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττας από τη Μεταλογκλόμπους Βουκουρεστίου (0-1) κι απομακρύνθηκε από την πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου. Συνεχίζει να εμφανίζει μεγάλη αστάθεια στην απόδοσή της, αλλά τα καταφέρνει καλύτερα μακριά από τη βάση της, μετρώντας 3 διαδοχικές νίκες.

19:00   Ζαλγκρίρις Βίλνιους-Νεβέζις              A Lyga Λιθουανίας

Η Ζαλγκρίρις Βίλνιους επικράτησε με ευκολία στην έδρα της Μπάνγκα (3-0) και πλέον έχει την ευκαιρία να μειώσει στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Σούντουβα. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, έχοντας δεχτεί μόλις 1 γκολ, ενώ διατηρεί ένα αήττητο σερί 7 αγώνων στο σπίτι της.

Η ουραγός Νεβέζις απέσπασε ισοπαλία από την Τζιούγκας (1-1), αλλά φαντάζει αδύνατο να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα 16 τελευταία ματς πρωταθλήματος κι απέχει μια ανάσα από τον μαθηματικό υποβιβασμό. Δεν έχει καταφέρει να νικήσει τη Νεβέζις από το 2009, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

19:45   Κόγκε-Μπαρτσελόνα                           UEFA Women’s Champions League

Η Κόγκε κέρδισε με ευκολία την Θάι Θίστεντ (3-1) και παραμένει πρώτη και αήττητη μετά από 9 αγωνιστικές στη δανέζικη Kvindeliga. Θα προσπαθήσει να ρεφάρει τη βαριά ήττα της πρεμιέρας από τη Χόφενχαϊμ (0-5) ώστε να συνεχίζει να ελπίζει σε πρόκριση, με όπλο την έδρα όπου μετρά 5 νίκες σε ισάριθμα ματς φέτος, έχοντας δεχτεί μονάχα 1 γκολ.

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε μια ευρεία εκτός έδρας νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης (3-0) και παραμένει στην κορυφή της Primera Division Femina, έχοντας το απόλυτο των επιτυχιών μετά από 6 αγωνιστικές. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης μοιάζει ακαταμάχητη, διέλυσε την Άρσεναλ στην πρεμιέρα (4-1),  ενώ έχει πετύχει 42 γκολ (!) στα 7 επίσημα παιχνίδια της.

19:45   Μπάγερν-Χάκεν                                    UEFA Women’s Champions League

Η Μπάγερν πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της Χόφενχαϊμ (3-1) και εξακολουθεί να είναι πρώτη με το απόλυτο έπειτα από 5 αγώνες στη Frauen Bundesliga. Αυτό ήταν μόλις το πρώτο γκολ που δέχτηκε στη σεζόν, ωστόσο αυτό που μετράει εδώ είναι η νίκη, ώστε να διαγράψει το στραβοπάτημα της πρεμιέρας  με την Μπενφίκα (0-0).

Η Χάκεν έμεινε ισόπαλη με τη Βίτσγιο (0-0) και πλέον απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή της σουηδικής Damallsvenskan. Μοιάζει να στέρεψε από επιθετικές ιδέες στα 2 τελευταία παιχνίδια, ενώ το έργο της στη διοργάνωση είναι δύσκολο, όπως φάνηκε από την εντός έδρας ήττα από τη Λυών (0-3) στην πρώτη αγωνιστική.